Cautare

3868 de rezultate pentru "casa" (3.45 secunde)
Mari Jean si Matusa - actionari convinsi Deputatul liberal-democrat Horatiu Buzatu a trecut in declaratia de avere completata in ianuarie 2006 ca detine peste 300 de metri patrati de teren intravilan, o casa de locuit si actiuni la patru societati comerciale.
Senatorul detine doua terenuri mostenite in Gorj, are o casa, doua apartamente si doua spatii comerciale in Craiova, bijuterii de aproximativ 6.000 de euro.
Fiecaruia ii spun - pesedisti vorbesc - casa noastra este acest partid, casa noastra este PSD". ... Fiecaruia ii spun - pesedisti vorbesc - casa noastra este acest partid, casa noastra este PSD", a sustinut Geoana.
Casa Radio ar fi trebuit sa insemne magazine hotel de cinci stele, spital si centre de distractii, dar pentru ca s-au gasit nereguli contractul “dubios“ incheiat in 2003 pentru constructia Dambovita Center va fi reziliat.
In mod normal, o casa la rosu ar trebui sa coste cu aproximativ 50% mai putin decat o casa la cheie, sustin specialistii citati de compania DMI International. ... Achizitionarea unei case finalizate presupune sa ai mai multi bani disponibili pentru cumparare, comparativ cu o casa "la rosu".
Daca va ganditi sa va construiti o casa si vreti sa cheltuiti cat mai putini bani, atunci specialistii recomanda casa din lemn. ... Pe langa avantajul costului mai redus, casa din lemn prezinta si alte beneficii.
Contractele de credit cu ipoteca sunt învestite cu titlu executoriu, deci banca va ia casa fara proces, daca nu ati platit ratele la timp.
Practic, "rentierul" va continua sa locuiasca în casa (fara sa plateasca nimic companiei) pâna la deces, moment în care firma respectiva ar urma sa intre în posesia imobilului.
Zis si facut, dar pentru clientul care ajunge la casa de valuta a bancii cu gândul sa vânda, afacerea devine paguboasa. Daca vindeai ieri 100 de euro la banca, primeai 362-364 de lei, iar daca îi vindeai la casa de schimb valutar, atunci încasai 366-368 de lei.
OBI se alatura programului "Prima Casa", devenind astfel unicul retailer DIY ce a decis sa sprijine ampla strategie guvernamentala.
Intre 24 - 27 septembrie vizitatorii vor fi 'atacati ' de propunerile imobiliare complementare sau suplimentare programului guvernamental Prima Casa, in toate zonele Bucurestiului.
Concursul "Cum am grija de casa mea?" a fost lansat ca parte integranta a campaniei "Casa mea e UNIQA", avand ca scop principal informarea copiilor cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani despre riscurile la care este expusa propria lor casa in caz de incendiu, explozie, furtuna, trasnet, grindina, cutremur, inundatie sau furt.
Guvernul discuta cu bancile varianta reducerii la jumatate a garantiei statului la creditele alocate pana in prezent prin programul "Prima Casa", astfel incat suma de 750 milioane euro, reprezentand jumatate din garantiile emise, sa poata fi folosita in continuare pentru acordarea de noi imprumuturi.
Programul"Prima casa" 4:
Casa Rusu organizeaza Black Friday in perioada 27 noiembrie - 1 decembrie in magazine/ In 29 noiembrie, Casa Rusu lanseaza magazinul online de Black Friday Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal din Romania, organizeaza primul sau Black Friday in perioada 27 noiembrie - 1 decembrie 2013.
Constanta (Casa de Cultura a Sindicatelor, 2 noiembrie), Galati (Casa de Cultura a Sindicatelor, 3 noiembrie), Bacau (Teatrul de Vara "Radu Beligan", 9 noiembrie), Suceava (Casa de Cultura a Sindicatelor, 10 noiembrie), Botosani (Casa de Cultura a Sindicatelor, 11 noiembrie), Iasi (Teatrul National "Vasile Alecsandri", 12 noiembrie), Pitesti (Casa de Cultura a Sindicatelor, 16 noiembrie), Brasov (Sala Sporturilor, 17 noiembrie), Cluj (Teatrul National, 19 noiembrie), Ploiesti (Casa de Cultura a Sindicatelor, 20 noiembrie).
prajitura de post, cozonac de post - la 30 RON/kg, chec tras in ciocolata, prajitura de casa cu dovleac, prajitura de casa cu mere, cornulete, prajitura de casa cu miere - la 50 RON/ kg si pricomigdale" ne-a spus Elena Manole de la Cozonac Domnesc.
Casa magica a lui Mos Craciun este destinatia favorita a copiilor, fiind un loc de poveste unde Mosul si elfii sai asteapta vizitele celor mici si scrisorile cu dorinte pentru cadourile de Craciun. ... prajituri de casa, cozonaci, dulceturi, poale-n brau, placinte, sarmale, mamaliga, carnati, muraturi, vin fiert, zacusca, branzeturi.
Doi indivizi au jefuit miercuri seara o casa de schimb valutar din Capitala, de unde au furat 5.000 de lei.
O casa de schimb valutar din centrul Aradului a fostsparta in noaptea de sambata spre dumunica.
google-analytics.com