Cautare

3032 de rezultate pentru "accidente 4 august" (2.83 secunde)
Aflat la a II-a editie, Salonul Anual de caricatura va fi vernisat duminica, 12 august, la Muzeul Municipal Calarasi. Expozitia va fi deschisa in perioada 12 august - 31 august, de luni pana vineri, de la ora 9.00 pana la ora 17.oo.
Pe 4 iulie 1989, la ora 21.00, in parcul Mtacminda din Tbilisi, Georgia, martorul isi conducea prietena acasa, cu automobilul, cand a avut o pana de motor.
In pregatirea acestui document, pe 1 august 1952, un analist CIA, pe nume Edward Tauss, a elaborat o evaluare, la care face trimitere site-ul CIA. ... Autorul notei promitea o evaluare mai detaliata pentru 8 august.
FARCAS) Inainte de miezul noptii, intre 13 si 14 august 1991, un avion de pasageri IL-18, care zbura de la Bucuresti la Timisoara, avand la bord doar echipajul de 9 persoane, anunta prin radio ca a inceput sa coboare, pentru aterizare pe aeroportul din Timisoara.
4. ... 16-17 Deciziile luate in cazul dosarului privind protestul din 10 august, incalcarea unui ordin privind mutarea procurorilor de la Tribunal la Parchet. ... In august anuntam public intentia.
Prima zi din august aduce preturi mai mari la produse si servicii. ... Conform unui ordin al ANSVSA, firmele trebuie sa plateasca din august intre 50 si 50.000 de euro pentru controalele de stat, la care se adauga salariile angajatilor care ii supravegheaza.
Senatorul PSD Vasile Dancu a spus despre programul de guvernare al PSD, care avea termen de finalizare, "macar pe liniile sale principale", la 15 august - dupa cum anunta Mircea Geoana - ca este in cel mai bun caz "un program politic" si ca ar trebui lansat pe "componente", nu tot deodata.
Deputatul liberal Horatiu Buzatu, precum si Mihai Zdreala, membru de partid, si Constantin Savu, simpatizant, s-au imbracat ieri, 23 august, in cadrul unei conferinte de presa, in pionieri si au adus doua steaguri:
Grupul lui Radu Sarbu din PNTCD s-ar putea adresa Curtii Europene a Drepturilor Omului in cazul in care instanta va da castig de cauza grupului Milut, in privinta legitimitatii conducerii partidului, aleasa la congresul din 24 august.
Conducerea Camerei Deputatilor si-a exprimat, miercuri, indignarea fata de initiativa UNJR de a cere anularea votului din 13 august in cazurile lui Miron Mitrea si Adrian Nastase, presedintele Camerei urmand sa transmita CSM o scrisoare in acest sens.
O comisie internationala de ancheta, alcatuita la solicitarea UE, a gasit indicii potrivit carora presedintele Georgiei Mihail Saakasvili (foto) ar fi pornit in mod voit conflictul din august, si nu in defensiva la o agresiune din partea Rusiei, asa cum sustinea pana acum, scrie "Der Spiegel".
Ajutat de consilierii PSD, Tusac a abordat o strategie prin care a incercat sa isi justifice in fata mangaliotilor programele nerealizate aruncand cu noroi in primarii de la 23 August si Costinesti, pe motiv ca i-ar fi sabotat un proiect care practic nu exista.
APDF Giurgiu a decis sa introduca de la 1 august noi tarife portuare la Calafat si Bechet, cuprinse intre 210 si 420 de euro.
Intentia Consiliului Judetean Constanta de a lua "sub aripa" toate lacurile si baltile din judet a fost data peste cap, duminica, 23 august a.
Premierul Emil Boc a declarat ieri, la videoconferinta cu prefectii, ca autoritatile locale care nu vor efectua procesul de restructurare pana la termenul-limita de 16 august, prin adoptarea noilor organigrame potrivit OUG nr.
Citat de Mediafax, judecatorul Toader spune ca el a parasit Bucurestiul vineri, in jurul pranzului, iar dupa acel moment nu mai stie ce s-a intamplat, dar ca ce s-a dat publicat pe site-ul Curtii Constitutionale reprezinta "vointa si sensul deciziei luate", in data de 2 august cu privire la cauza referendumului.
Se pregatea in 2005 sa devina licuriciul cel mare 8 august 2005, Traian Basescu: ... 10 august 2005, Sorin Rosca Stanescu - "ZIUA": ... 11 august 2005, Traian Basescu: ... 19 august 2005, Sorin Rosca Stanescu:
La inceputul acestei luni, Guvernul a aprobat suplimentarea bugetului pentru finantarea manifestarilor de 1 Decembrie 2013 cu 4,8 milioane de lei. ... Scurt istoric Ziua nationala a Romaniei a fost intre 1866-1947 ziua de 10 mai, apoi, intre 1948-1989 ziua de 23 august.
In august 2004, in cadrul manifestarilor dedicate evenimentelor dramatice de la 23 august 1944, la care a participat si Regele Mihai, spuneam:
Astfel, Melcret AT SA a contractat in august 2001, in baza Legii 1 din anul 1991, un credit in valoare de 1,5 miliarde de lei pentru achizitionarea de materii prime.
google-analytics.com