Cautare

646 de rezultate pentru "amenda" (3.39 secunde)
Cum sa platesti amenda de 1700 euro,cand salariul minim este de 700 lei? ... Sa zicem ca un sofer nu avea centura pusa.El nu isi plateste amenda.Ce legatura are centura cu prefectura?
Cand politia te opreste pentru centura, nu are voie sa-ti dea amenda si pentru altceva - FALS Realitatea este ca nu exista nicio prevedere legala despre acest aspect. ... La amenda ai doua locuri unde semnezi: unul prin care recunosti fapta si al doilea ca iei la cunostinta de amenda.
Directorul regional al Directiei Regionale in Constructii Sud-Vest Oltenia, consilierul judetean Marcel Marcea, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca Primaria Craiova risca o amenda de pana la 30.000 de lei daca va emite autorizatii de construire fara ca orasul sa aiba un Plan Urbanistic General aprobat.
Directorul regional al Directiei Regionale in Constructii Sud-Vest Oltenia, consilierul judetean Marcel Marcea, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca Primaria Craiova risca o amenda de pana la 30.000 de lei daca va emite autorizatii de construire fara ca orasul sa aiba un Plan Urbanistic General aprobat.
OTV - amenda de 200.000 lei pentru ca a reluat imaginile CNA a sanctionat, joi, postul Antena 1 cu intreruperea emisiei timp de zece minute, la ora de maxima audienta, pentru imaginile cu fostul premier Emil Boc dezbracat, prezentate luni seara in emisiunea "Un Show Pacatos", realizata de Dan Capatos.
Ne intrebam cine trebuie sa vegheze la protectia mediului, in conditiile in care toate institutiile special create cunosc situatia acestui poluator de mai multi ani si se multumesc doar sa-i dea cate o amenda.
In urma controlului, Garda de Mediu a dat amenda contraventionala pe gestiunea deseurilor.
Referitor la sanctiunile pentru munca la negru, proiectul de act normativ prevede ca primirea la munca a pana la trei persoane fara incheierea unui contract individual de munca va fi sanctionata cu amenda de la 30.000 lei la 40.000 lei pentru fiecare persoana identificata, fara a depasi valoarea cumulata de 100.000 lei.
Daca in termen de trei zile proprietarul nu isi revendica patrupedul si nu achita amenda cuvenita pierderii sale, cainele va fi eutanasiat. ... Amenda pentru nefolosirea lesei, a pierderii cainelui, a absentei cip-ului sau a neinregistrarii la registrul pentru caini din Danemarca este de 268 de Euro (2000 de coroane).
Consiliul Concurentei a dat ieri cea mai mare amenda din istoria sa:
Angajatorii care primesc la munca persoane fara sa le fi incheiat un contract individual de munca - fapta savirsita in mod repetat - vor fi pasibili de amenda sau de o pedeapsa cu inchisoarea de la un an la doi ani.
Consiliul Concurentei a decis ieri din nou sanctionarea companiei Balkan Petroleum (BkP), proprietara Rafo, de data aceasta amenda fiind de peste 450 de ori mai mare decat cea din martie.
Persoanele care detin mai mult de 1% din capitalul social al SIF-urilor si nu informeaza in termen de trei zile compania respectiva, BVB si CNVM vor fi pasibile de amenda, se arata intr-un proiect elaborat de CNVM. Amenda ar putea depasi suma de 5.000 RON.
Pe langa amenda usturatoare, soferilor fara RCA li se retin atat numerele de la masina, cat si certificatul de inmatriculare. ... 64 din aceeasi lege cu o amenda usturatoare, cuprinsa intre 1.000 si 2.000 de lei.
Aceeasi amenda, de pana la 400 de lei, este prevazuta si pentru transportul in vagoanele de calatori al pasarilor sau animalelor vii, al bagajelor care depasesc limitele de volum si greutate stabilite de SNCFR.
In urma acestei anchete 11 companii internationale de renume au fost gasite vinovate de asocierea intr-un cartel, amenda aplicata fiind una record chiar si pentru Uniunea Europeana, de 750 de milioane de euro.
Guvernul a majorat amenzile contraventionale pentru soferii care nu au achizitionat rovinieta, cu posibilitatea achitarii a 50% din amenda in termen de 48 de ore si retinerea a 25% din amenda la autoritatea din care face parte agentul constatator.
"Anul acesta, 3.590 de soferi romani de tir au fost amendati, fiind pe primul loc in Ungaria, cu 35 la suta din totalul sanctiunilor (...) Suntem vanati imediat ce trecem granita si primim mereu amenda maxima, de 1.600 de euro.
Daca un buticar de cartier bate in casa de marcat chiar si un bon de doi lei si nu evidentiaza taxa pe valoarea adaugata (TVA) de 24%, care este in vigoare de la 1 iulie, atunci risca o amenda intre 2.000 si 4.000 de lei, afirma cei de la Garda Financiara Dolj.
In timp ce politistul se apuca sa scrie amenda, soferul ii spune nevestei: ... Politistul se apuca sa scrie si a doua amenda pentru detinere de anti-radar. ... Asta va costa inca 2 milioane amenda! ... In timp ce politistul scrie a treia amenda, soferul se intoarse catre nevasta si zise:
google-analytics.com