Cautare

4941 de rezultate pentru "cerere tip de reducere a suspndarii" (6.62 secunde)
Un reprezentant al PSD a citit in parlament textul Motiunii de cenzura, intitulata "OPRITI GENOCIDUL SOCIAL!". Puteti citi in continuare a sasea parte a Motiunii, al carei Moto este din Mihai Eminescu:
Este de necontestat faptul ca Romania este intr-o situatie fara precedent si ca trebuie luate rapid decizii pentru ca statul roman sa nu intre in incapacitate de plata, sa poata plati in continuare salariile si pensiile, sa asigure indeplinirea functiilor sale de baza.
basilicatravel.ro / NOU!PELERINAJ IN TARA SFANTA /ASEZAMANTUL ROMANESC DE LA IERIHON / MAI/2015 04 - 10 Mai 2015 PROMOTIE !!!! ... Intalnire pe Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) - plecari internationale (sala de asteptare) - la ora 04:00, cursa Tarom RO 155.
Radu Mazare (foto) a declarat, miercuri, in conferinta de presa, ca dosarul deschis de DNA privind modul in care Primaria Constanta a atribuit 800.
Sunt si unii si altii la fel de rai? ... Sorin Rosca Stanescu) Afirmatia conform careia atat PD-L, cat si partidele din opozitie sunt la fel de rele pentru romani este echivalenta cu teza conform careia nici unii, nici altii nu au facut nimic bun.
Dezvoltatorii imobiliari au inceput sa vanda in varianta nefinisata locuintele din ansamblurile rezidentiale, pentru a reduce preturile, masura care, alaturi de utilarea gratuita a bucatariilor si aplicarea de discounturi, reprezinta solutii pentru revigorarea vanzarilor.
Senatorul Florin Constantinescu a sustinut o declaratie politica intitulata :
Civilizatia Atlanta (Continuare) Atlantii au realizat contactul cu cateva civilizatii extraterestre si cu civilizatia terestr aparalela cavernicola, de etnie reptiliana. Principalul articol pentru care erau cautati Atlantii era magia, atat cea de vindecare si energizare, cat si cea de a influenta deciziile conducatorilor implicati in conflicte.
De ce tinerii romani refuza sa munceasca (Autor: ALEX MIHAILEANU) O serie de articole recente au starnit tot soiul de dezbateri despre lenesii de 20-25 ani care nu vor sa munceasca si prefera sa stea in somaj sau pe banii parintilor, ca e nasol la job.
Pensionarii isi vor putea primi pensiile pe carduri sau in conturi curente deschise la BCR in urma semnarii unei conventii intre banca si Casa Nationala de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale, potrivit unui comunicat BCR.
Daca v-ati gindit vreodata ca dobinzile de 70% la credite au devenit istorie, v-ati inselat.
Intrucat impozitul pe salarii este un impozit final, contribuabilii-persoane fizice nu mai declara veniturile din salarii sau asimilate salariilor obtinute in 2005, indiferent de perioada desfasurarii activitatii si de numarul angajatorilor la care au lucrat, potrivit unui comunicat al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
Potrivit Ordinului 331 din 23 mai al ministrului agriculturii precizeaza ca producatorii agricoli sau crescatorii de animale, persoane fizice sau juridice, constituiti sub forma de asociatii familiale, daca obtin un atestat in acest sens din partea Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Bihor, vor beneficia anul acesta sprijin direct acordat producatorilor agricoli din sectorul vegetal, reglementat prin intermediul Ordonantei de Urgenta 20/2006.
Familiile nevoiase vor primi de la 1 noiembrie ajutor financiar pentru incalzirea locuintei. Noutatea consta in faptul ca ajutorul nu se va mai acorda sub forma de bonuri valorice, ca in anii trecuti.
Potrivit unui ordin emis recent de ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, obtinerea rentei viagere nu mai este conditionata de prezentarea dovezii intabularii terenului pentru noul proprietar. ... Aceasta prevedere era necesara, potrivit specialistilor, pentru a se înlatura inconvenientele generate de deplasarea potentialului rentier în zona de apartenenta a terenului.
Potrivit unui ordin emis recent de ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, obtinerea rentei viagere nu mai este conditionata de prezentarea dovezii intabularii terenului pentru noul proprietar. ... Aceasta prevedere era necesara, potrivit specialistilor, pentru a se înlatura inconvenientele generate de deplasarea potentialului rentier în zona de apartenenta a terenului.
Valul de solicitari privind micsorarea taxei pe valoare adaugata (TVA) a produselor alimentare de baza, printre care si painea, sunt doar praf in ochii romanilor. ... Practic, singurii care au de beneficiat de pe urma acestor reduceri sunt chiar producatorii, care vor inregistra o crestere a profitului.
Dacia ia în calcul introducerea de cutii de viteze automate pe gama Logan, însa o decizie concreta în acest sens va fi luata în momentul în care va exista cerere suficient de mare pentru aceasta dotare.
Regia Autonoma de Termoficare Craiova da liber solicitarilor pentru stergerea penalitatilor dupa 15 aprilie. Asociatiile de proprietari acuza Termoficarea ca a redus la cateva luni perioada in care craiovenii ar fi putut sa scape de restante.
Cum iti poti lua laptop la birou din bani europeni Microintreprinderile si IMM-urile pot obtine finantare nerambursabila pentru achizitionarea de aplicatii software, echipamente IT&C si implementarea sistemelor informatice de analiza economica si suport decizional.
google-analytics.com