Cautare

8352 de rezultate pentru "accidente rutiere 2010 cluj marasti31 august morti si raniti" (2.80 secunde)
Politia Romana, prin Institutul de Prevenire si Psihosociologie si Directia Rutiera, in colaborare cu Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti si Colegiul Psihologilor din Romania, a realizat un sondaj de opinie la nivel national asupra atitudinilor sociale privind riscul in trafic.
Decizia este salutata atat de politisti, cat si de inspectorii RAR deoarece numarul accidentelor in care au fost implicate motoscuterele este in crestere. ... Masura a fost luata de Comisia de Supraveghere in Asigurari ca urmare a numarului mare de accidente in care au fost implicate scuterele.
De ce mersul pe bicicleta e un risc tot mai mare in Romania Vremea buna i-a scos pe biciclisti din casa, dar, in acelasi timp, a crescut si numarul de accidente in care ei sunt implicati.
Virusul gripei aviare a facut ocolul tarii si, dupa cum spune Ministrul Sanatatii, Gheorghe Flutur, chiar daca focarele din acest moment vor fi inchise, din toamna vor aparea iarasi probleme.
Orsova, nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea" si a intrat in coliziune cu un autoturism marca VW condus de C. ... Victor si ranirea usoara a lui C.
La data de 30 mai 2011, in jurul orei 20:50, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat pe str. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 04.10.2011, in jurul orei 23.55, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Calea Floreasca din sectorul 1, pe C. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 13.11.2011, in jurul orei 23.30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe str.
000 de euro, in timp ce unul second-hand coboara si la 3.
De la inceputul anului, 492 de oameni au murit si 2.454 au fost raniti grav in accidentele rutiere produse pe drumurile din Romania, informeaza Mediafax citand Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR).
Presedintele PRM Cluj, Gheorghe Funar, solicita birourilor electorale din Cluj-Napoca si din judetul Cluj sa dispuna indepartarea afiselor electorale ale UDMR, invocand o decizie a Biroului Electoral Central (BEC).
La data de 18 octombrie 2010, in jurul orei 20.30, A. ... Brasoveni, a surprins si accidentat grav pe Z. Ion de 48 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
La data de 18 noiembrie 2010, in jurul orei 09:00, I. ... 8 bis, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de intoarcere, moment in care a surprins si accidentat grav pe D.
La data de 06 decembrie 2010, in jurul orei 17:20, M. ... Din accident a rezultat avarierea celor doua autoturisme si ranirea grava a lui I. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Senatorul PDL de Cluj Serban Radulescu este pe punctul de a pleca din PDL, au declarat, pentru Agerpres, surse democrat-liberale.
Cel 60 de morti si 1.000 de raniti la Istanbul si Ankara. / UE si SUA il sustin pe Erdogan si cer restabilirea rapida a ordinii.
Grav accident la Brasov, soldat cu 4 morti si 22 raniti, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat 4 persoane si-au pierdut viata si 22 au fost ranite, dintre care 16 in stare grava, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat, in dreptul localitatii Persani din judetul Brasov, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta instituind cod rosu de interventie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Costel de 39 de ani, din Bucuresti, care circula in aceeasi directie si pe acelaai sens de mers.
La intrarea in pasajul subteran Unirii, a surprins si accidentat pe R. Doina de 70 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversare prin loc nepermis si fara sa se asigure.
La data de 10.04.2011, in jurul orei 03.35, un agent din cadrul Brigazii Rutiere, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe Str.
google-analytics.com