Cautare

5047 de rezultate pentru "accident rutier soldat cu decesul a sefului cercetari penale buzau" (8.35 secunde)
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: "Codul Rutier sau Cotul Rutier?! ... De cateva saptamani, mai precis de cand se discuta cu atata patos despre noul Cod Rutier, despre forma pe care trebuie sa o imbrace acest document foarte important, am avut o curiozitate tematica.
Un un accident rutier soldat cu trei victime s-a produs in urma cu putin timp pe bulevardul Dacia din Craiova, in zona statiei de betoane.
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL (AVC) Dupa declansarea accidentului vascular cerebral, fiecare minut conteaza! ... Foloseste formula F.A.S.T. (rapid, din limba engleza) pentru a identifica semnele de alarma ale AVC si suna de urgenta la 112! FORMULA F.A.S.T.
VIATA NESIGURA A MONUMENTELOR DIN BUCURESTI (Autor: Alexandru PANAITESCU) In articolul cu titlul de mai sus, se vorbeste printre altele despre distrugerea precipitata de catre regimul comunist a doua monumente regale- monumentul Regelui Ferdinand I si Statuia ecvestra a Regelui Carol I.
Democrat-liberalul Victor Mocanu va fi candidatul PDL Buzau la functia de presedinte al Consiliului Judetean Buzau, iar la aflarea acestei vesti, liderul organizatiei, deputatul Cezar Preda, a anuntat ca-si da demisia din fruntea filialei buzoiene si ca nici nu va mai candida pentru Primaria Buzau.
Aproximativ doua mii de membri din organizatia judeteana a PLD Buzau si-au anuntat marti demisia in bloc, urmand sa se constituie intr-o organizatie fara statut politic, denumita "Forta independenta", ei acuzandu-l pe Theodor Stolojan de lipsa de consecventa si "interese de moment".
La Buzau, se semneaza astazi primul contract de lucrari pentru masura ISPA, avand ca tema "Reabilitarea statiei de tratare a apelor uzate din municipiul Buzau", anunta Mediafax. ... Obiectivul principal al acestui contract este reabilitarea infrastructurii de apa uzata din municipiul Buzau.
Ilfov, a condus un autoturism marca Peugeot 206, pe Calea Mosilor dinspre str. ... Cand a ajuns in zona imobilului cu nr.
Un tanar din Craiova este cercetat pentru vatamare corporala din culpa dupa ce, ieri dupa-amiaza, a spulberat cu masina pe care o conducea cateva persoane care se aflau pe refugiul statiei de tramvai de pe strada Calea Severinului din Craiova.
Depasirile repetate, in zigzag, ori franarea brusca, slalomul printre masini" ar urma, daca parlamentarii sustin initiativa Politiei, sa fie pedepsite de noul Cod Rutier cu suspendarea permisului de conducere, nu doar cu amenda.
Romanii Lui (Autor-Octavian Stireanu Octavian Stireanu ii dedica o parte a editorialului din AZI lui Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, cel care a primit intr-o dimineata vizita lui Iohannis. Presedintele i-a cerut atunci lui Victor Ciorbea sa ridice la CCR exceptia de neconstitutionalitate privind OUG relativa la Codurile penale.
Deputatii juristi au decis ca solicitarea DNA si indeplinirea actelor de procedura in cazul Mitrea nu au incalcat drepturile si libertatile omului, dar nu au reusit sa ajunga la un consens privind pozitia politica a Comisiei asupra solicitarii DNA si a probelor din dosarul fostului ministru PSD.
Comisia Ridzi a votat astazi recomandarea inceperii urmaririi penale si revocarea din functie a ministrului PD-L Monica Iacob Ridzi.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
Grupul parlamentar al PSD din Camera Deputatilor se va reuni, miercuri, incepand cu ora 10.00, inaintea sesiunii extraordinare, pentru a stabili cum vor vota deputatii social-democrati in privinta solicitarilor DNA de avizare a inceperii urmaririi penale in cazurile Nastase si Mitrea.
Politistii din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat duminica, in municipiul Craiova, un tanar de 18 ani care conducea o masina cu 103 km/h, desi nu avea permis.
Politistii din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat duminica, in municipiul Craiova, un tanar de 18 ani care conducea o masina cu 103 km/h, desi nu avea permis.
Primarul Radu Mazare si presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, au aratat ieri intr-o conferinta de presa ultimele solutii dictate de Departamentul National Anticoruptie in dosarele penale in care erau implicati cei doi.
Tatal senatorului Catalin Voicu a murit intr-un accident rutier Tatal senatorului Catalin Voicu, Dan Voicu, a murit, miercuri dupa-amiaza, intr-un accident rutier petrecut intre Giurgiu si Ghimpati.
google-analytics.com