Cautare

3869 de rezultate pentru "casa" (3.35 secunde)
Un om caruia i se contruise o noua casa la inundatiile din 2008, singura casa care nu era tencuita. Omul mi-a aratat ca nu i s-a intamplat nimic la casa, si mi-a spus ca statul trebuie sa ii dea bani sa isi mai ridice casa.
Subliniaza faptul ca traieste din pensia de 2.400 de lei si cu ce mai "produce" pe langa casa: ... Stam cu fiul nostru Bogdan in aceeasi casa din Iasi, iar fata nu-i la mare distanta.
Septimiu Buzasu are casa si apartament in Bucuresti Septimiu Buzasu, secretar de stat la Ministerul Transporturilor, este cel mai instarit satmarean din Guvern.
Tanara, frumoasa, situatie materiala buna, caut barbat frumos, viril, casa, masina, cont gras in banca. ... - Casa ai? - Casa mea e cerul liber! ... Masina de spalat, acest mare mister din casa. ... Sotul intra in casa si miroase in stanga, in dreapta, si spune:
Casa era o ruina. Ramasese casa scarii de onoare, ce fusese realizata din piatra, urme vagi de pictura murala, iar concluzia a fost ca valoros din ce se pastrase era doar fatada in stare de ruina.
CASA TEO din Baicoi, Prahova, participa zilele acestea la targul de produse traditionale "Arome de sezon" de la Piata Amzei, cu: ... La stand ii gasiti pe Bogdan Popa si pe Andreea Bartesch de la Casa Teo.
- nu mai aveti chef sa mergeti la servici - nu mai aveti chef sa va intalniti cu cunoscuti/prieteni - nu mai aveti chef sa iesiti din casa - nu va mai bucura evenimentele placute ale vietii, copiii, hobiurile - va pierdeti pofta de viata, placerea de a trai - totul vi se pare inutil, fara scop sau nu va mai intereseaza Pentru familie/cunoscuti:
Li s-a cerut sa stea linistiti si sa intre in casa. ... Pana ieri imi imaginam asta, intre timp am realizat ca, dintre cele trei apartamente care exista in acea casa, doar usa mea e sparta.
Casa ei se afla chiar pe drumul ingradit an de an de jandarmi care duce la moastele Sfintei Parascheva. ... Cand intru in casa: ... Si au grijit omul, copiii, casa si curtea, gradina, campul si cimitirul.
Necesitatea unui nou spatiu pentru aceasta scoala era doar o chestiune de timp, asa ca am inceput sa cautam o casa care sa fie intr-o zona cat mai centrala, sa fie cat mai mare si cat mai ieftina.
Dupa ani de zile in care primarul din Independenta a avut casa pusa sub sechestru din cauza unei bucati de pamant, procesul aflat pe rolul Judecatoriei Mangalia s-a incheiat favorabil pentru edilul Cristea Gascan (foto).
Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, precizeaza ca bancile trebuie sa se asigure ca garantia acordata de stat, in programul "Prima Casa", prin Fondul de Garantare a Creditelor, poate fi executata.
cozonaci si fursecuri de casa. Dobrogea aduce in casa fiecaruia aroma si gustul traditional romanesc prin regii patiseriei, cozonacii.
Cozi interminabile, functionari platiti din banul public foarte "scarbiti" de deranjul pe care li-l faci atunci cand le adresezi chiar si o banala intrebare, la care se adauga si un drum istovitor, de cel putin trei ore, acesta este sacrificiul facut de locuitorii Mangalia atunci cand apeleaza la Casa de Pensii Constanta.
O casa din mediul rural care în urma cu doi ani se vindea cu 15.000 de lei acum costa cel putin 45.000 de lei. ... Tot mai multe familii tinere prefera o casa la tara, în locul unui apartament de bloc anost si vechi „de când lumea“.
O casa din mediul rural care în urma cu doi ani se vindea cu 15.000 de lei acum costa cel putin 45.000 de lei. ... Tot mai multe familii tinere prefera o casa la tara, în locul unui apartament de bloc anost si vechi „de când lumea“.
Desi bancile sustin ca au masuri dure de recuperare, nici unui roman nu i-a fost luat televizorul sau frigiderul din casa.
Familia Penescu a trait o adevarata drama, fiind amenintata ca, daca nu se muta si nu accepta pretul oferit pe casa, locuinta va fi demolata.
000 de euro si dobanzi cat mai mici pentru programul "Prima Casa".
In Craiova, programul "Prima casa" nu a influentat pretul locuintelor. ... In contextul economic actual, speculantii imobiliari din Craiova nu au incercat sa creasca artificial preturile, in asteptarea implementarii programului "Prima casa".
google-analytics.com