Cautare

7773 de rezultate pentru "accident rutier in aprilie 2006" (3.93 secunde)
Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din MAI, a anuntat un nou bilant al teribilului accident produs, in aceasta dimineata, pe Autostrada Soarelui: ... 20 de masini, printre care si doua microbuze, au fost implicate in accident.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Horoscop 2014 I Astrologul Libertatii ne spune cum ne va merge anul viitor in dragoste, in cariera, dar si cum vom sta cu banii si cu sanatatea BERBEC: 21 martie - 20 aprilie DRAGOSTE: Noul an incepe cu complicatii, care vor atinge punctul culminant in martie.
In scolile din Romania au inceput inscrierile in clasa pregatitoare. ... Insa, fiecare scoala are propriile ei criterii de admitere, motiv pentru care are dreptul sa ceara si alte precum test de limba straina sau dovada ca parinteleare locul de munca in apropiere scolii.
Vremea continua sa ramana oscilanta in urmatoarele doua saptamani, perioada in care temperaturile maxime vor fi apropiate de mediile climatologice in prima parte a intervalului 30 martie - 12 aprilie 2015, cu ploi aproape zilnic moderate cantitativ, iar in noptile mai reci nu sunt excluse precipitatiile mixte, conform prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), publicate luni.
"In ultimele 48 de ore in evolutia domnului Sergiu Nicolaescu au aparut complicatii cardiace si pulmonare severe care nu au raspuns la tratamentul intensiv aplicat si care au condus la deces azi, 3 ianuarie 2013, ora 8,20", a anuntat purtatorul de cuvant al Spitalului, printr-un comunicat de presa transmis AGERPRES.
Operatiunea Mincemeat a fost o inscenare celebra in cel de-Al Doilea Razboi Mondial, care i-a pacalit pe germani in privinta invaziei din Sicilia.
saptezile@amosnews ( 29 aprilie - 5 mai ) - In plina seceta de materie prima pentru canalele de stiri cu comentatori abonati a cazut ca o bomba binefacatoare accidentul suferit de designerul Razvan Ciobanu.
Mariustuca.ro / Ibuprofenul luat in cantitati mari zilnic mareste riscul de infarct si accident vascular cerebral (Autoare: Magda Marincovici) Ibuprofenul, administrat in doze foarte mari, mareste in mod considerabil riscul de infarct sau de accident vascular cerebral (AVC).
Accidentul produs, ieri, la santierul de pe strada Dimitrie Pompeiu, soldat cu moartea a patru persoane si ranirea altor doua, este cel mai grav care a avut loc in ultimii zece ani in Capitala, din cauza numarului mare de victime, a declarat directorul adjunct al Inspectiei Muncii, Nicolae Bratu.
Varujan Vosganian, vicepresedinte al PNL, a considera ca presedintele Traian Basescu este "un accident al politicii. "Presedintele nostru (Traian Basescu - n.r.) nu este o expresie a politicii, este un accident al politicii. In opinia mea, vorbim prea mult despre el.
Presedintele UDMR, Marko Bela, spera ca intelegerea PDL-PRM sa fie "un accident si nu o apropiere pe termen lung", sustinand ca intr-o viitoare formula de guvernare, care sa includa UDMR, ar putea intra reprezentantii PDL dupa clarificarea unor aspecte, dar nu si ai PRM.
Cu toate ca prevederile in domeniul legislatiei muncii au devenit mult mai stricte odata cu intrarea in Uniunea Europeana (UE), angajatorii valceni continua sa joace in picioare normativele pe care alte firme europene le respecta cu sfintenie.
Secretarul de stat Gigel Stirbu a iesit din vizorul politistilor slatineni în cazul accidentului de la Curtisoara, petrecut în luna iunie si în care a fost implicat autoturismul demnitarului.
Lafarge Ciment Romania SA a reusit, de la finele anului trecut si pana in prezent, sa obtina amanari in procesul inregistrat cu nr. ... Lafarge este acuzata, alaturi de trei angajati, de ucidere din culpa, in proces constituindu-se parte civila si rudele decedatilor.
Tragedia din Muntenegru, unde cel putin 19 persoane au murit in urma unui accident cu autocarul, va ridica semne de intrebare in randul turistilor, in privinta modalitatilor ieftine de transport.
Accidentul de autocar din regiunea Campania, soldat cu 38 de morti, in atentia presei italiene Corespondentul AGERPRES, Dana Enulescu, transmite:
Pe 29 septembrie 2013, in peste 100 de tari, se sarbatoreste "Ziua Mondiala a Inimii" cu tema "O lume, o casa, o inima".
70.000 de romani ce au suferit un accident vascular cerebral vor primi indemnizatie de handicap.
Ieri, la 48 de ore dupa ce a fost gasit in stare de inconstienta in sala de sport, era inca intubat, conectat la aparate, in stare foarte grava. "In ciuda antecedentelor sale cardiace, artistul nu a facut infarct, ci a suferit un accident vascular cerebral embolic.
google-analytics.com