Cautare

3726 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia d dolj" (3.90 secunde)
Cu numai cateva zile inainte de Sfintele Sarbatori Pascale, craiovenii au luat cu asalt pietele agroalimentare. ... Inspectorii Protectiei Consumatorului, cat si ai Directiei Sanitar-Veterinare sfatuiesc craiovenii sa fie extrem de atenti la ceea ce cumpara si sa nu achizitioneze carnea de miel vanduta pe strada.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) cauta solutii pentru a scapa de pachetele minoritare de actiuni pe care le mai detine la societatile comerciale din Dolj. Incercarile repetate de pana acum au esuat in mare parte, singura certitudine fiind cresterea datoriilor catre bugetul statului, sub ochii AVAS.
O societate cu patroni straini a obtinut rambursarea de TVA de la DGFP Dolj in baza achizitiei fictive a unei linii tehnologice de produs ambalaje. Comisarii Garzii Financiare au sesizat Oficiul pentru Prevenirea Spalarii Banilor si organele de cercetare penala.
Oltenii sunt din ce in ce mai interesati de programul Renta Viagera. Astfel, in ultimele doua luni, la Biroul Judetean de Renta Viagera Dolj au fost depuse aproximativ 140 de dosare, adica 36% din totalul celor depuse de la inceperea programului.
In ultimele luni, la nivel national, numarul somerilor inregistrati la directiile judetene pentru ocuparea fortei de munca a fost in continua scadere.
Restituirea padurilor catre fostii proprietari pune pe jar reprezentantii institutiilor care au ca sarcina asigurarea respectarii normelor de intretinere a suprafetelor forestiere.
In judetul Dolj, in ultimii cinci ani, propulsia multor automobile pe benzina sau motorina a fost schimbata pe gazul petrolier lichefiat (GPL). Alternativa aleasa de posesorii de autoturisme este pusa pe seama reducerii costului combustibilului.
In primele doua saptamani, de cand s-a dat "liber" la subventia pentru motorina, DADR Dolj a eliberat adeverinte pentru o cantitate de aproximativ 2,5 milioane de litri de motorina.
Desi tara noastra a fost considerata pregatita pentru aderare la Uniunea Europeana (UE) pe 1 ianuarie 2007, atat craiovenii, cat si oficialitatile si reprezentantii principalelor institutii sustin ca Romania mai are multe probleme de rezolvat.
Doar 22 de straini inregistrati cu permise de munca in 2006. ... In schimb, statisticile oficiale noteaza ca in acest an 58 de doljeni au plecat legal la munca in Italia si Marea Britanie.
Desi pot primi bani frumosi pentru angajarea persoanelor marginalizate social, doar sase angajatori din Dolj au contracte cu AJOFM in acest sens, prin incadrarea in munca a 19 persoane.
Tribunalul Dolj a dispus ieri, la solicitarea procurorilor DIICOT, o noua arestare intr-o alta cauza privind rambursari ilegale de TVA obtinute de la Finantele doljene. Sirul dosarelor penale privind restituirile ilegale de TVA acordate de Directia Generala a Finantelor Publice Dolj continua.
salariul minim brut al romanilor are doua valori - 390, respectiv 440 de lei. Cat de minim trebuie sa fie de fapt salariul minim practicat de angajatori ne spun reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca Dolj.
Doua firme ale omului de afaceri craiovean Mihai Anghel au primit despagubiri de peste cinci miliarde de lei vechi pentru culturile de grau calamitate. Controlorii financiari ai Camerei de Conturi Dolj acuza functionarii Directiei Agricole ca au virat banii in baza unor documentatii incomplete.
Activitatea de extindere a numarului de agentii si puncte de lucru ale bancilor da roade. Anul trecut, doljenii au reusit sa economiseasca in depozite la termen in lei peste un miliard de lei, cu 42% mai mult decat in anul precedent.
Fermierii vor primi subventia de la UE incepand cu 1 octombrie 2007, cel mai devreme. ... Conform datelor centralizate de Agentia pentru Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Dolj, pana in acest moment, in Registrul Fermelor au fost inscrise 352.000 de hectare de teren.
Ca orice breasla, si expertii contabili se confrunta cu o serie de probleme. ... Astfel, expertii propun tarife de 40 de lei/ora. Potrivit specialistilor, se impune gasirea unor solutii care sa permita imbunatatirea activitatii de expertiza contabila judiciara.
Cu toate ca statutul de somer nu este nici pe departe unul fericit, potrivit legislatiei in vigoare, cei mai multi someri primesc, stand acasa, aproximativ un salariu minim pe economie. ... Multi someri se considera stigmatizati si afirma ca ajutorul primit de la stat este extrem de mic.
În ultimii doi ani, DGFP Dolj a eliberat 122 de autorizatii de utilizator final de uleiuri minerale neaccizabile. Unele firme folosesc autorizatiile pe post de paravan pentru a introduce uleiurile pe piata neagra a carburantilor, fara sa plateasca accizele. Prejudiciile se ridica la sute de miliarde de lei.
O data cu venirea sezonului estival, numarul de locuri de munca este din ce în ce mai mare, atât în tara, cât si în strainatate. Drept urmare, rata somajului din Dolj este în scadere.
google-analytics.com