Cautare

4207 de rezultate pentru "accident rutier in 17 01 2010 fetesti" (6.22 secunde)
Primarul Calarasiului, Daniel Stefan Dragulin, i-a trimis o scrisoare lui Ponta In atentia domnului Victor PONTA - Prim-Ministru al Romaniei Stimate domnule Prim-Ministru, In numele meu, al Primariei municipiului Calarasi, al Consiliului Local Calarasi, cat si in numele tuturor calarasenilor, va rog, in contextul analizei care se face la acest moment cu privire la stabilirea amplasamentului noului pod peste Fluviul Dunarea, intre Romania si Bulgaria, sa intreprindeti toate demersurile cu privire la excluderea oricaror argumente subiective in formularea alegerii privind locatia celui de-al treilea pod intre cele doua tari.
In timp ce se indrepta catre o actiune de control, directorul institutiei mai sus amintite a fost implicat, vineri, intr-o tamponare in lant, eveniment rutier petrecut pe raza localitatii Agigea.
Potrivit Codului rutier, suspendarea exercitarii dreptului de a conduce autovehicule se dispune: ... - pentru o perioada de 60 de zile, daca titularul permisului de conducere cumuleaza din nou cel putin 15 puncte de penalizare in urmatoarele 12 luni de la data expirarii ultimei suspendari a exercitarii dreptului de a conduce.
Furnizorii de gaze solicita cresterea pretului cu 17% de la 1 aprilie. ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori.
Ministrul desemnat al Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, marti, la audierile din comisiile parlamentare, ca in 2010 ar putea fi receptionati 101 kilometri de autostrada, daca va exista finantare.
Analiza vizeaza comportamentul investitional al romanilor in perioada de criza. ... cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010.
Pe ordinea de zi a sedintei Senatului din data de 18 mai 2010 a figurat un proiect de lege pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta nr. 29/2010 a Guvernului, care reglementeaza valorificarea surplusului de unitati ale cantitatii atribuite Romaniei prin Protocolul de la Kyoto.
In trimestrul 2, rata de ocupare a populatiei in varsta de munca a crescut cu 3,1% fata de trimestrul I, datorita deplasarii muncitorilor spre agricultura.
Rezidentii romani detineau in strainatate depozite si numerar in valoare totala de 3,38 miliarde de euro in decembrie 2010, suma in crestere cu 5,17% fata de septembrie 2010 si in scadere cu 7,07% fata de finalul anului 2009, potrivit datelor Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB).
cresterea economica din T1 a fost de 1,7%, mai mult decat s-a anuntat initial Productia industriala si exporturile, care s-au aflat pe un trend ascendent in ultimul an si jumatate, au reusit sa antreneze revenirea economiei pe plus in primul trimestru.
La data de 11 august 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 23 Politie l-au identificat si depistat pe F.
La data de 17 august 2010, ora 14.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul Ordine Publica, fiind dirijati de Dispeceratul 112 - Sector 5, au prins-o in flagrant pe I.
La data de 25 august 2010, ora 14.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie in incinta unui complex comercial din sectorul 4 unde i-au depistat pe B.
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. ... In urma cercetarilor efectuate de catre lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale s-a stabilit ca in jurul orei 03.30, M.
Stefan Banica Junior, care recent a dezvaluit ca va fi tata pentru a treia oara, a avut un frate vitreg, Alexandru, care a pierit in anul 2011.
Implantarea unei proteze din titan care inlocuieste un os din scheletul fetei O operatie de implant a unei proteze personalizate din titan care sa substituie osul zigomatic, os din scheletul fetei unui pacient care suferise un accident rutier - a fost realizata, in premiera internationala, de chirurgi ai Clinicii de Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala Cluj-Napoca.
Astazi, in timp ce se intoarcea catre Capitala, Giulia a trecut prin cele mai cumplite clipe din viata ei. In urma cu doar o jumatate de ora, vedeta a fost implicata intr-un accident rutier.
Circulatia a fost intrerupta duminica in Pasajul Unirii din Capitala timp de aproape o ora, in urma unui accident rutier. Motociclistul a fost gasit mort in mijlocul soselei de un sofer care a anuntat imediat Politia Rutiera.
Un deputat PDL a fost implicat intr-un accident rutier, la Orastie. Parlamentarul a lovit cu masina o femeie de 81 de ani in timp ce mergea cu spatele. ... Accidentul a avut loc in fata primariei din Orastie.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeazaa ca in aceasta dimineata, in jurul orei 11.00, un grav accident rutier a avut loc pe DN2, la kilometrul 129+400 de metri, in zona localitatii buzoiene Zarnesti.
google-analytics.com