Cautare

4941 de rezultate pentru "cerere tip de reducere a suspndarii" (3.19 secunde)
Redobandirea permisului de conducere Daca ati avut nefericitul moment in care dintr-o simpla manevra de neatentie, nu ati cedat trecerea de prioritate, fie la o simpla iesire din parcare, sau la un indicator de cedeaza trecerea (sa zicem prost montat), cu siguranta permisul de conducere v-a fost suspendat pe 60 sau 90 de zile in cazul in care a avut loc un accident usor, sau pentru o alcoolemie de pana in 0.80mg/l fara accident (atat de usor de ridicat si atat de greu de obtinut).
Statele Unite ale Americii sunt Invitat de Onoare la cea de-a XIII-a editii a Salonului International de Carte Bookfest. 30 mai -3 iunie sunt cele 5 zile in care Salonul de Carte Bookfest 2018 devine punctul central al lumii editoriale din Romania.
Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor au efectuat, alaturi de colegii lor din tara, in perioada 1-15 martie, o actiune tematica de control preventiv cu privire la respectarea prevederilor legale privind protectia consumatorilor in cadrul vanzarilor de soldare.
•montul (hallux valgus) nu reprezinta un os crescut” sau hipertrofiat, nici un cartilaj sau un alt tesut nou aparut, contrar opiniei larg raspandite; •montul este un os normal (osul din spatele degetului mare”, primul metatarsian), deplasat din locul lui initial;
Factura la energie electrica poate fi redusa semnificativ daca stim ce cantitate de electricitate consumam in medie lunar si daca alegem corect tariful reglementat. ... Consumatorii casnici sau captivi de electricitate pot alege unul dintre cele sapte tarife reglementate, in functie de obiceiul lor de consum.
Atributiile Consiliului de monitorizare Art. ... - Pentru realizarea scopului sau, Consiliul de monitorizare indeplineste urmatoarele atributii, cu respectarea principiilor legalitatii, respectarii demnitatii persoanelor, nediscriminarii, egalitatii de sanse, precum si ale independentei functionale si a personalului, impartialitatii si obiectivitatii:
Lista reducerilor si a celor mai bune oferte din magazine Oficial, startul sezonului de reduceri, primul din acest an, se va da pe 15 ianuarie, insa marii retaileri de imbracaminte, incaltaminte sau accesorii ofera in aceasta perioada promotii de pana la 60% pentru o parte dintre produsele care au ramas pe stoc dupa sarbatori.
Nu avem salarii ca in Germania, nu trebuie sa avem taxele de acolo! ... In afara de accize si impozitul pe dividende, care sunt celelalte taxe care vor fi eliminate?
Proprietarii de masini vor primi diferenta din taxa auto doar dupa ce statul compenseaza cu datorii Proprietarii de masini care considera ca taxa auto platita de la 1 iulie 2008 este mai mare decat cea rezultata din noul sistem de calcul pot cere statului restituirea diferentei, dar suma pe care trebuie sa o primeasca va fi redusa prin compensare cu eventuale datorii fiscale neachitate de acestia.
Incepand de ieri, Administratia Sociala Comunitara Oradea (ASCO) a inceput sa preia cererile pentru acordarea ajutorului de incalzire cetatenilor care folosesc la incalzirea locuintei lemne, carbuni sau combustibili petrolieri. Cererile sunt preluate in opt puncte de lucru amenajate in Oradea.
Cumparam valuta mai scumpa de la unitatile bancare decât de la casele de schimb.
De ce sunt periculoase trigliceridele Trigliceridele, un tip de lipide (grasimi) existente in fluxul sanguin, sunt un indicator important al sanatatii cardiace. Nivelul ridicat al trigliceridelor poate insemna, asadar, un risc crescut de imbolnavire a inimii, precum si al dezvoltarii altor boli asociate cu un stil de viata nesanatos.
Una dintre cele mai importante inventii din domeniul constructiilor de case si alte tipuri de imobile cu numar redus de etaje, inventie apartinand unui colectiv de specialisti coordonat de ing.
Copii cu risc de orbire din cauza diabetului (Autoare: ... creste numarul tinerilor ce prezinta complicatii ale diabetului tip 1 Diabetul afecteaza un numar crescand de copii si tineri, avertizeaza Asociatia britanica a diabetului, pe baza unui studiu efectuat in Marea Britanie.
Puteti citi in continuare partea a patra a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV.
Presedintele Romalimenta, Sorin Minea, a solicitat, duminica, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul central al PSD, ca Guvernul sa adopte masura de reducere a TVA la alimente, considerand ca este singura modalitate de a tine preturile la alimente in actualii parametri.
Banca centrala are nevoie de o perioada de analiza de la ultima sedinta. Saptamana aceasta, pe 6 mai, Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei (BNR) se va intalni in cadrul sedintei de politica monetara pentru a discuta si a lua eventuale masuri necesare in contexul actual.
Premierul Emil Boc a cerut, in sedinta de miercuri a Guvernului, reducerea cu 25% a drepturilor salariale in companiile de stat, inclusiv in Eximbank si CEC, precum si diminuarea suplimentara, cu 20% din total, a cheltuielilor cu bunuri si servicii in ministere, agentii si companii subordonate.
In privinta abonamentelor, atat elevii, cat si studentii beneficiaza de o reducere de 50 la suta, pentru toate trenurile Regio. educerile sunt valabile pentru calatoriile la clasa a II-a. Abonamentele se elibereaza pentru distante de pana la 300 km, iar numarul calatoriilor incluse este nelimitat.
Cerere-tip de inscriere, copii dupa actul de identitate al parintelui/tutorelui legal, certificatul de nastere al copilului, documentul care atesta dezvoltarea psihosomatica corespunzatoare pentru parcurgerea clasei pregatitoare / clasei I - acestea sunt actele pe care parintii trebuie sa le aiba la ei atunci cand isi inscriu copiii la clasa pregatitoare sau, dupa caz, la clasa I.
google-analytics.com