Cautare

2099 de rezultate pentru "cerere redobandire permis" (3.17 secunde)
Orice suspendare de permis pe 30, 60 sau 90 de zile, necesita admiterea unui examen cu intrebari 13 corecte din 15, pentru ca permisul sa poata fi ridicat la termenul specificat si cu un minus de 30 de zile.
Persoanele care au pierdut cetatenia romana din motive neimputabile lor si descendentii acestora pana la gradul III pot depune cererea de redobandire sau acordare a cetateniei dupa obtinerea dreptului de sedere, fiind eliminat termenul de 4 ani de la data obtinerii acestui drept.
Nu este o reactie de excludere a strainilor, ci de redobandire a suveranitatii si controlului asupra politicilor nationale (suveranism). ... Mesajul de redobandire a identitatii nationale transmis de alegatori duminica ar trebui sa dobandeasca un continut si printr-o politica externa inovativa si curajoasa.
Potrivit NewsIn, nu acelasi lucru s-a întâmplat însa cu cetatenii care proveneau din statele UE care au luat decizia de a restrictiona accesul românilor pe pietele interne, strainii având nevoie de permis de munca pentru a se angaja în România.
Modalitati de a-ti redobandi permisul de conducere suspendat In cazul in care va aflati printre persoanele care au ramas fara permis de conducere pe o perioada de 30-90 de zile, va voi explica in ce fel il puteti recupera.
Doua dintre destinatiile pentru care se solicita permis de munca sunt Danemarca si Malta. Pentru a munci legal in Danemarca, cetatenii romani au nevoie de permis de munca si de sedere.
Doua dintre destinatiile pentru care se solicita permis de munca sunt Danemarca si Malta. Pentru a munci legal in Danemarca, cetatenii romani au nevoie de permis de munca si de sedere.
Ele vor fi inlocuite cu un singur permis de conducere in UE cel tirziu in 2012, acesta urmind sa aiba dimensiunile unui card bancar.
Trebuie precizat ca pe parcursul unei zile, cursurile de tranzactionare a valutelor se pot schimba, în functie de cerere. ...   Raport între cerere si oferta  Cursul BNR se stabileste în functie de cerere si oferta.
Pentru ca pe piata belgiana sunt meserii pentru care nu exista cerere, belgienii au decis sa aplice proceduri simplificate de acces pe piata muncii. ... Lucratorii romani care doresc sa desfasoare o activitate remunerata pe teritoriul belgian trebuie sa obtina de la autoritatile competente un permis de munca.
Razvan de 22 de ani, din Bucuresti, care conducea o motocicleta marca Kawasaki fara a poseda permis de conducere. ... Alexandru de 31 de ani, din judetul Bistrita, care conducea un autovehicul marca Ford Mondeo fara a poseda permis de conducere.
• folosirea telefonului mobil - 2 puncte de penalizare si amenda intre 147 si 220 lei (amenda veche 134 -i 201 lei) • lipsa centurii de siguranta - 2 puncte de penalizare si amenda intre 147 si 220 lei (amenda veche 134 - 201 lei) • oprirea in loc nepermis - 2 puncte de penalizare si amenda intre 147 si 220 lei (amenda veche 134 - 201 lei) • stationarea in loc nepermis - 3 puncte de penalizare si amenda intre 295 si 370 lei (amenda veche 268 - 335 lei) • depasirea vitezei legale cu 10-20 km/h - 2 puncte de penalizare si amenda intre 147 si 220 lei (amenda veche 134 - 201 lei) • depasirea vitezei legale cu 20-30 km/h - 3 puncte de penalizare si amenda intre 295 si 370 lei (amenda veche 268 - 335 lei) • depasirea vitezei legale cu 30-40 km/h - 4 puncte de penalizare si amenda intre 440 si 590 lei (amenda veche 402 - 536 lei) • depasirea vitezei legale cu 40-50 km/h - 6 puncte de penalizare si amenda intre 665 si 1.474 lei (amenda veche 603 -1.340 lei) • depasirea vitezei legale cu peste 50 km/h - permis retinut si amenda intre 665 si 1.474 lei (amenda veche 603 -1.340 lei) • trecerea pe culoarea rosie a semaforului - permis retinut si amenda intre 295 si 370 lei (amenda veche 268-335 lei) • neacordarea de prioritate pietonilor - permis retinut si amenda intre 295 si 370 lei (amenda veche 268-335 lei) • neacordarea de prioritate autovehiculelor - permis retinut si amenda intre 295 si 370 lei (amenda veche 268-335 lei) • circulatia pe contrasens - permis retinut si amenda intre 440 si 590 lei (amenda veche 402-536 lei) • conducerea sub influenta bauturilor alcoolice - permis retinut si amenda intre 660 si 1.475 lei (amenda veche 603-1.340 lei)
15 soferi AU RAMAS FARA PERMIS In urma raziei organizate de Politia Rutiera in Bucuresti, vineri dimineata, 15 soferi au ramas fara permis.
Cei care se incadreaza in cei 615 lei pe membru de familie vor trebui sa prezinte o serie de documente doveditoare, o cerere-tip si declaratie pe propria raspundere in original, o copie a actului de identitate a titularului de cerere si al fiecarei persoane incluse in cerere, cópii dupa documentele care atesta venitul realizat in luna precedenta (adeverinta de salarizare, cupon de pensii, indemnizatii, alocatii, rente viagere, burse, ajutoare banesti lunare, venituri din chirii, din dobanzi, dividende, parti sociale sau orice alt tip de venit), copie dupa actul de proprietate asupra imobilului, sau dupa caz contract de inchiriere, subinchiriere sau contract de comodat si o declaratie pe propria raspundere scrisa de mana care precizeaza ca titularul cererii sau persoane incluse in cerere nu beneficiaza de ajutor de incalzire a locuintei in sistem centralizat, conform prevederilor OUG 57/2006.
Banca s-a folosit de semnatura pusa de ea pe o cerere standard de imprumut, i-a acordat creditul solicitat fara a o instiinta, iar dupa cateva luni i-a trimis graficul de rambursare.
• 11 nov 2009 - Presedintele Basescu a semnat decretul pentru promulgarea legii de aprobare a OUG care modifica si completeaza Legea cetateniei romane, in sensul simplificarii procedurilor de redobandire si acordare a cetateniei.
Tot in termen de 90 de zile va fi facuta o noua analiza privind evolutia situatiei in domeniul cetateniei si, daca este cazul, va fi propus executivului un plan de masuri care sa permita optimizarea modului in care se primesc si se analizeaza cererile de acordare sau redobandire a cetateniei romane.
Ce omite insa presedintele sa mentioneze este faptul ca, in anul de gratie 2007, autoritatile romane proceseaza cereri basarabene si bucovinene de redobandire a cetateniei depuse in 2002 si ca solicitari de urgentare a acestei proceduri extrem de greoaie i-au fost solicitate de catre cei interesati inca din 21 ianuarie 2005.
Ca nu a folosit mijloacele legale si administrative pentru a proteja propritatea publica si proprietatea cetatenilor, ca a permis distrugerea sistematica a trotuarelor si carosabilului, ca a permis haosul in circulatie, ca a dezinformat cetatenii in legatura cu lucrarile proiectului, ca a permis prin degradarea drumurilor si a santierelor perpetuu deschise, dar fara semnalizare, riscuri crescute si pierderi pentru proprietarii de autoturisme, ca a permis un disconfort mult mai mult decat era necesar pentru cetatenii orasului si, pentru ca in ultimul timp, ca responsabil pentru banii investiti de comunitate la Ecoaqua, a permis corectii tehnice si financiare cauzate de un management defectuos.
Constantin de 20 de ani, din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Fiat Uno, fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
google-analytics.com