Cautare

3032 de rezultate pentru "accidente 4 august" (3.15 secunde)
Festivalul Intercultural de Traditie Maramureseana "Drumul lung spre Cimitirul Vesel" revine in perioada 12 - 16 august la Sapanta. ... 12 - 14 august - Harta comorilor vii - turistii sunt invitati sa viziteze mesterii vestiti ai Tarii Maramuresului;
Vizionarea tuturor proiectiilor intrate in competitie este libera, dand astfel posibilitatea tuturor iubitorilor de film sa se conecteze la ultimele noutati in domeniu, in fiecare seara de 14, 15 si 16 august, incepand cu ora 21:00.
Targuri de carte, mese rotunde, recitaluri de poezie Targuri de carte, mese rotunde, recitaluri de poezie, expozitii si ateliere constituie evenimentele prin intermediul carora va fi sarbatorita in Capitala Ziua Limbii Romane - 31 august.
Romania, invitata de onoare la Targul de carte de la Beijing In perioada 24-28 august 2016 va avea loc cea de-a 23-a editie a Targului International de Carte de la Beijing, eveniment la care Romania, alaturi de celelalte tari central si est-europene, este invitata de onoare.
Pe 31 august portile Gradinii de Vara HERASTRAU a Teatrului de Revista Constantin Tanase se deschid din nou marelui public pentru o calatorie fascinanta prin lumea musical-ului, a operei si operetei, dar si cea a slagarului.
Registrul National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice in parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti si Asociatia Salvatorilor Voluntari in Situatii de Urgenta organizeaza in Bucuresti, in perioada 27 iulie - 03 august 2013, o serie de evenimente in cadrul campaniei de comunicare "Doneaza o sansa la viata!" pentru promovarea donarii de celule stem hematopoietice.
Calarasi, 6 - 10 August 2014: ... Festivalul International de Folclor "Hora Mare" In perioada 6 - 10 august a.c., pe platoul din fata Centrului Cultural Judetean (CCJ) Calarasi are loc cea de-a XXII-a editie a Festivalului International de Folclor "Hora Mare".
La data de 17 august 2010, ora 14.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul Ordine Publica, fiind dirijati de Dispeceratul 112 - Sector 5, au prins-o in flagrant pe I.
In landul Nordrhein-Westfalen, cu precadere in Koln, Dusseldorf si Dortmund, au fost inregistrate accidente de circulatie. ... Astfel, pe numeroase autostrazi si drumuri nationale din acest stat sunt inregistrate blocaje, existand riscul de inzapezire sau de accidente.
Ministrul Muncii a precizat ieri ca in forma finala a bugetului, aprobata de Parlament, contributia la fondul pentru accidente de munca a crescut la 2%, in urma adoptarii de catre Legislativ a amendamentelor sindicatelor, desi sindicalistii se plang in continuare de diminuarea acestuia.
Liderul PSD Mircea Geoana a declarat, sambata, la Brasov, ca in orice tara civilizata unde s-ar fi petrecut trei accidente majore de cale ferta din cauza infrastructurii deficitare ministrul Transporturilor si-ar fi depus demisia de onoare, insa nu se asteapta de la Radu Beceanu sa faca acest lucru.
Asta deoarece si numarul de accidente a crescut de la an la an, sporind astfel si valoarea cheltuielilor aferente despagubirilor. ¥ara noastra este depasita doar de Rusia la capitolul accidente auto.
Unele companii au anuntat insa ca vor oferi tarife reduse pentru clientii care nu au fost implicati in accidente rutiere, in timp ce pentru ceilalti preturile vor fi ceva mai mari.
Potrivit directorului Hans Rosesnstock, continua aplicarea programului de sanatate si siguranta in munca, cel care va ajuta sa se atinga tinta de zero accidente de munca.
Majoritatea autoturismelor implicate in accidente rutiere grave sunt potrivit unui reprezentant al Politiei Rutiere cele de fabricatie straina.
Potentialii clienti prefera sa investeasca in alte instrumente financiare decat sa se gandeasca la moarte sau accidente. ... Te poti asigura si pentru eventualele accidente, cand ai un handicap temporar si ai nevoie de venituri.
Numarul mare de accidente face ca, pentru Romania, asiguratorii sa calculeze, in urma studiilor de piata, o rata a daunelor de 60 - 70%.
Lista criteriilor care se iau în calcul cuprinde rata daunelor, vârsta soferului, experienta la volan, sexul, numarul de accidente în ultimii ani, mediul în care conduce (urban sau rural), numarul de amenzi primite si numarul mediu de kilometri parcursi într-un an ori daca masina este condusa de mai multe persoane.
„Având în vedere ultimele accidente grave de la unitatile miniere, în urma carora trei oameni au ramas paralizati, membrii nostri de sindicat trebuie sa beneficieze de asigurari în caz de accidente de munca.
„Având în vedere ultimele accidente grave de la unitatile miniere, în urma carora trei oameni au ramas paralizati, membrii nostri de sindicat trebuie sa beneficieze de asigurari în caz de accidente de munca.
google-analytics.com