Cautare

125 de rezultate pentru "caut" (9.05 secunde)
il caut pe Hristos, ma duc dupa Hristos oriunde este el. ii caut pe cei bolnavi, pe cei saraci, pe cei dezbracati, pe cei insetati, pe cei din temnita si pe cei din spitale. ... Caut bolnavi, caut biserici, caut oameni, o sa fac lucruri bune", a declarat Becali.
este evident pentru mine si vom incerca sa facem zilele urmatoare o discutie rationala si nu un pretext de cearta - nu caut un pretext de cearta, caut o solutie la o situatie care se agraveaza.
"Am inceput si eu, azi, sa caut mai multe informatii despre subiect. ... "Am inceput si eu, azi, sa caut mai multe informatii despre subiect.
trebuia sa zbor, sa caut obiecte neidentificate, iar acum eram nevoit sa setez si sa armez armele.
Eu insa nu am de gand sa dau pe nimeni afara sau sa incep sa caut greselile fostului director. Voi avea alte preocupari decat sa caut dosare", a declarat Paul Foleanu.
"Sunt un reformator si caut idei noi"Si Dacian Ciolos a declarat la sfarsitul audierilor ca a avut parte de o dezbatere interesanta. ... Sunt un reformator si caut idei noi", a spus Ciolos.
"Oricum, vazand toate aceste acte de tradare a interesului national, m-am hotarat sa caut eu argumente cu care sa-l ajut pe Presedinte sa-si puna in aplicare visul. ... "M-am hotarat atunci sa caut argumente mai aproape de noi.
"Deocamdata inca mai caut. ... "Caut un post de secretara sau economist. Am terminat Facultatea de Metalurgie si urmez cursurile Facultatii de Drept, Finante si Banci.
Acesta a explicat ca alt capital important al firmei sunt si angajatii, astfel ca respectul pentru angajati îsi gaseste un loc în aceasta reteta. „Caut în primul rând oameni cu caracter“ „Din punct de vedere al pregatirii profesionale, oamenii îi poti gasi usor.
Acesta a explicat ca alt capital important al firmei sunt si angajatii, astfel ca respectul pentru angajati îsi gaseste un loc în aceasta reteta. „Caut în primul rând oameni cu caracter“ „Din punct de vedere al pregatirii profesionale, oamenii îi poti gasi usor.
Eu de fapt nu caut forma lor exterioara, caut de unde ar putea sa vina motorul acela sufletesc care sa emotioneze si care sa-i dea putere personajului si care sa-l impinga mai departe si care sa duca la sufletul spectatorului.
Nu stiu de ce astazi nu am deschis usa casei si a sufletului pentru a-mi primi hrana si lumina data de oamenii dragi, de ce nu-mi caut telefonul pentru a-mi apela prietena draga care si-a cuibarit sufletul ei pur si frumos in viata si casa unui om binecuvantat, de ce nu-mi caut pantofi asortati cu rochia, de ce nu-mi pun pe repeat vocea singurului barbat care imi canta bataile inimii.
Sa ma duc eu si sa caut prin familie ghiulurile si alte prostii dintr-astea? Nu asa se lupta impotriva coruptiei ", afirma Dorin Ciustea, vicepresedintele Consiliului Judetean (CJ).
"Ce sa mai caut acolo? Nu am ce sa le mai spun, nu are rost sa ma mai duc!" ar fi spus, azi dimineata, Iliescu.
"Domn’e, nu-l mai cauta la CNSAS ca e si acum activ si pe astia i-au dat la o parte". Prioteasa, mi s-a spus, sa nu-l caut la CNSAS.
Pina acuma trebuia sa-mi caut cartela, sa fac, sa dreg. Consider ca aici e locul meu de munca. Nu inteleg de ce ramineti surprinsi ca sint la locul meu.
Caut avocat pledant care sa constituie argumentele juridice. Vorbesc, repet, foarte serios. Statul nu ma poate obliga sa fiu destept.
nu caut respectul altora, vreau sa mi-l pastrez pe al meu. Nu se intampla doar pe blog, numai in on-line.
Sau sa caut canale alternative de distribuire a informatiei, ca sa ajung la cei care sunt interesati de ceea ce scriu.
Tanara, frumoasa, situatie materiala buna, caut barbat frumos, viril, casa, masina, cont gras in banca. A doua zi se prezinta acasa la ea un tip zdrentaros:
google-analytics.com