Cautare

8352 de rezultate pentru "accidente rutiere 2010 cluj marasti31 august morti si raniti" (3.00 secunde)
Demiteri si demisii :
La data de 14.08.2011, in jurul orei 03.50, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Sos. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 20 noiembrie 2011, in jurul orei 18:00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere au depistat-o pe Sos. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 25.11.2011, in jurul orei 02.55, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Bd. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigszii Rutiere.
b365.ro / Razie a politiei rutiere in Bucuresti, vineri dimineata. ... In doar 20 de minute, 15 soferi au fost opriti si amendati. Masinile Politiei Rutiere i-au oprit si sanctionat pe soferii care depaseau coloana de masini oprita la semafor pe Bd.
Mihai Ciobanu) Politia Rutiera informeaza soferii asupra strazilor si zonelor din Bucuresti cu trafic restictionat. ... Drumea Radulescu si Str. ... Solicitam conducatorilor auto sa circule cu atentie si sa respecte semnificatia indicatoarelor montate temporar in zonele mentionate.
Potrivit Cancan, 134 de biciclisti au fost loviti de masini numai in 2010! In urma acestor accidente, trei persoane au decedat, 20 au fost ranite grav, iar 123 au fost ranite usor.
Sunt 6 morti si peste 70 de raniti Prima cursa a unui tren de viteza s-a incheiat luni tragic, inainte de destinatie. ... Cel putin 6 oameni au murit si alti 77 au fost raniti, dupa ce garnitura a deraiat, pe un pasaj feroviar peste o autostrada.
Sunt 6 morti si peste 70 de raniti Prima cursa a unui tren de viteza s-a incheiat luni tragic, inainte de destinatie. ... Cel putin 6 oameni au murit si alti 77 au fost raniti, dupa ce garnitura a deraiat, pe un pasaj feroviar peste o autostrada.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
Organizatia TISPOL a fost infiintata de catre fortele de politie rutiera din Europa in efortul de perfectionare a modului de aplicare a legislatiilor rutiere si in incercarea de reducere a ratei de victimizare.
La data de 23 decembrie 2010, in jurul orei 07:45, D. ... 500, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul asupra directiei si a accidentat-o pe G.
Social-democratii clujeni si-au desemnat posibilii candidati la presedintia CJ si Primaria Cluj-Napoca. Organizatia PSD Cluj a decis, vineri, ca senatorul Alexandru Cordos sa fie posibilul candidat al social-democratilor pentru Primaria Cluj-Napoca, iar deputatul Cornel Itu pentru presedintia Consiliului Judetean Cluj.
VIDEO REZUMAT "U" Cluj - Steaua 0-1. Golul lui Rusescu si ratările incredibile ale clujenilor Gafa lui Szukala a fost cea care a facut diferenta intr-un meci care duce Steaua in lupta pentru titlu.
Jurnalul National publica un interviu intitulat '"Mainile pe volan si asculta-l pe politist!". Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare a treia parte.
La data de 02 decembrie 2010, in jurul orei 08:00, H.
10 oameni au fost omorati si alti 16 raniti.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Horoscopul saptamanii 21-27 august pentru Berbeci incepe cu o puternica activare a sectorului Iubirii din astrograma lor. ... Taurii sunt apreciati la serviciu si se pot astepta la o promovare. In familie, scapa de tensiuni si resentimente.
Aplicatia care iti arata cum sa eviti blocajele din trafic, in Bucuresti Ambuteiajele din trafic vor putea fi evitate cu ajutorul unei aplicatii disponibile pe GPS, smartphone si tableta.
google-analytics.com