Cautare

4941 de rezultate pentru "cerere tip de reducere a suspndarii" (5.68 secunde)
Toti cei peste 120.000 de crescatori de bovine care au depus cereri pentru obtinerea subventiei pana in prezent trebuie sa depuna o noua solicitare deoarece formularul initial a fost modificat, dupa ce data de referinta pentru acordarea sprijinului financiar s-a prelungit cu un an.
Ministrul Apararii, Teodor Melescanu, considera ca industria de aparare trebuie sa fie unul din pilonii pe care economia romaneasca trebuie sa se bazeze pentru depasirea crizei economice, investitiile in acest sector fiind capabile sa creeze cerere si locuri de munca.
Ministerul Agriculturii spune ca detinatorii de stocuri de grau umfla artificial pretul graului, astfel ca si painea este mai scumpa. Statul nu poate interveni in piata, astfel ca marii comercianti creeaza presiune asupra sectorului de panificatie.
Societatile doljene cu datorii nu au garantiile cerute de lege ca sa poata amana plata sumelor restante catre stat Firmele doljene nu se inghesuie sa ceara statului amanarea platii datoriilor acumulate.
Descoperitul de cont sau overdraftul, adica banii luati cu imprumut de pe cardul de debit, poate ascunde capcane pentru cei care iau in avans cat mai multe salarii. Aflati din GdS cum puteti sa evitati dificultatile in cazul descoperitului de cont.
Click.ro (un articol de Tatiana Solomon) informeaza: Cosmarul nu s-a incheiat pentru Diana Enache dupa ce a fost injunghiata, pe 5 iulie, de portarul libanez Ali Kanaan.
Vrei loc de parcare in fata blocului? Afla ce DOCUMENTE sunt necesare si cat te costa Primariile de sector din Capitala au inceput deja sa reinnoiasca contractele de inchiriere a locurilor de parcare de resedinta.
Onicomicoza este o infectie micotica (ciuperca patogena umana) care apare atunci cand fungii invadeaza unghiile de la maini sau de la picioare, precum si pielea subiacenta (patul unghial).
Fostul presedintele Emil Constantinescu a apreciat miercuri seara, la o dezbatere, ca Theodor Stolojan este "cel mai antiliberal reprezentant al dreptei", fiind de fapt "continuatorul stangii de tip ceausist", datorita caruia dreapta a ajuns la putere "printr-o frauda morala de proportie".
"Adrian Nastase propune o strategie electorala de tip win-win pentru constructia politica PSD - ACD ".
Magazinele de tip „discounter“ (de reduceri) au inceput sa fie prezente tot mai mult pe piata romaneasca, in conditiile in care pana nu de mult comertul de acest gen era aproape inexistent.
Conform unui proiect de lege propus de Finante, Loteria Romana va avea monopol pe organizarea si exploatarea jocurilor de noroc tip loto si a jocurilor de tip pariu sportiv, pentru care va fi scutita in continuare de la plata taxei de autorizatie si de licenta.
Asa cum pentru oamenii de rând cardurile de debit au devenit o necesitate, la clientii de top ai bancilor se poarta cardurile Gold.Daca acum câtiva ani numarul posesorilor de carduri era relativ mic, în prezent acestea au devenit o necesitate, mai ales ca majoritatea angajatorilor distribuie salariile pe card.
Bancpost a oprit de la tranzactiile cu numerar la bancomate cardurile de tip Millenium asupra carora au existat suspiciuni de frauda, saptamâna trecuta.
vor fi comparabile cu veniturile din publicitatea TV in prime time ale celor mai mari retele de televiziune americane, ABC, CBS si NBC. Aceasta previziune apartine prestigiosului Advertising Age, citat de The Economist, si reprezinta un moment de rascruce in evolutia Internetului ca mijloc de comunicare in masa.
Femeile diagnosticate cu cancer de san au un risc aproape de doua ori mai mare decat restul populatiei de a dezvolta un al doilea tip de neoplasm intr-o alta zona a corpului, arata un studiu recent al Granada Cancer Register, din Spania.
Ce este cancerul pancreatic, boala de care a murit Ionela Prodan Artista Ionela Prodan s-a luptat o perioada lunga de timp cu o boala crunta.
Pana la sfarsitul anului viitor, trimiterea unei felicitari sau scrisori de Paste, Craciun sau alte ocazii, cu serviciul de corespondenta oferit de Posta Romana, va costa dublu.
Prejudiciile aduse firmelor prin infractiuni economice s-au triplat in ultimii doi ani, ajungand la 5,7 miliarde de dolari, valoare de aproape trei ori mai mare decat cea din 2005, se arata in Studiul Global privind Infractionalitatea Economica realizat de PricewaterhouseCoopers (PwC).
mariustuca.ro / Cancerul de san triplu negativ: O descoperire datatoare de sperante (Autoare: Magda Marincovici) Cancerul de san triplu negativ :
google-analytics.com