Cautare

89 de rezultate pentru "clanu" (4.98 secunde)
Desi nu a mai facut aceleasi declaratii incendiare ca in interviul de saptamana trecuta din “Adevarul“, presedintele Traian Basescu a trasat, intr-un prim interviu televizat, noua linie in interiorul serviciilor de informatii, sugerand ca acestea ar trebui conduse de profesionisti tineri.
Proprietatea asupra celor 104 hectare de teren din jurul Baltii Craiovita cistigate in 2004 de Gigel Preoteasa, nepotul lui Mititelu, cu ajutorul judecatorului Gigi Traistaru, a devenit incerta.
Mircea Geoana, presedintele PSD, a gasit mai multe motive pentru convocarea unei noi sesiuni extraordinare a Parlamentului: numirea unor noi sefi ai Serviciilor secrete, constituirea unei comisii pentru analizarea disparitiei lui Hayssam si stabilirea calendarului retragerii din Irak.
Dan Nica, ministrul administratiei si internelor, a spus ieri ca nu va ezita sa-i dea afara pe angajatii care nu-si fac treaba.
Tensiunile politice din comuna Ciobanu au degenerat marti noaptea intr-un mod extrem de violent, fiind nevoie de interventia armata a politistilor pentru ca lucrurile sa nu se sfarseasca tragic.
Un secretar de stat din cadrul MAI si seful IGPR au venit la Craiova vineri pentru a-l numi la carma IPJ Dolj pe comisarul-sef Constantin Nicolescu, pana acum sef al IPJ Gorj.
Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban (foto) a declarat vineri, la Conferinta filialei PNL sector 1, ca actualul Guvern este unul format din "ipochimene", "facut din almanahe de succesuri", iar "blestemu" Romaniei de a alege intre "Iliescu sau Vadim", "Basescu sau Nastase" va fi ridicat de Crin Antonescu.
Topul lunii mai 2009, alcatuit de site-ul News Interceptor, incepe si se incheie cu doi reprezentanti ai clanului Basescu: Traian pe locul 1 si Elena pe locul 10.
Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat ca ordonanta de urgenta care da dreptul Guvernului de a interveni asupra legilor inainte ca acestea sa fie promulgate este neconstitutionala, motiv pentru care partidul va sesiza Avocatul Poporului, institutia in masura sa atace OUG la CCR.
"Ma deranjeaza la culme cinismul celor doua clanuri politice de la guvernare, si aici ma refer la PSD si la PD-L, care se acuza reciproc de ilegalitati si care fac declaratii fara perdea cand tara se scalda intr-un dezastru", a declarat ieri Crin Antonescu in cadrul unei emisiuni tv.
Senatorul democrat Edward Kennedy, fratele fostului presedinte american asasinat in 1963, John Kennedy, a incetat din viata la varsta de 77 de ani, din cauza unui cancer la creier.
Fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, a remis o scrisoare deschisa societatii civile cu titlul: "Un presedinte demn pentru o Romanie europeana:
Principele Radu Duda s-a retras, astazi, din cursa prezidentiala, "cu parere de rau, dar cu speranta pentru viitor", spunand ca "de aici incolo, campania prezidentiala nu va mai fi o lupta electorala, ci o lupta intre clanuri".
Dupa ce in urma cu mai putin de o luna Octav Cozmanca s-a autosuspendat din PSD, motivandu-si actul prin "supararea fata de grupurile de interese", acum, fostul pesedist confirma suspiciunile colegilor sai si se alatura campaniei lui Sorin Oprescu.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a lansat vineri un apel alegatorilor sa se prezinte duminica la vot, reafirmand ca Traian Basescu nu-i poate fi niciodata un partener.
Ion Iliescu a anutat in mod oficial retragerea din orice functie detinuta in PSD, afirmand ca ramane alaturi de partid, punandu-si la dispozitia acestuia experienta, sfaturile si consilierea.
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca atat in Dambovita, cat si in alte judete, exista clanuri mafiote care sunt protejate politic de PDL in schimbul finantarii pe care le-o acorda acesti interlopi democrat-liberalilor.
Inpolitics il citeaza pe Sorin Rosca Stanescu, referitor la cazul Negoita-Banicioiu: "Sex nebun cu SRI si DIICOT".
google-analytics.com