Cautare

567 de rezultate pentru "alcool 0 18" (2.88 secunde)
Majoritatea protestantilor practica abstinenta de la alcool (Autoare:
„Istoria” evaziunilor lui Bologa In urma cu un an „Monitorul de Galati” publica dezvaluiri cu privire la 3 persoane ucise, una disparuta, frauda de zeci de miliarde de lei, 7 condamnati pentru evaziune fiscala, abuz in serviciu si fals intelectual, totul stind la baza unei afaceri care a pornit de la producatorul de alcool galatean Cornel Bologa prin firma Alcoolprod.
Accizele pentru tigarete se vor majora cu aproape 25%, iar acciza la alcoolul etilic va creste cu 18%, incepand cu 1 iulie. ... Taxa pe viciu va fi aplicata inaintea accizei la alcool si tutun, iar TVA se va aplica pe amandoua.
Pe langa consumul de tutun, cei mai importanti factori care ne diminueaza speranta de viata sunt surplusul de greutate, consumul excesiv de alcool si alimentatia nepotrivita, in special consumul de carne rosie.
Produsele accizabile, fie ca este vorba de cele din alcool, petroliere sau din tutun, reprezinta o sursa de inavutire rapida, dar si o sursa de evaziune fiscala care cu greu poate fi eradicata de organele de control.
Producatorii de alcool si bauturi alcoolice nu sunt de acord cu intentia Guvernului de a introduce o taxa pe viciu, considerand ca masura ar avea ca efect reducerea veniturilor la bugetul de stat si cresterea evaziunii fiscale in domeniu la peste 80-90% din piata.
3.500 de litri de alcool nedeclarat la o oradeanca Produsele accizabile, fie ca este vorba despre cele din alcool, petroliere sau din tutun, reprezinta o sursa de inavutire rapida, dar si o sursa de evaziune fiscala, care cu greu poate fi eradicata de catre organele de control.
Gheorghe de 51 de ani, din Bucuresti, care conducea un autoturism marca Fiat avand o concentratie alcoolica de 0,95 mg/l alcool in aerul expirat.
Vineri, 18 ianuarie, de la ora 14:30, in Cafeneaua Verona (Strada Arthur Verona 13-15) are loc lansarea albumului ADA MILEA "ALCOOL", dupa Ioan Muresan.
Mariustuca.ro / La nivel global, est-europenii detin recordul in privinta consumului de alcool si al tabagismului (Autoare: Magda Marincovici) Recordul in privinta consumului de alcool si al tiagarilor fumate il detin locuitorii din Europa de Est, potrivit raportului realizat de o echipa coordonata de prof.
Pentru a continua sa functioneze pe piata si dupa 1 aprilie 2005, producatorii de alcool sunt obligati prin Codul Fiscal sa-si instaleze in fabrici camere video pentru supravegherea rezervoarelor de alcool, contoarelor prin care este inregistrata productia, dar si a cailor de acces.
Nu s-a autorizat nimeni Pentru cantitatea de 50 de litri de produs destinata consumului propriu al unei gospodarii individuale, acciza reprezinta 50% din cota standard a accizei aplicata alcoolului etilic, care este de 375 de euro/hl alcool pur.
Pe de alta parte, reprezentantii Asociatiei Producatorilor de Alcool si Bauturi Spirtoase - Garant sustin ca astfel de taxe nu exista in Uniunea Europeana.
Evaziunea fiscala este un fenomen care se manifesta la toate categoriile de producatori de bauturi spirtoase, de la micile gospodarii din sate pana la marile fabrici de alcool.
Mariustuca.ro / Culoarea ochilor si dependenta de alcool (Autoare: Magda Marincovici) Geneticienii de la Universitatea Vermont au descoperit o legatura intre culoarea ochilor unei persoane si dependenta acesteia de alcool.
- Nivelele alarmante ale consumului de alcool, tabagismului si obezitatii in Europa ameninta progresul care a fost obtinut in privinta scaderii mortalitatii premature. ... - Totusi, nivelele consumului de alcool, tutun si al obezitatii sunt alarmante, estimeaza OMS.
Producatorii de alcool vor trebui sa-si dovedeasca corectitudinea in fata legii si cu ajutorul camerelor de filmat.
Asta inseamna ca o sticla de alcool care in prezent costa 50.000 de lei, de pilda, va costa de la data majorarii accizei cu 20-25% mai mult.
Producator ilegal de alcool prins In urma unui control inopinat, comisarii Garzii Financiare au descoperit recent in Bucuresti o societate care producea ilegal alcool etilic.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a demarat verificari in forta pentru combaterea activitatilor cu caracter evazionist din domeniul producerii de alcool si comercializarii bauturilor alcoolice, se arata intr-un comunicat al ANAF.
google-analytics.com