Cautare

8352 de rezultate pentru "accidente rutiere 2010 cluj marasti31 august morti si raniti" (3.25 secunde)
Lucratori ai Biroului Cercetari Accidente Rutiere soldate cu victime, din cadrul Brigazii Rutiere, l-au identificat pe D.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetari Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 22.09.2010, pe bd.
In urma incidentului feroviar au fost raniti usor si 9 romani. ACTUALIZARE 22:40 - Ministerul de Externe a confirmat pentru Digi24 ca in accident au fost raniti usor noua romani, dintre care doar unul a necesitat transportul la spital.
Industria romaneasca a produs cu 6,7% mai mult in august acest an fata de aceeasi luna a lui 2005, potrivit Institutului National de Statistica (INS).
Cinema in aer liber - Intre 18 August si 8 Septembrie, Caravana Metropolis se muta in Parcul Titan, pe Insula Artelor!
Horoscop general - August 2013 Cu Soarele in Leu, in luna lui august punem mai mult pret pe noi ca individualitate, ne creem singuri punctele de sprijin de care avem nevoie, ne gandim in primul rand la noi.
In accidentul aviatic produs joi, 7 martie, in apropiere localitatii Beresti -Bistrita, judetul Bacau, si-au pierdut viata doi militari, iar alti trei au fost raniti, anunta Minsterul Apararii Nationale. ... Ministrul apararii nationale isi exprima profundul regret pentru tragicul eveniment si este alaturi de familiile militarilor implicati in eveniment.
In urma lor, 21 de oameni au murit si 35 au fost raniti. ... De asemenea, autobuzele, troleibuzele, tramvaiele si metroul nu mai circula marti in Bruxelles dupa seria de explozii de la aeroportul Zaventem si din cele doua statii de metrou UPDATE 11.16:
Cel putin 36 de oameni au murit si 85 au fost raniti, dupa ce doua trenuri s-au ciocnit in apropiere de orasul Larissa.
Majorarea taxei pe valoarea adaugata (TVA) de la 1 iulie 2010 nu a adus rezultatele asteptate de guvernanti. ... Situatia este similara si la nivel local.
Conducerea PSD Cluj a dat, duminica, publicitatii, lista provizorie a candidatilor filialei pentru alegerile parlamentare "care vor sa intre in cursa electorala sau care sunt doriti de membri", prin acestia numarandu-se si fostii lideri demisionari, Ioan Rus, Vasile Puscas si Vasile Dancu.
CFR CLUJ A CASTIGAT CAMPIONATUL. Porumboiu, despre arbitrajul de la U Cluj-CFR:
Celebrul tenor Jose Carreras, ce va concerta pentru prima oara la Cluj pe 29 Noiembrie 2015, le-a transmis un mesaj video fanilor sai clujeni! Jose Carreras va sustine un concert la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, pe 29 Noiembrie 2015, de la ora 19.00.
TVR CLUJ si LIBRIS EDITORIAL organizeaza joi, 15 iunie, ora 18.00, la libraria Carturesti Carusel din Bucuresti evenimentul de lansare a cartii: ... ALIVE TVR CLUJ. Volumul inaugureaza seria proiectelor TVR Cluj reunite sub denumirea TVR DE COLECTIE care-si propune sa aduca Arhiva de Aur pe rafturile bibliotecilor.
08.27 Bilantul accidentului de tren a ajuns la 77 de morti 77 de oameni au murit si alti 200 au fost răniti ca urmare a deraierii unui tren miercuri la Santiago de Compostel, in Spania. Mai multe vagoane au iesit de pe sine si s-au prabusit.
Si va lua aspectul unui razboi intre generatii, ceea ce este ingrozitor. Stiu in ce termeni este definita generatia pierduta si la ce s-a referit/se refera sintagma.
Accident cu doi morti si doi raniti, dupa ce doua masini s-au ciocnit, in judetul Constanta
Sunt morti si raniti, spun serviciile de urgenta ucrainene. Totodata, rusii au lovit din nou, in cursul noptii, orasul ucrainean Zaporojie, dar si Dnipro. ... El a subliniat ca terorismul "este o crima care trebuie pedepsita" si ca este necesar ca Rusia sa fie desemnata oficial stat terorist.
4 morti si 39 de raniti. ... 20 de masini, printre care si doua microbuze, au fost implicate in accident. UPDATE 9:45 - Purtatorul de cuvant al ISU Calarasi, Ovidiu Tataranu, anunta ca numarul persoanelor decedate a ajuns la patru, la aceasta ora nemaifiind persoane incarcerate.
Telesport si Vox News si-au pierdut licentele audiovizuale, dupa ce le-au fost retrase de Consiliul National al Audiovizualului, devenind astfel primele televiziuni de sport, respectiv stiri din audiovizualului romanesc care se inchid.
google-analytics.com