Cautare

437 de rezultate pentru "accidente batoti" (4.36 secunde)
Cetatenii romani indreptatiti sa primeasca despagubiri in urma unor accidente de circulatie suferite pe teritoriul unui stat membru UE vor putea primi daune de la o institutie romaneasca, in cazul in care asiguratorul persoanei vinovate de accident nu achita suma respectiva in termen de trei luni.
Gratie noului sistem, ar putea fi salvate multe vieti omenesti pe strazi, mai ales printre adolescenti, deseori victime ale unor grave accidente rutiere.
Nicolae Betivu spune ca, in calitatea sa de sef al Serviciului Securitate Miniera din CNH, a folosit telefonul mobil pentru a rezolva diferite probleme, in conditiile in care au avut loc doua accidente colective de munca.
De asemenea, sistemul poate fi utilizat pentru preintampinarea efectelor unor blocaje rutiere, fluviale sau ale cailor ferate, cai de acces inchise ca urmare a caderilor masive de zapada, accidente de trafic rutier, feroviar, a inundatiilor.
In special la noi, unde exista o zona mare de interes, cu foarte multe accidente, situatia impune patrulari mai multe, iesiri mai dese pe teren si benzina nu ajunge.
Daca sunteti un mare admirator al filmelor de actiune, inseamna ca sunteti obisnuiti sa vedeti masini ciocnindu-se in aer sau explodand in urma unor accidente spectaculoase.
Cand riscurile de accidentare la locul de munca nu sunt acoperite prin mijloace tehnice de protectie colectiva sau prin alte procedee de organizare a muncii, semnalizarile de securitate sau de sanatate vor salva vieti.
Astfel, in domeniul asigurarilor de autovehicule, cea mai frecventa modalitate de fraudare este cea prin care se incaseaza despagubiri de la societatile de asigurare in baza politei de raspundere civila RCA prin simularea de accidente auto in care sint implicate autoturisme care sufera avarii majore si autovehicule de tonaj mare care detin asigurari RCA.
In acelasi timp, prin bugetul asigurarilor sociale de stat pe 2007 au fost prognozate venituri totale de 22,7 miliarde de lei si cheltuieli de 22,4 miliarde de lei, cu un excedent de 278,6 milioane de lei, care reprezinta rezultatul financiar al sistemului de asigurare pentru accidente de munca si boli profesionale, se arata in proiect.
Chiar daca in unele cazuri acest lucru ar fi posibil, exista pericolul ca autovehiculele sa fie implicate in accidente rutiere din cauza lipsei de vizibilitate din zona.
Chiar daca prin munca la negru nu au asigurare de sanatate si pot fi victimele unor accidente, muncitorii prefera acest mod de lucru, deoarece salariile sunt mai mari.
Mai mult decat atat, bonele trebuie sa fie instruite pentru a acorda primul ajutor in cazul unor accidente. Ca si angajator, trebuie, de asemenea, sa va interesati daca e dispusa sa se ocupe si de curatenie sau de gatit (unii parinti doresc si acest lucru).
Hotarirea de mentinere a autorizatiilor de practicare a asigurarii obligatorii de raspundere civila a autovehiculelor, incepind cu anul 2007, pentru societatile de mai sus, a fost luata ca urmare a constatarii indeplinirii de catre acestea a conditiilor prevazute in Normele privind asigurarea obligatorie de raspundere civila pentru prejudicii produse prin accidente de autovehicule, puse in aplicare prin Ordinul nr.
Beneficiarii ajutorului guvernamental De prevederile actului normativ pot sa beneficieze si persoane ramase fara adapost, in urma avarierii grave sau distrugerii locuintelor proprii, din cauza unor calamitati naturale sau unor dezastre sau accidente, dar si persoane si familii evacuate din locuinte situate in constructii expuse unui risc major.
"Cand vrei sa iti cumperi o masina second hand, nu stii istoria automobilului respectiv, daca a fost implicat in accidente, ce componente sunt uzate sau ce sisteme au nevoie de reparatii.
Contributiile angajatorilor au scazut cu 0,25% la pensii, cu 0,5% la asigurari de accidente si boli profesionale, cu 0,25% la somaj si cu 1% la sanatate.
Domnia sa a subliniat ca, potrivit unei statistici DEKRA, in Germania, 95 la suta din accidente s-au produs in afara retelei de autostrazi.
iConducerea Mittal Steel intentioneaza sa deruleze o serie de proiecte in domeniul protectiei muncii care au ca obiectiv principal reducerea numarului de accidente de munca si in special a celor mortale.
servicii asigurari pentru accidente - 4; servicii leasing financiar - 3; servicii postale - 3; servicii reparatii radio-tv - 2.
De asemenea, pentru a veni in sprijinul clientilor, BRD ofera la ora actuala pachete de servicii cum ar fi asigurari de viata si de accidente, accesul la un serviciu telefonic de legatura cu banca, internet banking si chiar un serviciu care permite efectuarea de tranzactii bancare direct de pe telefonul mobil, a adaugat Sandu.
google-analytics.com