Cautare

371 de rezultate pentru "batoti mehedinti" (3.33 secunde)
Ancheta la Prefectura Mehedinti, dupa ce in ieri-dimineata o stampila de vot inscriptionata "Votat 27" ... A fost anuntata politia si se fac cercetari", a declarat Nicolae Draghiea, prefect de Mehedinti.
In judetul Mehedinti exista un cod galben de viscol si vreme geroasa. ... Codul galben pentru judetul Mehedinti a fost prelungit pana la ora 15.00. ... In judetul Mehedinti, rafalele de vant depasesc 60-65 km/h. ... In judetul Mehedinti exista un cod galben de viscol si vreme geroasa.
O femeie de etnie roma din Strehaia este cercetata de politistii de frontiera din Mehedinti pentru abuz de incredere si tentativa de inselaciune.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Potrivit acestuia, PSD Mehedinti a cerut BEC anularea alegerilor in circumscriptia 27 Mehedinti pentru fraudarea votului. Acesta a aratat ca a fost luata in discutie contestatia la nivelul BEJ Mehedinti, care a transmis-o spre rezolvare la BEC.
Deputatul PSD Eugen Nicolicea a fost schimbat din functia de presedinte al organizatiei PSD Mehedinti, a anuntat ieri senatorul PSD de Mehedinti, Petre Daea.
Prefectura Mehedinti a obtinut 200.000 de euro pentru un proiect ce vizeaza optimizarea comunicarii intre institutie si serviciile publice deconcentrate, finantarea fiind asigurata de Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale. "Judetul Mehedinti este singurul din tara care va beneficia de un astfel de sistem informatic de raportare si comunicare.
PSD+PC a castigat si in Gorj si Mehedinti Rezultatele alegerilor europarlamentare de duminica, anuntate de Biroul Electoral Judetean (BEJ) Gorj, plaseaza pe primul loc Alianta PSD +PC, cu 34,26%, urmata de PDL - 30,55%, PNL - 14,49%, PRM - 13,76%, Elena Basescu - 4,17%, si PNCTD - 1,12%.
Inspectia de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (I.S.U.) Mehedinti a efectuat ieri controale la primariile din judet. ... al Judetului Mehedinti, despre producerea oricaror situatii de urgenta sau efecte ale acestora. ... Mehedinti pentru raportarea evenimentelor.
  Resturi de privatizat în Mehedinti Noua firme din Mehedinti mai au printre actionari si statul, care detine câteva zeci de procente la fiecare. AVAS mai este actionar majoritar la una singura, Cerom Mehedinti (51,004%), si are obiect de activitate fabricarea hârtiei si a cartonului ondulat.
In urma acestor sesizari, Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor Mehedinti a cerut ANPC suspendarea activitatii Volksbank Drobeta Turnu Severin. Ieri-dimineata, inspectorii OJPC Mehedinti au mers la sediul bancii pentru a pune la punct blocarea activitatii pana la rezolvarea plangerilor venite de la consumatori.
In luna noiembrie 2011 comparativ cu luna noiembrie 2010, productia industriala obtinuta in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia a inregistrat cresteri la nivelul judetelor Olt (+11,4%), Gorj (+4,3%) si scaderi in Dolj (-41,6%), Mehedinti (-28,8%) si Valcea (-20,1%), potrivit datelor Directiei Regionale de Statistica Dolj.
Grav accident de circulatie in Mehedinti. ... Accidentul s-a produs miercuri, pe DN 56 A, in judetul Mehedinti.
Patru persoane, trei din Mehedinti si una din comuna doljeana Poiana Mare, au fost retinute vineri dimineata de ofiterii de la Crima Organizata din Craiova si Mehedinti, toate fiind acuzate de comiterea infractiunii de trafic de carne vie.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Potrivit datelor furnizate de AVAS, dupa privatizare, SC Rostramo din Gorj a primit ajutoare de stat de 26,4 milioane de lei, MAT Craiova s-a ales cu stergerea unor datorii de 16 milioane de lei, Romvag Caracal a primit ajutoare de 4,9 milioane de lei, Popeci Utilaj Greu a beneficiat de ajutoare de 3,9 milioane de lei, Metal Lemn Craiova - 2,1 milioane de lei, Drobeta Comb din Mehedinti - 1,1 milioane de lei si Severmind - 0,56 milioane de lei.
Deportarile in Baragan au fost o actiune intreprinsa in anii 1950 de regimul comunist din Romania, care a inceput prin relocarea fortata in Campia Baraganului a populatiei dintr-o raza de aproximativ 25 km de granita cu Iugoslavia, din judetele Timis, Caras-Severin si Mehedinti, in urma conflictului izbucnit intre Stalin si liderul comunist de la Belgrad, Iosip Broz Tito si, odata efectuat acest transfer de amploare de dislocare, a continuat prin condamnarea la munca silnica a cetatenilor socotiti de regim ca fiind nesiguri sau dusmani.
Seful campaniei electorale a PSD, Miron Mitrea, a declarat astazi ca PSD va cere refacerea alegerilor locale din Caras-Severin si Mehedinti in situatia in care se va constata ca intradevar pe buletinele de vot nu era trecuta si sigla PSD-ului.
Senatorul Ioan Toma, desemnat de conducerea centrala a PSD sa coordoneze politic organizatia judeteana Mehedinti, s-a declarat dezamagit de faptul ca PSD a pierdut functia de presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti, Primaria municipiului Drobeta Turnu Severin, cat si de faptul ca, din cei 46 de primari PSD existenti in 2004, partidul mai are in prezent doar 19.
google-analytics.com