Cautare

3609 de rezultate pentru "accident rutier fetesti 2011" (2.78 secunde)
INAUGURAREA TEATRULUI HORATIU MALAELE, LA FETESTI ! / Jurnalul de Calarasi Aflam din Jurnalul de Calarasi ca in toamna anului trecut, la Fetesti, orasul de langa podul de pe Dunare, a fost inaugurat un teatru care poarta numele indragitului actor Horatiu Malaele.
Cum putem recunoaste un accident vascular cerebral? Generalitati Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
'De la darea in folosinta din luna mai a anului 2007 a tronsonului Drajna - Fetesti, cu o lungime de 36,8 kilometri, lucrarile au intrat parca in conservare.
Mara Raducanu ) Traficul rutier este oprit la aceasta ora la kilometrul 147 de pe Autostrada Soarelui, sensul de mers Bucuresti - Constanta. Motivul este un accident rutier grav produs intre un autotren, un autocamion si o autoutilitara.
Cati oameni folosesc internetul la nivel global Intrebuintarea internetului a fost pusa sub microscop, cel putin pentru anul 2011, si se pare ca mai mult de o treime din populatia globului este online.
Guvernul a aprobat in sedinta de ieri utilizarea sumei de 17.000 miliarde lei vechi pentru accelerarea lucrarilor la autostrada Bucuresti - Constanta, pe tronsoanele 4 si 5 Drajna - Fetesti si, respectiv, Fetesti - Cernavoda.
Guvernul a aprobat in sedinta de ieri utilizarea sumei de 17.000 miliarde lei vechi pentru accelerarea lucrarilor la autostrada Bucuresti - Constanta, pe tronsoanele 4 si 5 Drajna - Fetesti si, respectiv, Fetesti - Cernavoda.
Printre tronsoanele care vor fi modernizate se numara Bucuresti-Baneasa- Fundulea, Lehliu-Fetesti si Fetesti-Constanta. Modernizarea tronsonului Fetesti-Constanta este programata pentru peri-oada 2006-2008 si necesita fonduri in valoare de peste 450 de milioane de euro.
Pentru fluidizarea traficului de pe podul Fetesti-Cernavoda, Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat joi ca in cateva zile intentioneaza sa infiinteze inca 6-7 porti de taxare.
ARR este organismul tehnic specializat al Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului pentru transportul rutier, desemnat sa asigure, in principal: ... inspectia si controlul respectarii reglementarilor interne si internationale privind conditiile de acces la activitatea de transport rutier, de siguranta a transporturilor rutiere si de protectie a mediului;
Noul cod rutier a intrat in vigoare De vineri intra in vigoare noul cod rutier, care prevede amenzi mult mai mari.
Cand a ajuns la intersectia cu aleea Fetesti nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea", situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Dacia Logan, condus de P. ... Prahova, care circula pe aleea Fetesti dinspre aleea Perisoru catre str.
La finele lui iulie 2011 au fost inaugurati cei 21 de kilometri, iar timp de doua luni circulatia s-a desfasurat pe o singura cale, cu doua sensuri pentru dus si pentru intors.
COD RUTIER 2015: ... Totusi, conform Codului Rutier si condusul cu o viteza prea mica iti poate aduce probleme.
Traiesc cu impresia ca au o multime de drepturi, iar politistul rutier trebuie sa le respecte si sa faca doar treburi justificate. ... Politistul rutier e obligat sa se legitimeze in fata soferului - FALS Conform legii 218 din 23 aprilie 2002 privind organizarea si functionarea Politiei Romane, ART.
In plus, formularul de constatare amiabila trebuie completat si semnat de catre ambii soferi implicati in accident.
NOUL COD RUTIER face RAVAGII ! ... - Potrivit noului Cod Rutier, vor fi sanctionati cu 9 pana la 20 de puncte-amenda si suspendarea permisului pana la 3 luni soferii care nu acorda prioritate, depasesc sau trec pe rosu si provoaca un accident rutier soldat exclusiv cu pagube materiale.
Nu a unui pasaj rutier subteran, care este cu totul altceva. ... Pentru pasajul rutier sunt deoacamdata aprobati doar indicatorii tehnico-economici, in noiembrie 2010, Consiliul General al Municipiului Bucuresti alocand suma de 58 de milioane de euro pentru construirea acestuia (HCGMB 314/2010).
Constatarea amiabila pentru accidentele rutiere usoare, care se aplica incepand de ieri, presupune ca soferii implicati in incidente soldate cu avarierea masinilor sa se inteleaga in ceea ce priveste conditiile producerii evenimentului rutier.
google-analytics.com