Cautare

3727 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia d dolj" (3.84 secunde)
Un act normativ adoptat pe furis spune ca, din 2010, declaratia de profit a firmelor trebuie sa fie semnata de un consultant fiscal.
S-a dus vremea postului caldut de la stat. Guvernul se descotoroseste de 20% din functionarii de la nivel central, dar ar putea fi vizati si cei de la nivel local.
Finantele doljene au incasat mai putin cu aproape patru milioane de euro in ianuarie fata de aceeasi luna din 2008.
Finantele doljene au incasat mai putin cu aproape patru milioane de euro in ianuarie fata de aceeasi luna din 2008.
Firme doljene care au facut achizitii din interiorul UE au incercat sa nu plateasca statului roman zeci de milioane de lei, reprezentand TVA de plata si impozit pe profit. Societatile faceau tranzactii pe hartie cu firme-fantoma, ca sa diminueze obligatiile de plata catre bugetul de stat.
Daca vrei sa-ti inchizi afacerea si sa radiezi firma, ai de asteptat de 20 de ori mai mult decat la infiintarea societatii. O firma ia nastere in trei zile, dar moare in mai bine de doua luni. In Dolj, PFA-urile se inchid voluntar in numar mare.
Cel mai bine platit doljean este din Craiova si a obtinut in anul 2008 un venit de 645.077 de lei, adica putin peste 13.000 de euro pe luna, dintr-o firma care are ca obiect principal de activitate "ingineria si consultanta tehnica", potrivit datelor furnizate de Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj.
Legea asigurarilor agricole a fost adoptata in 2002, cu scopul de a stimula producatorii agricoli sa-si asigure culturile.
BNR Dolj considera ca "aceste cresteri devin ingrijoratoare" si ca firmele sunt cele care au inregistrat cele mai multe credite neachitate in termen. BNR a solicitat mai multor banci sa opereze majorari de capital pentru acoperirea pierderilor potentiale.
MagazinulDeCase.ro a dat publicitatii o analiza potrivit careia preturile medii ale garsonierelor si apartamentelor din Dolj au scazut cu 10%.
Mai toti angajatii SC Saralex Grup SRL, societatea care patroneaza casele de schimb valutar din Craiova renumite pentru numarul de clienti inselati cu diferite sume de bani, au fost scosi de sub urmarire penala.
Peste trei milioane de lei, bani publici, au fost "papati" de societatile Lactido si Dorna prin furnizarea la preturi umflate a produselor lactate pentru scolarii din Dolj in cadrul programului "Cornul si laptele", in prima jumatate a anului scolar.
Reprezentantii Casei Judetene de Pensii (CJP) Dolj si cei ai Politiei Comunitare verifica la domiciliu pensionarii pe caz de boala care isi ridica pensiile prin cont bancar. Din 374 de persoane verificate in Craiova, mai putin de jumatate au fost gasite acasa.
Cresterea TVA de la 19% la 25% nu a adus in vistieria statului banii mult visati de finantisti. In Dolj s-au incasat in plus din TVA doar 1,6 milioane de lei - destul de putin fata de asteptarile legiuitorilor.
Daca orasenii se bucura de cele peste 23 de grade cat arata termometrele, taranii invoca ploaia, pentru a putea munci pamantul. ... in lipsa precipitatiilor, intr-o buna parte din judet nu se pot semana rapita de toamna si graul, din cauza ca terenul nu poate fi pregatit pentru infiintarea culturilor.
patronii nu au de unde sa dea mai mult sau nu vor/nu pot sa achite la stat sume uriase sub forma de contributii si impozite.
Companiile care s-au remarcat in plina criza, in 2009, vor fi premiate maine de catre Camera de Comert si Industrie a Judetului Dolj. Anul trecut, judetul a avut 373 de firme de top.
Administratia judeteana a inaugurat ieri panourile solare si pompa de caldura geotermala care alimenteaza cu energie termica si apa calda Centrul medico-social de la Melinesti. Toate cele sapte centre din Dolj beneficiaza de investitii pentru "energie verde", printr-un proiect de 4,1 milioane de lei.
Consiliul Judetean Dolj se lauda ca va primi aproape cinci milioane de euro, fonduri guvernamentale, pentru modernizarea a cinci kilometri de drum, dar, de fapt, Ministerul Dezvoltarii a spus ca pretul este umflat si a cerut sa se taie din costuri CJ Dolj a umflat de trei ori costul pentru reabilitarea a cinci kilometri din drumul DJ 561 sau centura Bailestiului.
Administratia Nationala a Imbunatatirilor Funciare (ANIF) a contractat pentru 2011 irigarea a 26.500 de hectare de teren agricol in judetul Dolj, o suprafata extrem de mica dupa parerea specialistilor. Scaderea suprafetelor irigate este explicata prin taierea subventiilor de la stat.
google-analytics.com