Cautare

23648 de rezultate pentru "antena 1 pitesti batut pana a murit" (5.00 secunde)
Deci, isteria de la Antena 3 nu ma reprezinta. Sper sa-si revina fiindca, pana una-alta, e singura televiziune. ... Prin urmare, sper ca Antena 3 sa nu devina propria-i parodie. Cata vreme o tine visceral, Antena 3 nu ma mai are telespectatoare. ... DREPTATE PANA LA CAPAT.
Ligia Enache, cu o vechime de 25 de ani in televiziune, ca reporter, redactor, producator, a postat pe Facebook urmatorul text: Cand am incercat sa adorm, acum, dupa o zi foarte lunga, m-a luat cu frig. ... Toti colegii mei de la Antena 1 si 3 erau acolo.
A.M.
Casatoria si-a pierdut de mult rolul social si cel religios. ... Dupa ce a tot plans ba ca a batut-o sotul, ba ca i-a luat banii cu japca, acum, ca "faimoasa" trupa Demmo nu mai exista, ce poate ea sa faca sa ramana in inima si mintea auditoriului?
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Antena 3: Sebastian Papaiani a murit. Iata povestea de viata a unuia dintre cei mai indragiti actori ai Romaniei. Actorul Sebastian Papaiani s-a nascut la 25 august 1936, la Pitesti. Si-a petrecut copilaria, dupa cum declara intr-un interviu: ... A absolvit, in 1960, Institutul de Teatru si Cinematografie din Bucuresti.
Traian Basescu uita ca nici un om politic nu a castigat razboiul cu presa si ataca trusturile Realitatea-Catavencu si Antena 3 pe care le acuza ca sunt hotarate sa influenteze decizia politica.
Premierul Emil Boc le-a spus parlamentarilor PDL ca niciunul dintre ei nu are alta prioritate decat "sa-i" dea premierul, decizie care trebuie luata in mod rational de partid pentru a atinge obiectivul castigarii alegerilor din 2012, conform unei inregistrari audio difuzate de Antena 3.
Arunca harneala dupa harneala, una vizand discreditarea caricaturala a Parlamentului. ... Pacat de Antena 3 ca se degradeaza cand e vorba sa muste momeli basiste si sa le propage neobosit la nivelul jurnalelor, dar si al unor emisiuni.
Jurnalistii Antena 3 siAntena 1 au prezentat cazurile unor familii afectate de inundatii. • Andrei Zaharescu a prezentat cazul unei familii cu cinci copii, care a ramas, pentru a doua oara, fara casa.
ANDREEA BERECLEANU A DEZVALUIT MOTIVUL DIVORTULUI DE ANDREI ZAHARESCU Au fost ani multi impreuna si erau unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la noi. Au divortat, iar pana de curand motivul a fost un mister.
Sorin Rosca Stanescu) In urma unor afirmatii pe care le-am facut la Antena 3, am primit neasteptat de multe semnale de la cetateni. ... Aceasta reactie spontana a celor care au vizionat emisiunea de la Antena 3 ma determina sa revin asupra acestui subiect dintr-o perspectiva mai generoasa.
USL l-a angajat pe analistul Bogdan Teodorescu (Autor: ... Sef al strategilor politici ai Opozitiei este, incepandcu luna martie, Bogdan Teodorescu, profesor si analist politic prezent mai ales in emisiunilepostului Antena 3.
Intr-un interviu la Antena 3, Adrian Nastase a declarat ca Ion Iliescu a fost cel mai bun presedinte al Romaniei Adrian Nastase a vrut sa fie presedintele Romaniei, dar a pierdut, in 2004, in fata lui Traian Basescu.
am gresit cand am spus ca e bine ca s-a renuntat la procedura, ca nu mai e timp de pierdut si ca realitatea politica impune o negociere, deoarece USL va putea impune la Parchetul General si la DNA, fortand nota, orice procuror doreste.
Guvernul a modificatin sedinta de joi, printr-o ordonanta de urgenta, legislatia electorala, in perspectiva alegerilor anticipate pentru ca organizarea alegerilor sa se desfasoare in ritm accelerat.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "PRIMA EMISIUNE A OANEI STANCU LA ANTENA 3. ... Samabata seara, de la 7 fara 10, a fost prima emisiune pe post de "Ora de foc", zisa "Exces de putere", a Oanei Stancu, secondata de Adrian Ursu, la Antena 3.
Ponta l-a atacat direct pe Dan Voiculescu. Mircea Badea prefera sa-l voteze pe Basescu Supararea liberalilor pe discursul impaciuitor al lui Victor Ponta, din Parlament, ar putea fi nimic, in comparatie cu iminenta reactie a lui Dan Voiculescu, care a fost atacat frontal de presedintele PSD.
Ciutacu, despre mizele arestarii lui Sorin Alexandrescu Victor Ciutacu, intr-o postare pe blogul personal, face o analiza asupra evenimentelor care au dus la arestarea lui Sorin Alexandrescu, seful Antena Group. ... "1. Tragerea la fund a altcuiva.
Dezvoltarea economica si sociala intensa ce caracterizeaza regiunea Dobrogei si in mod special judetul Constanta a determinat compania de telefonie mobila Cosmote Romania sa efectueze in judetul de la malul marii investitii de peste 25 milioane de euro, numai in primul an de la aparitia pe piata a acestui nou operator de telefonie mobila din Romania, a aratat ieri in cadrul unei conferinte de presa desfasurata la Hotel Ibis din Constanta Marcel Liznic, manager Implementare Retea Radio in cadrul Cosmote Romania.
google-analytics.com