Cautare

647 de rezultate pentru "amenda" (3.41 secunde)
Nedepunerea in termen a situatiilor financiare anuale va fi sanctionata cu amenda de 5-15 milioane lei. ... Nedepunerea in termen a declaratiilor pe proprie raspundere va fi sanctionata cu amenda de 1-2 milioane lei.
Amenda acordata Asociatiei Armatorilor si Operatorilor Portuari-Fluviali se ridica la 72,9 miliarde de lei.
Trebuie spus ca actul normativ stabileste ca infractiunile de braconaj se pedepsesc cu inchisoare de la 3 la 7 ani sau cu amenda de la 5.000 la 25.000 de lei noi.
Petrom, pasibil de amenda In ceea ce priveste contractul incheiat de compania Petrom cu Petromservice, dar si preluarea controlului asupra celor doua societati de mentenanta a rafinariilor Arpechim si Petrobrazi, Rafiserv Arpechim si respectiv Rafiserv Petrobrazi, Berinde a spus ca Petrom risca o amenda cuprinsa intre 1 si 10% din cifra de afaceri a companiei daca nu notifica in termenul stabilit de legislatie contractele susceptibile de restrictionarea concurentei.
Incepand cu 1 aprilie 2006, dupa 90 de zile de la expirarea asigurarii auto obligatorii sau a inspectiei tehnice periodice, va fi automat suspendat si certificatul de inmatriculare, pe langa amenda cuprinsa intre 30 si 50 de milioane de lei vechi.
Potrivit hotaririi Consiliului Local, aprobate joia trecuta, amenda prevazuta pentru nerespectarea traseului va fi cuprinsa intre 200 si 300 RON, fata de vechiul cuantum care era intre 1000 si 1500 RON.
403, stabilirea in mod repetat, pentru angajatii incadrati in baza unui contract individual de munca, a unui salariu mai mic decit cel minim brut pe tara garantat in plata, care este acum de 3,3 milioane de lei vechi, constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la un an sau cu amenda penala.
pentru persoanele fizice cu amenda de la 50 la 1.500 de lei noi, iar pentru persoanele juridice cu amenda de la 500 la 10.000 de lei noi.
Luni, 15 mai, este ultima zi in care constantenii mai pot sa-si depuna la administratiile financiare declaratiile de venit pentru anul trecut fara sa plateasca amenda.
"Conform legislatiei in vigoare, amenda variaza intre 1.000 RON si 100.000 RON. Amenzile se dau in general de catre primarie", a declarat Gheorghe Enescu, inspector-sef la Inspectoratul Teritorial in Constructii (ITC) Craiova, institutia care emite acordul tehnic al constructiei.
Daca in urma finalizarii investigatiei Consiliului de Concurenta se va constata ca aceasta intelegere a afectat mediul concurential, atunci respectivele banci risca o amenda de pana la 10% din cifra de afaceri.
Jocurile de noroc prin televiziune vor fi interzise Jocurile de noroc organizate prin intermediul retelelor de televiziune sau radio vor fi interzise, iar incalcarea acestor prevederi va fi considerata infractiune, pedepsele mergand de la amenda pana la inchisoare de la 1 la 4 ani.
ßi asta deoarece Comisia declarase, la inceputul lunii, ca noua tari membre ale Uniunii, in fruntea carora se afla Italia, vor trebui sa plateasca o amenda, care ajunge in total la peste 377 de milioane de euro, pentru depasirea cotelor impuse pentru productia de lapte.
Astfel, reprezentantii garzii de mediu din Marea Britanie nu scriu procese verbale, ci trimit constatarile insemnate spre un compartiment juridic sau chiar spre instanta, care urmeaza sa hotarasca daca se acorda sau nu amenda.
Cu plata in 48 de ore, inseamna 130.000 de lei amenda", a spus alt agent volant RCA. Amenda zilnica incasata de la politistii comunitari ai primariei este un lucru obisnuit de acum pentru toti agentii volanti.
Nerespectarea prevederilor privind comercializarea sau a celor privind practicarea unor metode de cultivare sanatoase se va pedepsi cu amenda de la 1.000 la 5.000 de lei.
Amenda pentru inducerea consumatorului in eroare Magazinele care nu primesc moneda veche pana pe 31 decembrie inclusiv risca amenzi din partea Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului (OJPC) Dolj. ... "Agentul economic a primit o amenda in valoare de 1.000 de lei pentru ca a dezinformat cumparatorul.
Astfel, persoanele care planteaza vita-de-vie pe terenuri mai mari de 0,1 hectare sau care le extind peste aceasta limita pe cele existente, fara o autorizatie de plantare, vor plati o amenda de 2.000 de lei, potrivit NewsIn.
Astea sunt regulile", a spus Andreea Mic, o posesoare de masina ingrozita la gandul ca ar putea incasa amenda. ... "Am decis ca pana pe 15 februarie sa nu aplicam nici o amenda, desi termenul-limita de depunere a acestor acte era 31 ianuarie 2007.
De asemenea, inspectorii ANPC au aplicat o amenda contraventionala de 3.000 de lei.
google-analytics.com