Cautare

424 de rezultate pentru "consumatorii de ketamina hateg" (2.58 secunde)
Produsele premium vor avea cel mai mult de suferit ca urmare a scaderii consumului, intrucat incepand cu 2009 consumatorii romani se vor orienta dupa cele mai mici preturi, iar magazinele de hard-discount isi vor creste semnificativ cota de piata "Criza e inca in faza incipienta in Romania, dar cel mai probabil din 2009 va fi resimtita pe deplin, in special in domeniul serviciilor si al retailului, iar consumatorii isi vor schimba atitudinea si se vor orienta catre comerciantii care ofera preturi mici.
Consumatorii casnici oradeni pot avea un traseu optim la plata pentru energia electrica. Factura la energie electrica poate fi redusa semnificativ daca stim ce cantitate de electricitate consumam in medie lunar si daca alegem corect tariful reglementat.
PDL decide ca populatia sa nu suporte cresterea pretului la gaze, dar nu precizeaza cum se aplica BPN al PDL a decis, marti, ca populatia si consumatorii casnici de gaze naturale sa nu suporte o eventuala crestere a pretului de gaze naturale, a precizat Sever Voinescu, insa nu a putut sa spuna cum se va realiza acest lucru.
BPN al PDL a decis ca populatia si consumatorii casnici de gaze naturale sa nu suporte o eventuala crestere a pretului de gaze naturale, a precizat Sever Voinescu, insa nu a putut sa spuna cum se va realiza acest lucru.
Pretul gazelor naturale pentru consumatorii non-casnici creste cu 5% Preturile finale reglementate la gazele naturale pentru consumatorii non-casnici, cu exceptia producatorilor de energie termica, vor creste cu 5%, de la 1 ianuarie 2012, potrivit Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie.
Effective Frequency = numarul optim de afisari de banner pe fiecare persoana pentru realizarea unui impact maxim (fara a se realiza afisari in plus). De cele mai multe ori in publicitate se pune semnul egal intre EF si OTS. ... Plecand de la aceste definitii se pot scrie carti.
GEORGE CUSNARENCU) Jurnalismul are o istorie veche in Europa, dar statutul sau a fost nevoit sa faca fata unor provocari extrem de puternice: ... Acum, ca si in anii 50-60, expertii prevad disparitia presei tiparite in favoarea presei digitale ajutata de internet.
PAGINA DE MEDIA: ... Cum iti poti da seama daca ai de-a face cu stiri dubioase. Sfaturi pentru consumatorii de presa Poti sti daca o stire e un fake sau nu? ... De ce au luat amploare stirile false?
Asa-zisa reforma a sistemului energetic romanesc, in spatele careia s-a aflat ex-ministrul economiei, pesedistul Dan Ioan Popescu, s-a dovedit a fi profitabila mai degraba pentru „baietii destepti“ de pe piata energiei, cum i-a numit presedintele Traian Basescu pe cei care castiga sute de milioane de dolari din intermediere.
Deputatul Ioan Timis, care a demisionat in urma cu cateva saptamani din PSD, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca s-a inscris in filiala PNL Hunedoara. Ioan Timis si-a motivat gestul prin faptul ca a constatat ca il reprezinta "fieful sau" din zona Hateg, care este liberal.
Pozitia de deputat a fost vacantata dupa decesul lui Ioan Timis. "Intrucat, prin succesul de la Curtea Constitutionala din 20 aprilie 2010, am recastigat un drept si anume dreptul de a fi ales prevazut de Art.
Liderul PNL Crin Antonescu a salutat luni castigarea de catre Mariana Campeanu a mandatului de deputat de Hunedoara. "Este o victorie foarte importanta, o victorie de moral, o victorie care arata cateva lucruri: intai si intai ca pentru partidul de guvernamant, PDL, nu mai merge doar cu bani.
De Paste, politicienii stau cu familiile si isi doresc sa nu auda de politica.
Guvernul a adoptat in ultima sedinta Ordonanta de Urgenta care aproba Contractul de finantare dintre Romania si Banca Europeana de Investitii, in valoare de 12,566 milioane de euro, pentru finantarea Programului de dezvoltare a infrastructurii in orasele mici si mijlocii din Romania (SAMTID), semnat la Bucuresti la 28 februarie 2005.
Turistii romani au preferat pensiunile rurale si destinatiile externe pentru petrecerea Sarbatorilor de Paste.
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va incepe constructia a 361 de locuinte destinate inchirierii de catre tinerii cu varste de pana la 35 de ani, programul urmand sa fie aprobat printr-o hotarare de guvern.
Lantul de magazine Spar vrea sa investeasca in Oradea si in alte orase din tara. Astfel, prima unitate a fost deschisa la inceputul lunii martie, la Hateg.
In cursul zilei de sambata, 15 iunie a.c., in incinta City Park Mall Constanta a avut loc deschiderea oficiala a primului supermarket SPAR din aceasta regiune a tarii.
Daca multe firme, mai mici sau mai mari, au tras obloanele, desfiintandu-se si lasand spatiile goale, cu anuntul "de inchiriat" lipit cu scoci in geam, un anumit tip de afacere a luat avant in ultimele luni, extinzandu-se in toate cartierele Craiovei. Este vorba de magazinele second hand.
Ministrul economiei, comertului si mediului de afaceri, Adriean Videanu, a declarat vineri, in urma sedintei de Guvern, ca a fost aprobata Hotararea de Guvern cu privire la infiintarea celor doua mari companii energetice nationale, Electra si Hidroenergetica.
google-analytics.com