Cautare

3032 de rezultate pentru "accidente 4 august" (3.91 secunde)
In cursul acestui an inspectorii de munca au aplicat 34 de sanctiuni, in cuantum total de 148.000 lei, angajatorilor ai caror salariati au suferit accidente mortale de munca.
Lucian Dinita, prezent la o conferinta de presa prilejuita de lansarea "Zilei fara accidente rutiere", a spus ca in anii 2009 si 2010 s-a observat o scadere constanta a victimelor decedate in urma accidentelor rutiere, de aproximativ 15%, procent unic in Europa.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Dolj, luni, intre orele 11.00 - 13.00 si 15.00 - 17.00, sapte echipaje de politisti au actionat in zona mai multor intersectii din municipiul Craiova, mai ales acolo unde au fost inregistrate accidente rutiere provocate de "bizonii"
23 August 1944 In urma bataliei de la Targu Frumos din luna Mai a anului 1944 fortele romane si germane au reusit sa opreasca armata sovietica si sa stabilizeze linia frontului. Insa, in luna August a aceluiasi an, ofensiva sovietica reinnoita ameninta transformarea intregii tari in teatru de razboi.
Evolutia inflatiei din luna august, usor mai optimista decat asteptarile pietei, ar putea determina Banca Nationala sa mentina sau chiar sa scada dobanda de politica monetara in acest an, ceea ce se va reflecta intr-o depreciere a leului fata de euro, considera analistii economici.
Sportivul care a sarit spre medalia de aur la JOCURILE OLIMPICE de acum patru ani 110 M GARDURI masculin, proba de ATLETISM de la JOCURILE OLIMPICE 2012 LONDRA, celebrata astazi printr-un GOOGLE DOODLE, incepe pe 7 august si se incheie pe 8 august.
• Marti, 20 august, la ora 21:00, Marius Manole va sustine un spectacol-lectura intitulat "Mecanica inimii" de Mathias Malzieu, dramatizat si regizat de Chris Simion, alaturi de actorii:
Calarasiul este, timp de 4 zile, gazda Festivalului International de Folclor Hora Mare. Miercuri, 5 august 2015, Compania Artistica MIX MUSIC, in calitate de realizator, a inceput montarea scenei pe platoul din fata Centrului Cultural Judetean Calarasi.
12 - 15 august 2016/ Festivalul International de Folclor HORA MARE (Autoare: Alina JIPA) Consiliul Judetean Calarasi prin Centrul Cultural Judetean Calarasi, organizeaza in perioada 12 - 15 August 2016, Festivalul International de Folclor Hora Mare. ... - 12 August 2016, recitaluri extraordinare sustinute de solista de muzica etno Andra A.
Odata cu 6 august, atunci cand se celebreaza acest eveniment religios, frunzele incep a se vesteji si ingalbeni, apele a se raci, pasarile calatoare pornesc a-si croi drum spre tarile calde iar gandacii si taratoarele isi cauta adapost in pamant, pregatindu-se pentru iarna.
Pentru cei nascuti sub semnul Taur, august 2018 le va oferi ocazia sa adune roadele efortulor anterioare. ... Pe de alta parte, avand in vedere ca Soarele se afla in casa a 4-a, aveti nevoie de atentia celorlalti, de dragostea lor.
GEMENI August este o luna de bilant intim pentru Gemeni. ... Apar, din neatentie si din nefericire, mici accidente care creeaza o stare de disconfort o zi, doua. ... Pronia cereasca ofera lucruri bune, deci in august nu e bine sa incerci sa minti o Balanta.
Se poate afirma ca un deces din 4 din randul strainilor priveste un lucrator roman. ... Sunt interesante si cazurile Chinei, Moldovei si statului filipinez care, desi nu figureaza in clasamentul statelor cu cele mai multe accidente, apar totusi in situatia cazurilor mortale inregistrand 3-4 decese in 2007.
Pe de alta parte, acestea pot prezenta defecte ascunse care pot provoca accidente. ... 4. ... Legislatia care intra in vigoare pe 1 noiembrie prevede amenzi intre 2.500 si 4.000 de lei pentru cei fara anvelope de iarna, soferii riscand si retinerea certificatului de inmatriculare al automobilului.
Unii chiar au suferit accidente grave:
oameni suferinzi, raniti in diverse accidente.
Mai putine accidente de munca Un lucru imbucurator il reprezinta faptul ca in prima jumatate a anului in curs s-a constatat o reducere a numarului de persoane accidentate fata de aceeasi perioada din 2006.
Incepand de ieri, soferii implicati in accidente de circulatie usoare vor putea sa anunte producerea acestora direct la asigurator. ... "Astazi (ieri - n.r.) s-au prezentat mai putini soferi implicati in accidente usoare fata de ieri.
Multe accidente s-au produs, din cauza ca unii soferi considera ca soseaua are doua benzi pe sens - desi, in realitate are doar una si un acostament. ... Reprezentantii asociatiei Pro Infrastructura sustin ca din aceasta cauza se produc multe accidente.
De ce Romania se afla printre tarile cu risc ingrijorator de accidente vasculare ? ... In tara noastra, se inregistreaza 300 de accidente vasculare cerebrale noi, fata de 200, care reprezinta media europeana.
google-analytics.com