Cautare

4941 de rezultate pentru "cerere tip de reducere a suspndarii" (2.77 secunde)
Marul discordiei de aceasta data il reprezinta impiedicarea inscrierii intr-un sindicat sau altul, liderii FSS Metarom Galati si cei ai Sindicatului Solidaritatea al Siderurgistilor criticandu-se reciproc pe aceasta tema.
Pandemia e si a femeilor pe care statul le obliga sa nasca impotriva voinței lor. Doar 11% din spitalele din Romania mai fac avorturi la cerere. ... In ultima saptamana, organizația non-guvernamentala Centrul FILIA a contactat 112 spitale din Romania. De ce?
Samir Spranceana, arestat la inceputul lunii iunie de procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova, impreuna cu Ovidiu Doran, Iulian Nitulescu, Claudiu Balan, Gigi Toma si Liviu Sfetcovici, pentru comiterea de infractiuni cu carti de credit, a mai facut o cerere de eliberare sub control judiciar.
Vechii greci credeau ca numele are puterea de a ne influenta destinul si foloseau ca metoda de predictie analiza primei litere a prenumelui. ... Aceasta disciplina era intens practicata in vremurile de demult cu scopul de a descifra destinul omului si, uneori, chiar pentru a-l determina.
Romania ar putea sa treaca dupa urmatoarea evaluare de la un acord de imprumut de tip stand-by la un aranjament de tip "precautionary" cu FMI, care ar demonstra economia romaneasca isi revine consistent, apreciaza ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu.
Agentia Europeana pentru Securitatea Retelelor Informatice si a Datelor (ENISA) si-a lansat cel mai recent document de pozitie pe tema "retelelor-pirat", respectiv computere folosite ilegal. Documentul identifica rolurile si structurile organizatiilor criminale ce creeaza si controleaza "retele-pirat", precum si tendintele manifestate in acest tip de ciber-infractiuni.
Iata ce spectacole de teatru si muzica puteti viziona in perioada 14 ianuarie - 4 februarie 2016, la Teatrul Elisabeta din Bulevardul Regina Elisabeta, nr. ... te bucuri de Arta, te Distrezi, Socializezi Info & Rezervari:
Cazurile de gripa confirmate in laborator in acest sezon au crescut de aproape 60 de ori fata de sezonul precedent, pana in ianuarie fiind 230 de imbolnaviri si 6 decese, fata de 4 in perioada similara a anului trecut si niciun deces.
Am incercat sa fac o mica clasificare, a ceea ce vad eu ca fiind femeile din lumea asta. ... De ce totusi am scris acest post? ... Imi place sa cred ca l-am scris din cauza ca incep sa ma satur de oamenii care cred ca femeile sunt toate la fel.
Romania Libera reproduce masurile pe care le-ar propune Johannis, daca ar avea putere de decizie, pentru iesirea Romaniei din criza. Puteti citi in continuare ideile lui Johannis, de la Realitatea TV.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, s-a intalnit miercuri, 16 iulie cu oameni de afaceri cehi si romani, in cea de-a doua zi a vizitei de stat pe care o efectueaza in Republica Ceha. Prezentam alocutiunea sustinuta de seful statului cu aceasta ocazie:
RomTelecom va lansa la 3 octombrie opt optiuni pentru serviciile de voce, reducand tarifele pentru anumite tipuri de convorbiri in schimbul achitarii unui abonament lunar, care se va adauga celui de baza, anunta operatorul de telefonie fixa.Pentru clientii persoane fizice, operatorul va reduce cu 15% pana la 25% convorbirile de pe fix pe mobil, iar pentru convorbirile internationale RomTelecom va practica reduceri de 20% din tariful normal.
Recent, a avut loc evenimentul PharmaCore Acne Control la Lugo Restaurant & Lounge. Toti ne amintim de problemele legate de ten ce ne-au determinat sa ne ascundem, sa ne retragem, renuntand la momentele cand ne-am fi dorit mai degraba sa ne aflam in centrul atentiei, nu in spatele cortinei.
Consumatorii vor plati, incepind de astazi, preturi mai mari cu 5,2% pentru energia electrica consumata.
Pensionarii nu sunt vinovati de ineficienta guvernului. ... Pensionarii de lux sunt putini, iar ei trebuie taxati suplimentar. ... Pentru asta, statele din UE aloca dublu fata de Romania, ca procent din PIB, pentru servicii de acest tip.
In cadrul evenimentului organizat vineri la depozitul de la Fundulea, unul dintre cele 6 depozite proprii de carburanti, OSCAR a prezentat in premiera, intr-un format inedit noua imagine a companiei.
Modalitati de a-ti redobandi permisul de conducere suspendat In cazul in care va aflati printre persoanele care au ramas fara permis de conducere pe o perioada de 30-90 de zile, va voi explica in ce fel il puteti recupera.
Oferta de munca pentru cetatenii romani se diversifica pe zi ce trece. Doua dintre destinatiile pentru care se solicita permis de munca sunt Danemarca si Malta. Pentru a munci legal in Danemarca, cetatenii romani au nevoie de permis de munca si de sedere.
Oferta de munca pentru cetatenii romani se diversifica pe zi ce trece. Doua dintre destinatiile pentru care se solicita permis de munca sunt Danemarca si Malta. Pentru a munci legal in Danemarca, cetatenii romani au nevoie de permis de munca si de sedere.
Daca vreau sa fac ceva aici, trebuie sa rezolv singur, apeland la relatiile personale Dupa 7 ani in care a operat bolnavi cu suferinte neurologice dintre cele mai complexe, in spitale din Anglia, castigandu-si aprecierea seniorilor englezi si respectul bolnavilor, traind si muncind intr-o lume civilizata bazata pe reguli, respect si spirit de echipa, medical Horatiu Ioani a revenit in Romania.
google-analytics.com