Cautare

513 de rezultate pentru "comentarii" (2.87 secunde)
note si comentarii; ... Note si comentarii (proza si teatru); ... Note si comentarii (literatura populara, dictionarul de rime, traducerile literare); ... Note si comentarii; ... Note si comentarii; ... Note si comentarii; ... Note si comentarii; ... Note si comentarii;
Pe marginea articolului meu de joia trecuta s-a inregistrat un numar record de comentarii; ... Si, pentru a fi drepti si obiectivi, se cuvine a remarca faptul ca aceste comentarii se arata a fi cu mult mai interesante, mai substantiale si mai justificate decat articolul insusi.
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Opinii pro si contra Articolele despre subiecte pentru care exista faimoase teorii ale conspiratiei, cum ar fi distrugerea turnurilor gemene, aselenizarea, ori vaccinurile, pot avea zeci de mii de comentarii, cele mai multe fiind dedicate sustinerii sau respingerii acuzatiilor de conspiratie.
In momentul de fata, Arena IT are 14357 de articole si 87051 de comentarii. ... Pai o medie de 1435 de articole pe an si 8705 comentarii. ... Comentarii.
"Exista comentarii ca in acest an cotatia pentru brent va ajunge la nivelul de 158 dolari/baril si chiar 220 dolari/baril daca se vor distruge instalatiile din Libia prin care se aprovizioneaza Europa cu petrol.
Pe de o parte, motivul pentru care nu au existat din partea acestuia comentarii a fost acela ca primarii inca nu si-au anuntat oficial apartenenta politica, iar pe de alta parte...
PSD si PD-L au hotarat, ieri, in cadrul unei sedinte comune, sa nu se mai atace in public si sa se abtina de la a face comentarii negative unul la adresa altuia, au anuntat liderii social-democrati.
Au existat, desigur, destule comentarii referitoare la documentul prezentat de cele trei partide. ... Ar fi fost creata o reactie in lant, prin comentarii la comentarii.
Declaratia Politica a lui Ion Stan sustinuta in Camera Deputatilor in ziua de 13 iunie 2012 Controversatele implicari ale fostului ministru de externe Mihai-Razvan Ungureanu in cazurile Teo Peter si Omar Hayssam Analistii evenimentelor vietii politice romanesti s-au intrecut, care mai de care, in comentarii privind desemnarea ca prim-ministru a fostului ministru de externe si, mai apoi, fost director al Serviciului de Informatii Externe.
Agentia de presa Reuters si-a relansat site-ul, care are un nou design si include mai multe comentarii si materiale politice, prin care se urmareste atragerea unei audiente generale catre pagina electronica, informeaza Media Guardian.
Pe windows vista Oprirea modului hibernate powercfg -h off (fara ghilimele) Pornirea modului hibernate powercfg -h on (fara ghilimele) Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
a publicat un text pe Facebook care a primit o multime de like-uri si comentarii Dragi prieteni! ... Reproducem cateva comentarii:
Dar prosteala cu sportul, si mai ales cu acele comentarii dupa jocurile terminate nu sunt decat un praf in ochi pentru un segment de indivizi, care gasesc in acest hobby un mod de viata.
"Vor fi multe comentarii negative in ceea ce priveste pachetul de legi al Ministerului Sanatatii, pachet ce se vrea a fi promovat in regim de urgenta. ... Vor fi multe comentarii fata de modul in care cei de sus vad anumite lucruri legate de sanatate.
„Relatia mea cu Traian Basescu este una institutionala si de comunicare si prefer sa nu mai fac alte comentarii”, a punctat sec Tariceanu. ... Refuzul oricaror comentarii lasa sa se intrevada ceea ce toata lumea banuia deja:
Abtineri de la comentarii Deputatul PC Liviu Bogdan Ciuca ne-a declarat ca in acest moment nu trebuie facut nici un fel de comentariu.
Noi comentarii privind Incidentul Rendlesham (Autor: ... Evident, au aparut imediat comentarii care puneau la indoiala faptul ca, in felul acesta, s-au desecretizat chiar toate fisierele cu OZN-uri.
Fiecare val de desecretizari a dat presei mondiale prilejul de a face comentarii, de multe ori nebuloase si inselatoare, difuzate de "cateva agentii de presa atent selectate", asupra unor documente, incitante intrucat fusesera pana nu demult confidentiale.
Unul dintre comentarii apartine Sabrinei Arena Ferrisi, o jurnalista consacrata din New York, printr-un articol, publicat in februarie 2018, in revista National Catholic Register.
google-analytics.com