Cautare

22284 de rezultate pentru "clanu lui olga" (7.11 secunde)
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
Romanii Lui (Autor-Octavian Stireanu Octavian Stireanu ii dedica o parte a editorialului din AZI lui Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, cel care a primit intr-o dimineata vizita lui Iohannis. Presedintele i-a cerut atunci lui Victor Ciorbea sa ridice la CCR exceptia de neconstitutionalitate privind OUG relativa la Codurile penale.
I-a zis-o, cu tragica nostimada, si lui Mircea Dinescu, care i-a spus privindu-l serios si in acelasi timp suspect:
Bajau) Despre pescuirea minunata ne vorbeste Sfantul Evanghelist Luca, pe cand Sfintii Evanghelisti Matei si Marcu relateaza numai momentul chemarii la apostolat a celor doua perechi de frati pescari, Petru si Andrei, fiii lui Iona, si Iacov si Ioan, fiii lui Zevedeu, in timp ce primii isi aruncau mrejele in mare, fiindca erau pescari, iar ceilalti isi dregeau mrejele (Matei, cap.
Ros-albastrii continua lupta pentru titlu Dinamo a deschis scorul pe National Arena, in derby-ul cu Steaua, dar elevii lui Mihai Stoichita au intors rezultatul, prin Rusescu, din penalty, si o "dubla" a lui Iliev.
________________________________________ Drogba inscrie penalty-ul decisiv si aduce prima Liga a Campionilor din istoria lui Chelsea. ... intra Olic in locul lui Ribery, accidentat Min 94 - Cech pareaza penalty-ul executat de Robben!
Puteti citi in continuare detalii despre viata personala a lui Cristian Diaconescu. ... A urmat un intreg tambalau, provocat de dezvaluirile jurnalistei Floriana Jucan, care a sustinut ca aliatul clandestin al lui Basescu a fost filat si santajat sa renunte la pretentiile de a fi lider PSD.
Prima aparitie a lui J.D.Salinger in limba romana a avut loc, in 1964, sub egida Editurii pentru Literatura Universala. ... Problemele lui raman insa, si chiar si modul in care sunt rezolvate:
Pe de alta parte, se poate presupune ca Sforza ar fi interpretat drept dragoste incestuoasa, atentiile calduroase ale lui Alexandru al VI-lea pentru fiica sa.
'In 2005, prin februarie, am fost la o sedinta a PSD de la Poiana Brasov, unde s-a decis mazilirea lui Nastase, care era atunci presedinte la Camera Deputatilor (dupa aia a urmat noaptea cutitelor lungi, la hotelul lui Negoita de la Otopeni).
Misterul cresterii spectaculoase a lui Dacian Ciolos in sondaje (Autor: Ion Spanu) In ultima vreme, mai multe sondaje de opinie arata o crestere spectaculoasa a lui Dacian Ciolos si a formatiunii pe care a lansat-o, MISCAREA ROMANIA IMPREUNA, desi aceasta inca nu are statut de partid!
Insa, euforia a durat doar trei zile, in care toti romanii se simteau frati si a fost inlocuita de deziluzii din ce in ce mai multe, iar romanii au invatat sa supravietuiasca singuri, dupa o perioada in care ura impotriva lui Ceausescu ii unise.
Scandalul care ameninta sa arunce in aer PNL Gorj, dupa ce presedintele Dan Ilie Morega a constrans sefii serviciilor deconcentrate sa stranga bani pentru partid, ar putea avea aceleasi proportii cu "cutremurul" din PSD Mehedinti, iscat in momentul arestarii lui Petre Ciobotea, dupa ce in portbagajul masinii sale au fost gasite o valiza cu bani si mai multe contracte in alb de sponsorizare a partidului.
Razvan Mitroi publica pe ImpactNews articolul "Ponta - unsul lui Iliescu", pe care il puteti citi in continuare. 'Victor Ponta este presedintele PSD pentru ca aceasta a fost vointa lui Ion Iliescu.
pedelistii cu greutate ii fac loc in primul plan lui Emil Boc, a carui voce se aude tot mai limpede in ultimele zile, pe diverse teme, dupa ce, nu demult, se vorbea de iminenta lui debarcare;
Cum se imparte partidul dupa Mircea Geoana PSD-ul este impartit in doua dupa discutiile privind indepartarea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului si chiar posibila sa excludere.
Recenta aparitie a lui Dan Voiculescu la postul sau TV ar fi trecut practic neobservata daca negustorul cu ambitii napoleoniene in politica, in genul fostilor oligarhi din Rusia, pusi de Putin cu botul pe labe, n-ar fi abordat unul dintre subiectele care fac sa freamate de excitatie presa moldo-valaha:
cristoiublog.ro / Gandul de miercuri, 24 iunie 2015 / Ca sa-si scape pielea, Victor Ponta a predat Guvernul si, prin asta, si PSD, lui Klaus Iohannis! ... Ce spune Shakespeare despre desemnarea lui Gabriel Oprea ca premier interimar.
Golul lui Rusescu si ratările incredibile ale clujenilor Gafa lui Szukala a fost cea care a facut diferenta intr-un meci care duce Steaua in lupta pentru titlu.
"El Tigre" Falcao l-a dominat pe "Lion King" Llorente In fata unui asemenea jucator, nici macar "Regele Leu" Llorente nu a avut replica, atacantul lui Athletic facand una dintre cele mai slabe partide ale sale din acest sezon.
google-analytics.com