Cautare

410 de rezultate pentru "clanul lu olga ramnicu sarat" (3.48 secunde)
Actrita Olga Tudorache traieste o drama: Nu a mai iesit din casa de cateva luni Olga Tudorache nu a mai iesit din casa de cateva luni. ... Acum, Olga Tudorache a ramas singura. ... Olga Tudorache a trecut prin momente grele la inceputul acestui an.
Olga Simionescu (Autor: ... Aici intervine medicul Olga Simionescu.
Întaiul gospodar din Ramnicu Valcea este acuzat ca, pe mana cu juristul primariei, a cumparat leagane pentru copii la preturi de trei ori mai mari decat pe piata, diferenta de bani intrand in buzunarele unui afacerist local. Procurorii Serviciului Teritorial Pitesti al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au dispus ieri trimiterea in judecata a primarului municipiului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, acuzat de abuz in serviciu contra intereselor publice.
Pentru al doilea an consecutiv, echipa de handbal feminin de junioare III de la Colegiul Tehnic Energetic din Ramnicu Valcea a devenit campioana nationala, terminand un sezon de exceptie fara infrangere.
Groapa de gunoi a municipiului Ramnicu Valcea trebuia inchisa de mai bine de doua saptamani, mai exact la sfarsitul anului trecut, angajament pe care Romania si l-a luat prin Tratatul de aderare la Uniunea Europeana, Capitolul 22 - Mediu.
Olga Kurylenko, eroina din seria James Bond, Quantum of Solace, si-a gasit o noua pasiune - masinile Ford. Olga Kurylenko este o frumoasa actrita de origine ucraineana. ... Americanii de la Ford au rugat-o pe Olga sa fie imaginea noilor masini, care vor fi lansate pe piata in 2010:
Olga Simionescu prezinta informatiile esentiale despre coronavirus: ... Florin Puscas) Dr Olga Simionescu, profesor universitar doctor la Catedra de Dermatologie a Universitatii Carol Davila Bucuresti si sef al Clinicii Dermatologie I a Spitalului Colentina din Capitala, ofera o serie de explicatii inedite, puse in context, despre pandemia de coronavirus.
La randul sau, primarul Ioan Suciu, care a recunoscut ca Virgil Ionascu este consilierul sau personal, sustine ca a fost vorba despre o reglare de conturi dintre clanul Gurgu si clanul Ionascu, iar el nu a avut nimic de-a face cu acest scandal.
Destituit spre sfarsitul anului trecut in urma unui control efectuat de Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic si de Vanatoare Ramnicu Valcea, Deaconeasa a fost angajat la Directia Silvica Ramnicu Valcea (subordonata RNP Romsilva), fiind de-atunci in concediu medical.
Echipa de handbal junioare III a Colegiului Tehnic Energetic din Ramnicu Valcea s-a calificat weeekend-ul trecut, la Baia Mare, de pe prima pozitie la turneul final al acestei competitii, care se va desfasura in perioada 30 mai - 3 iunie intr-o localitate ce va fi desemnata in perioada urmatoare de Federatia Romana de Handbal.
Ion Tomescu, administratorul unei fabrici de panificatie din Ramnicu Sarat, spune ca scumpirea a fost necesara din cauza costurilor de retehnologizare, costuri acoperite din creditele bancare.
Ramnicu Sarat. ... Ramnicu Sarat. "Suntem pe locul 1 in clasament, iar urmatoarea intalnire, cu CSS Odorheiu Secuiesc, este decisiva pentru promovarea in Divizia A.
Un TIR cu fructe si legume din Turcia s-a rasturnat pe o sosea din Ramnicu Sarat, iar oamenii din apropiere au furat toata marfa imediat ce soferul a parasit locul accidentului.
Avem primele imagini de la incidentul grav din municipiul Ramnicu Sarat, unde un barbat a intrat intentionat cu masina, intr-un grup de oameni!
Pe cind ambii predau la Rouen, in anul urmator, Sartre ii cere efectiv sa iasa el singur cu tanara Olga Kosakiewicz.
Trebuie sa le fii punctual ca, daca nu, peste trei zile iti spun ca aduc pe alt ", spune Olga Timabaliuc. ... Ziceam ca vin acasa, ca nu mai pot, dar m-am intrebat ce am rezolvat, nu fac nimica daca plec si am mai ramas ", continua Olga.
Colac peste pupaza, la un moment dat a aparut o doamna, Olga Dolgaleva, de la studiourile de film Maxim Gorki din Moscova. ... Au rugat-o pe Olga sa le fie asistent de regie si sa organizeze o mica echipa pentru filmari.
Doamna Olga Tudorache a fost internata in Spitalul Universitar de Urgenta Elias in data de 09 octombrie 2017, pentru evaluarea starii de sanatate, deteriorata progresiv in ultima perioada.
Nicolae Dicu, viceprimarul orasului Ramnicu Valcea, cercetat pentru luare de mita, a fost arestat pentru o perioada de 29 de zile, in urma hotararii date de judecatorii Tribunalului Bucuresti.
Gustul sarat, usor sarat stimuleaza energia lojei apa: ... Gustul foarte sarat blocheaza energia lojei apa. "Toate savorile trebuie consumate in mod echilibrat si dupa pofta, dar nu in exces", mai spune dr.
google-analytics.com