Cautare

23636 de rezultate pentru "antena 1 pitesti batut pana a murit" (8.57 secunde)
Capitanul echipei de baschet SCM-U Craiova, Branislav Tomic, si-a fracturat un deget de la mana la antrenament si va sta patru saptamani.
Echipele de baschet masculin CSU Ploiesti, BC Timisoara, BCM Pitesti vor evolua direct in grupele FIBA Eurochallenge, in timp ce Gaz Metan Medias va juca in preliminarii, potrivit anuntului de joi al FIBA Europe. CSU Ploiesti este campioana Romaniei, BC Timisoara finalista, iar BCM U Pitesti castigatoarea Cupei Romaniei.
Inotatorul roman Marius Radu a indeplinit baremul olimpic A de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, sambata, in proba de stafeta masculina 4x100 m liber, din cadrul Campionatelor Internationale ale Romaniei, gazduite de Complexul Sportiv Dinamo din Bucuresti.
Conducerile organizatiilor judetene ale PSD si PDL din Arges au fost amendate pentru "tulburarea, fara drept, a linistii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larma" ca urmare a protestelor care au avut loc luni la sediile celor doua formatiuni.
ADRIAN NASTASE S-A IMPUSCAT! PREMIERUL PONTA A VENIT LA SPITAL Ati auzit, la un moment dat, cum latra un catel din Zambaccian? Radu Tudor a anuntat in exclusivitate, la Antena 3, din surse sigure, ca Adrian Nastase s-a impuscat, dupa ce politistii au venit sa-l ridice.
Un primar liberal a murit, dupa ce a fost batut crunt de un consilier local din comuna si de viceprimar.
'Cele mai mari 30 de contracte atribuite de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) in ultimii 4 ani au o valoare totala de aproape 1,7 miliarde de euro, insa doar 9 dintre aceste contracte, in valoare de 400 mil.
Ferenc Vasas, profesorul jurnalistilor, a murit joi dupa-amiaza. Pe site-ul Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii (Universitatea din Bucuresti) a fost postat un anunt "In memoriam Ferenc Vasas".
Antena 3: ... Cum apare fostul politist in noaptea in care a fost UCISA Elodia Doua probe cerute de avocata familiei Ghinescu ar putea sa il ingroape definitiv pe fostul politist. ... Este aceeasi camasa pe care a fost gasit si sangele Elodiei.
Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, informeaza ziarul Adevarul, intr-o sire semnata de Calin Gavrilas. Conform Antena 3, accidentul a avut loc pe raza localitatii Sacele, din judetul Constanta, dupa ce creatorul de moda a intrat cu masina intr-un copac.
A murit Ion Diaconescu Fostul presedinte al PNTCD Ion Diaconescu a murit in aceasta seara, la varsta de 94 de ani, scrie Mediafax.
Moartea poate sa prinda orice forma si chiar daca nu este sub forma sugestiva a doamnei cu coasa, ea poate sa se arate in orice situatie si sub orice forma. ... 1. ... O femeie din Chardon, Ohio, a recunoscut ca si-a obosit sotul pana cand acesta a decedat.
COPILOTUL DE 23 DE ANI are picioarele facute praf și este intr-o stare foarte grava La doar 23 de ani, copilotul Razvan Petrescu a pacalit moartea de doua ori intr-o zi.
Asistenta Nicoleta Pantea, care lucra la sectia Cardiologie a Spitalului Judetean Pitesti, a murit dupa ce a cazut si s-a lovit la spate.
Accident mortal produs in aceasta seara in Pitesti. Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un TIR pe trecerea de pitoni.
Doua tiruri s-au ciocnit frontal pe drumul dintre Pitesti si Ramnicu Valcea. Tot un tir a intrat intr-un muzeu din judetul Giurgiu. Iar in Suceava un camion cu butelii a derapat intr-un sant.
Acesta a fost si indrumatorul meu intr-o perioada cand eram liceeana, la inceputul anilor 90, ajutandu-ma la debutul literar, sa-mi selectez poeziile care au facut parte din volumul de versuri, Steaua ranita, aparut la Editura Vinea si premiat de Uniunea Scriitorilor.
Marele cineast italian Franco Zeffirelli a murit la varsta de 96 de ani, transmite sambata AFP care citeaza presa italiana. Regizorul a murit la resedinta sa de la marginea Romei.
Alpinistul George Lowe, ultimul supravietuitor al expeditiei care a curerit in premeiera Varful Everest (8.848 metri) in 1953, a murit la varsta de 89 de ani, in Marea Britanie, a anuntat, vineri, presa din Noua Zeelandă.
Lista milionarilor romani care au murit in conditii stranii DAN CONDREA, PATRONUL HEXI PHARMA Moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, a venit ca un soc si ridica multe semne de intrebare.
google-analytics.com