Cautare

29 de rezultate pentru "clanul" (2.85 secunde)
La randul sau, primarul Ioan Suciu, care a recunoscut ca Virgil Ionascu este consilierul sau personal, sustine ca a fost vorba despre o reglare de conturi dintre clanul Gurgu si clanul Ionascu, iar el nu a avut nimic de-a face cu acest scandal.
Daca adaugam si clanul Basescu format din "echidistantul" tata Traian si "independenta" fiica Elena, atunci formatiunea portocalie domina zdrobitor acest clasament.
Clanul Kennedy, care marcheaza de ani de zile viata politica de la Washington, dar despre care se spune ca ar fi urmarit de un blestem, a mai pierdut luna aceasta un membru.
 Clanul Sarcina, abonat la contracte Cariera EMC Jilt este o vaca buna de muls si pentru afaceristii locali, deoarece CE Turceni aloca anual un buget de 200 de miliarde de lei vechi pentru lucrarile de prestari servicii la EMC Jilt, cu utilaje închiriate de la firme private.
Cu aceasta ocazie, Sandu Anghel, alias Bercea Mondial, ii oferea doamnei Maria Basescu o salba traditionala din "cocosei" de aur ca gest simbolic ce marca printre altele mai ales bunele relatii dintre clanul Bercea Mondial si familia presedintelui.
La percheziitiile facute de DIICOT, fiscul american si FBI in locuintele celor din clanul Ghiocel, politistii au gasit un Ferrari Portofino de 250.000 de dolari, doua Lamborghini Urus care valoareaza impreuna aproape 600.000 de dolari si un BMW, cel mai ieftin, de 40.000 dolari.
Clanul sau detine 5 provincii in Nordul Africii, undeva in Libia. Aici, nevoia i-a transformat pe romani in veritabili asi ai luptelor duse in desert.
"Nu avem nevoie in fruntea tarii de un imbogatit de tranzitie, asa cum este Traian Basescu, care fara nici o urma de bun simt a profitat de pe urma tuturor functiilor pe care le-a avut pentru a-si imbogati in mod ilicit familia si tot clanul care a sta in jurul lui de la inceput pana astazi", a subliniat Orban, sustinand in contrapondere - "Avem nevoie de Crin Antonescu in fruntea Romaniei!".
In contextul agresiunii politistului din Dambovita de catre un tanar recidivist, senatorul PSD Adrian Tutuianu a sustinut ca liderii PDL din judet au legatura cu lumea interlopa si inclusiv cu clanul Ghenosu.
PSD s-a obisnuit sa stranga gunoiul dupa Traian Basescu si clanul lui. A facut-o in 2000, si o va face si acum.
In frunte cu clanul Basescu si famiglia Udrea. Fata de care Ridzi e mic copil. Sincer, va gandeati ca ar fi posibil sa ne gasim in situatia-asta, dupa 21 de ani?'
El l-a sprijinit la presedintia Kosovo pe miliardarul Bhgjet Pacolli, detinator al cetateniei elvetiene (care si-a obtinut averea facand afaceri cu clanul fostului presedinte Boris Eltin).
Iar cand un coleg din PPE s-a intrebat de ce nu se vorbeste si de "un calendar al indeplinirii conditionalitatilor prevazute de MCV", fata lui tata a aplaudat cu o satisfactie stupida. Fiindca daca acele "conditionalitati" se aplica, ele vizeaza in primul rand clanul PD-L, in particular, famiglia Basescu.
De zile in sir se mediatizeaza non-stop descinderile si arestarile de prin vami si puncte de frontiera, unele dupa altele, ca sa ocupe tot timpul presei, impreuna cu "revelatia" Bercea Mondialu (lamentabil modul in care Antena 3 face jocul regimului Basescu, prezentand o reglare de conturi din interiorul PD-L, ca pe o victorie a "primariei eroice" de la Slatina impotriva interlopilor, cand, de fapt, primarul Darius Valcov e seful lor, iar clanul Bercea - in analfabetismul lui -, dupa ce a cotizat auriu la Basescu si PD-L, a miscat in front si a incomodat mafia imobiliara patronata de liderul local de facto al partidului de guvernamant).
In schimb, cetatenii platesc prejudiciile institutiilor asupra cetatenilor - de exemplu, ilegalitatile guvernului Boc contra unor categorii sociale/profesionale, daunele stabilite de CEDO din pricina unor Morar, Haineala & acei judecatori care au validat incompetenta profesionala a unor asemenea procurori, etc. Hotii ca Udrea-Cocos, Videanu, clanul Basescu etc.
• Neregulile descoperite sunt doar varful icebergului, imaginati-va unde poate ajunge aceasta tara daca clanul Basescu - Udrea revine la putere?
Clanul Bercea era unul dintre capetele afacerilor cu ,,fier vechi" din patrimoniul Cailor Ferate, in principal si nu intamplator, de pe la inceputurile carierei lui Traian Basescu la Ministerul Transporturilor.
Am fost solicitat de catre seful statului din acea perioada, Nicolae Ceausescu, care m-a incadrat la Scornicesti, judetul Olt, unde conducea clanul Ceausescu-Barbulescu, cu contract de munca si unde mi-au creat conditii bune de lucru cu 3 cabinete.
Romanii au ales schimbarea. Provocarea aruncata in jocul electoral - "sa traiti bine!” - de staff-ul lui Basescu a fost geniala.
Ca si in fotbal, toate aceste contraperformate au o cauza comuna, clanul aflat la conducerea Federatiei de ani buni si care s-a adapat cu succesele gimnasticii dezicindu-se imediat de Belu si Bitang cind acestia au devenit incomozi.
google-analytics.com