Cautare

125 de rezultate pentru "caut" (3.71 secunde)
Imi iubesc ca si ei eorii si caut sa-i apar in fata absurdului si nedreptatii. Eroi de fictiune, ei au nevoie de oameni, de sentimente autentice, de prietenie, de dragoste, de iluzie si nadejde.
Le-am explicat ce caut si de ce trebuie sa intru in arhiva. Apoi tacere. Nimeni nu mai raspunde la telefon, la sms, la email, nici doamna secretar de stat, nici doamna ministru.
ma rugase sa-1 caut prin iarba, il gasisem, dar l-am lasat mai departe acolo, si abia seara m-am strecurat cu lanterna sa-1 iau si mult timp, cu acul in buzunar, am avut sentimentul de vina, dar ma consolam ca pescarul prinsese pesti mai putini fara el.
Speram sa imi apara din nou in vis, sa-i vad fata, sa caut indicii sau indrumari catre cea din realitate.
ce caut eu in paginile altuia, in temele altuia? Si atunci vrei un singur lucru: sa te intorci la tine.
"De ce naiba se duce fii-mea nu stiu unde, in loc sa vina la Tolo, cea mai frumoasa statiune din Grecia?" Tolo - plaja ingusta Asa ca am lasat balta cautarea cazarii in Nafplio (aici o noapte de cazare nu scade sub 70 de euro) si am inceput sa caut cazare in Tolo.
In acelasi timp, a fost exact genul de situatie care te face sa actionezi, in masura in care poate fi vorba de actiune: am inceput sa caut si sa citesc cam tot ce puteam gasi despre OZN.
"Caut un partid cu o doctrina social liberala, stabila, care sa se potriveasca felului meu introvertit de a fi- in ghilimele- unde sa ma pot exprima dar unde sunt si urechi sa ma asculte", a creionat deputatul portretul robot al partidului in care se va inscrie saptamana viitoare, cu specificatia ca nu este vorba in nici un caz de PSD si PRM.
De asemenea, Gheorghita Corbu a declarat instantei ca in dorinta de a-l ajuta pe Dumitru Burcin, a intervenit in calitate de "persoana fizica" si ca "m-am oferit sa-i urgentez vanzarea terenului, am crezut ca cererea fusese neglijata, ignorata si m-am oferit sa caut aceasta cerere", a mai spus acesta.
Este o deceptie pentru mine prezenta si caut sa vad unde am gresit. Nu acuz pe cei care nu au venit", a mai spus el.
Pentru mine, repet, pentru mine, nu acuz pe nimeni ca face asta, echivaleaza cu un pact cu Diavolul. Eu caut mantuirea, nu viata pe pamant.
Intorc masina, caut alta solutie!", a continuat liderul PSD.
Zeci de kilometri de carosabil din Craiova nu exista in scripte. Este vorba, de fapt, despre diferenta intre realitatea din teren si suprafata de carosabil atestata oficial.
"Imi place caracterul domnului Manolache si am sa caut o scoala unde sa il pun director", a precizat Florin Turcanu.
2.Dupa o comunicare publica excesiva, uneori chiar violenta despre necesitatea unei "reforme" (incep sa caut in dictionar un alt cuvant) a educatiei, desi grupul PDL solicita reintoarcerea legii educatiei la comisie pentru 30 de zile si Camera decizionala aproba, Cabinetul isi asuma raspunderea in Parlament (se pune intrebarea:
Caut sa-mi pastrez tineretea spirituala. Am depasit 80. Fac 81 de ani. Deci, se acumuleaza anii si se resimte". De ziua lui, isi doreste sanatate:
"Am o viata echilibrata, caut sa-mi respect somnul, de-a lungul vietii am avut foarte multe nopti albe, si asta se resimte, acum, la aceasta varsta, e nevoie sa-ti respecti somnul.
Eu nu am avut de ce sa-l caut. Sa stiti ca porecla pe care a primit-o de la mine a avut un fundament...
Declaratia nu a mai avut loc, fara nici o explicatie in presa romaneasca, si nici in presa straina nu am gasit nimic (sau poate nu am stiut eu unde sa caut).
Pot fi propus director la salubritate in Ilfov, de exemplu, doar de catre PSD. Nu sunt in situatia sa-mi caut serviciu in acest moment", a precizat social-democratul, in cadrul emisiunii de la RomaniaTV.
google-analytics.com