Cautare

3868 de rezultate pentru "casa" (8.41 secunde)
Iuliu Marian (I.M.) locuia intr-o casa particulara, fara etaj, cu o curte asfaltata. ... â€" la un moment dat, perfect constient ca actioneaza impotriva vointei sale, el nu s-a putut impotrivi unui impuls care l-a trimis inapoi in casa (spunea ca picioarele lui parca mergeau singure).
Este oricum aproape imposibil ca un om sa-si ridice o casa in doua luni si mergem sa prezentam guvernantilor problemele noastre.
Bulevardul Victoria Socialismului si Casa Republicii au fost rezultatul acestui tip de activitate urbana, care tintea sa sistematizeze si sa monumentalizeze orasele dezvoltate organic in Europa. ... Casa Republicii are totodata un succes rasunator la nivel international.
Casa Republicii/Palatul Parlamentului, a doua cladire ca marime din lume, a fost menita sa fie si in cele din urma a devenit, edificiul politic absolut din Romania. ... Diversele proiecte semnificative pe care cei interesati le-au expus in legatura cu Casa Republicii dupa 1989 oscileaza intre doua extreme:
Foarte aproape de parcul Cismigiu se afla o casa superba.
La targul de Craciun de la MTR o putei gasi si pe Brandusa Gemanaru cu Cozonac de casa din Bucovina. ... Am adus la tandul meu cozonac traditional din Bucovina, la 50 RON kg, care contine nuca, lapte, oua, dar si prajituri de casa:
Numai la mana oficialilor de la Casa Judeteana de Pensii Constanta sa nu ajungi, ca sansele sa-ti rezolvi vreo problema stringenta sunt ca si inexistente.
Casa Nationala de Asigurari de Sanatate organizeaza la nivel national concurs pentru ocuparea posturilor vacante de presedinti-directori generali ai caselor judetene de asigurari de sanatate.
Geoana a precizat ca programul "Prima Casa" se adreseaza doar persoanelor cu venituri peste medie, care pot contracta un credit ipotecar. Programul 'Prima Casa' e un pas bun, dar aceasta initiativa se adreseaza celor cu venituri peste medie.
O persoana a reusit sa fure ieri aproape patru mii de euro de la o casa de schimb valutar, din centrul municipiului Alba Iulia, dupa ce a atacat-o pe casiera.
"Au pangarit Casa Poporului!", zice Luminita Grosu. ... Puteti citi in continuare articolul intitulat "Au pangarit Casa Poporului!". 'Recunosc, cu jena, oarecum, ca nu mai vazusem Casa Poporului pana in ziua aceea... ... Jenata de penibilul asteptarii mele, am plecat si am lasat Casa Poporului sa-si strige rusinea.
Si in care PD-L refuza sa le cedeze Casa de Sanatate. ... Dupa care UDMR a anuntat cat se poate de oficial ca, daca nu primesc si Casa de Sanatate, pentru a controla resursele, nu vor nominaliza o noua persoana la acest minister.
In ianuarie 1948, Regele a inceput sa se autointituleze print de Hohenzollern, folosind pentru prima data in loc de Rege un titlu retras familiei regale romane de casa de Hohenzollern din Germania, in timpul Primului Razboi Mondial. ... Casa regala a locuit aici peste 45 de ani.
Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, si iubita lui Oana Mizil s-au hotarat sa-si cumpere o casa. Si nu orice fel de casa, ci o ditamai vila in centrul Capitalei pe care proprietarul vrea nici mai mult, nici mai putin de 1,8 milioane de euro, scrie Click!.
Atunci i-a iesit, dar nu din cauza de culoare de aragaz, ci din halucinanta vizita a contracandidatului pe la casa lui Vintu. ... A ramas el singurel in casa bantuita din Comanita 9. Bizara alegere, sa te ascunzi intr-un barlog fara nici o individualitate, ca o casa conspirativa.
Tinand cont ca pretul apartamentelor din blocuri au luat-o razna, s-a ajuns la paradoxul potrivit caruia o casa nou-construita ajunge sa coste mai putin decat un apartament intr-un bloc ceausist.
Pentru ca un apartament renovat intr-un bloc vechi ar putea ajunge la 148.000 de dolari, in vreme ce o casa construita in oras ar putea costa in jur de 97.000 de euro.
Dupa inasprirea conditiilor de creditare, romanii care aveau de gind sa-si cumpere o casa prin credit ipotecar primesc o noua lovitura.
Astfel, cei care detin a doua casa platesc un impozit majorat cu 15%. Majorarea impozitului creste cu 50% pentru o a treia casa, cu 75% pentru a patra casa si cu 100% pentru a cincea casa.
"Am primit si astazi un telefon de la o fata care are o casa de amanet. ... Printr-o casa de amanet rulezi 30-40 de milioane de lei pe luna si ei iti cer 200.000 de euro! ... "Daca ai 10.000 de euro poti sa-ti faci o casa de amanet.
google-analytics.com