Cautare

424 de rezultate pentru "consumatorii de ketamina hateg" (2.62 secunde)
Acestea reprezinta o tema intens dezbatuta, in ultima perioada, de membrii Parlamentului European. Motivatia acestor discutii, pe langa importanta majora a asigurarii securitatii consumatorilor, este data de tot mai desele incalcari ale prevederilor privind punerea pe piata a unor produse sigure de catre operatorii economici.
Noua directiva adoptata in Parlamentul European promite externalizarea pietei nationale de credit pentru consumatori si protectia acestora prin posibilitatea informarii corecte asupra ofertelor bancilor.
Legea privind combaterea practicilor comerciale incorecte a intrat in vigoare din luna ianuarie a anului in curs, aceasta conferind Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor competenta de a sanctiona publicitatea inselatoare, publicitatea agresiva, falsele oferte "gratuite", inducerea in eroare a consumatorilor prin omisiune sau prin reclamele-capcana.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) recomanda consumatorilor ca, inainte de a participa la jocurile si concursurile aparute in presa scrisa, pe canalele audio-vizuale sau la cele organizate de anumiti operatori economici, sa acorde multa atentie conditiilor de participare.
Pretul electricitatii va creste semnificativ de la 1 iulie 2008, din cauza costurilor producatorilor in privinta emisiilor de dioxid de carbon, a declarat vicepresedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei Electrice, Nicolae Opris.
Astfel ca factura de gaze pe luna trecuta a fost mai scumpa în Slatina si în Craiova decât în Bucuresti sau Pitesti, la acelasi consum.  În aceasta perioada, consumatorii casnici au intrat în posesia facturilor la gazele naturale, emise pentru luna trecuta.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) a finalizat proiectul de lege prin care se doreste protejarea celor care iau credite.
Presedintele ucrainean Viktor Iuscenko, aflat joi in vizita la Londra, a promis ca va asigura tranzitul gazelor rusesti "in mod gratuit" pana la semnarea de noi contracte cu Moscova privind pretul, relateaza RIA Novosti in pagina electronica, citata de Mediafax.
Oficiali din Ministerul Economiei si oamenii de afaceri acuza ANRE ca face jocul furnizorilor de gaze cand sustine ca tarifele si preturile reglementate vor ramane neschimbate, in conditiile in care toata piata practica ieftiniri.
Instanta a decis ca hotararea AGA de reinvestire a acestora e nestatutara, dar decizia a fost atacata cu apel.
Este necesar sa se ia masuri in vederea imbunatatirii comunicarii privind calitatile produselor agricole pentru a-i ajuta pe fermieri sa refaca legatura cu consumatorii.
La Comisia Europeana va avea loc in cursul zilei de marti 1 septembrie a.
Campania promotionala "Sarbatoreste Finala Mondialului cu mii de premii!", organizata de Coca-Cola HBC, inceputa pe 17 mai 2010, se desfasoara simultan, timp de doua luni, pe teritoriile Romaniei si Republicii Moldova.
Mii de clienti bancari trebuie sa ceara actele aditionale la contractele de credit, pentru ca bancile nu s-au obosit sa ii invite pe oameni sa le semneze, conform OUG nr. ... 50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori.
Indicii de referinta pentru euro si franci elvetieni au inceput sa creasca din nou in august 2010, temperandu-se usor in septembrie. De acum inainte, oricine are credit cu dobanda variabila trebuie sa stea cu ochii pe indici.
‘In conditiile in care Jeffrey Franks, reprezentantul Fondului Monetar International in Romania, vorbea saptamanile trecute de liberalizarea pretului la gaze, credem ca acest lucru va avea un impact negativ asupra consumatorilor casnici din Romania.
O "dreapta" bagata pe gat O informatie cenusie zace pe la periferia atentiei, desi va afecta nivelul de viata al tuturor. Este vorba de solicitarea imperativa pe care Comisia Europeana a transmis-o, miercuri, Romaniei de a liberaliza pretul la gaze si energie electrica pentru consumatorii finali.
Complexurile energetice din Oltenia - cei mai importanti producatori de energie electrica din tara - anunta ca produc aproape la capacitate maxima si ca nu exista sincope in aprovizionarea cu carbune. Producatorii de energie spun ca se asigura necesarul atat pentru populatie, cat si pentru consumatorii industriali.
Acest lucru inseamna ca, fara doar si poate, sunt eliminate toate suspiciunile privind lipsa de transparenta a procesului in sine. Vor fi facute publice graficele privind cresterile de preturi.
In maxim 18 luni, statele membre UE vor trebui sa transpuna prevederile Directivei Uniunii Europene privind Eficienta Energetica (DEE) in legislatia nationala, astfel incat sa fie indeplinit obiectivul de reducere a consumului de energie cu 20% pana in 2020.
google-analytics.com