Cautare

1900 de rezultate pentru "comuna" (2.69 secunde)
Simplificarea procedurilor de operare pe piata comuna UE a fost luata deja in discutie de parlamentarii europeni. ... Firmele romanesti asteapta cu interes liberalizarea pietei serviciilor pe piata comuna UE, in perspectiva aderarii tarii noastre, la 1 ianuarie 2007.
comuna Podari, str. ... In ceea ce priveste metodele de reconstructie ecologica aplicate le nivelul judetului, potrivit informatiilor primite de la ARPM Dolj, asupra perimetrului din comuna Podari, str. ... 1 - industrie energetica Comuna Podari, str.
In comuna Cogealac au mai secat 12 fantani, dintr-un total de 1.156, iar in Mihai Viteazu, satul Sinoe, au secat patru fantani din 200.
Astfel, banii vor fi impartiti intre Biserica A'Adormirea Maicii DomnuluiA' din comuna Nicoresti, Biserica A'Adormirea Maicii DomnuluiA' din comuna Baneasa, sat Roscani, unde lucrarile sunt deja incepute.
Compania finlandeza Nokia va beneficia pentru fabrica din comuna Jucu, judetul Cluj, de scutire de la plata taxelor si impozitelor locale pe teren si cladiri pentru o perioada de 30 de ani, a declarat directorul Parcului Industrial Tetarom, Viorel Gavrea, citat de Mediafax.
Faptul ca cele patru sindicate nu au mai avut o doleanta comuna privitoare la majorarea salariilor a starnit nemultumirea liderului SSS, Gheorghe Tiber, care afirma ca nu mai exista unitate sindicala deoarece cele trei sindicate nu au dorit sa aiba aceeasi solicitare ca cea a sindicatului sau.
Spre exemplu, in acest sezon comerciantii au in piete rosii produse la Matca si Corod, dar si importate din Turcia, castraveti si varza aduse tot din judetul Galati, comuna Umbraresti, pepeni adusi de la Barcea, dar si judetul Braila de la Insuratei, cartofi din comuna Vanatori - Galati dar si ardei gras din Giurgiu, sau alte produse din Vrancea", a declarat Emil Popa, directorul Administratiei Pietelor Agroalimentare (APA) Galati.
Pechea, si fara canalizare, si fara statie de epurare Lipsa unei conduceri in comuna galateana Pechea incepe sa isi faca simtite efectele din ce in ce mai mult.
Practic, un ONG dintr-o comuna doreste sa realizeze ceva necesar comunitatii rurale din zona. ... "Incurajam initiativa CRONO si ne vom mobiliza in vederea scrierii si implementarii unor proiecte la nivel de comuna.
Dupa estimarile primarului din comuna Tuzla, Constantin Florin Micu (foto), la sfarsitul lunii in curs va fi inaugurat sensul giratoriu al localitatii, dar si noul sediu al primariei.
Mai multi investitori spanioli si-au manifestat intentia de a investi intr-o fabrica de caramida din argila in comuna gorjeana Bustuchin. ... Vor sa investeasca aproximativ opt milioane de euro in constructia unei fabrici de caramida in comuna.
Purtatorul de cuvant al acesteia, Ion Raut, a declarat ca a intalnit zilele trecute in Turburea staff-ul de campanie al PD-L, care folosea masinile de serviciu pentru deplasari prin comuna, motiv pentru care i-a solicitat directorului general al CE Turceni, Eugen Tunaru, efectuarea unei anchete administrative.
Un investitor chinez deschide o fabrica in Dambovita, peste 1.000 de persoane vor sa se angajeze Peste 1.000 de persoane s-au inghesuit, vineri, in comuna damboviteana Darmanesti la bursa locurilor de munca organizata ad-hoc dupa ce un investitor chinez a hotarat sa construiasca pana la sfarsitul anului o fabrica de produse electronice in zona, relateaza Mediafax.
Europarlamentarul Daciana Sarbu cere repartizarea echitabila a subventiilor agricole Daciana Sarbu, europarlamentar PSD, a solicitat, in plenul Parlamentului European, o politica agricola comuna echitabila si capabila sa asigure venituri decente pentru agricultori si alimente de calitate, la preturi accesibile, pentru toti cetatenii europeni.
euro.Tot asa, comuna Mogosoaia cauta un imprumut de 7 mil. ... De pilda, comuna Feldoiara (Brasov) a atribuit in aceasta luna un contract de 808.000 lei pentru "imbunatatirea calitatii mediului prin realizarea de spatii verzi in comuna Feldioara".
Irigatii pe hartie - Conform clasificarilor facute de MADR, comuna noastra nu se afla nici intr-o zona cu constrangeri naturale specifice si nici intr-o zona defavorizata, asa cum sunt toate localitatile din imprejurimi.
Un baietel in varsta de trei ani din comuna damboviteana Potlogi a fost dus cu o ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste dupa ce a fost muscat de fata si de cap de un caine.
Birourile Permanente ale Legislativului vor avea marti o sedinta comuna in care urmeaza sa fie constituita o comisie speciala pentru analizarea proiectului de la Rosia Montana, asa cum se stabilise initial, procedura de urgenta pentru votarea proiectului de lege urmand sa fie retrasa.
Arcadie Sfirnaciuc, din comuna Marginea, judetul Suceava, un profesor care duminica a implinit 100 de ani. ... O comuna cunoscuta, mai degraba, prin ceramica de Marginea, decat prin faptele extraordinare ale profesorului.
Attila din comuna Lupeni, Harghita, a participat recent la targul Piata taraneasca de la MTR, cu kurtos kalacs de diferite feluri. ... De Craciun, vom fi tot la targul Piata taraneasca de la MTR", ne-a spus Attlia din comuna Lupeni, Harghita.
google-analytics.com