Cautare

7007 de rezultate pentru "accident rutier calarasi 17 iulie 2012" (2.83 secunde)
In cadrul manifestarii Zilele Orasului Calarasi, vineri, 18 septembrie 2015, a avut loc Sedinta solemna a Consiliului Local al Municipiului Calarasi, in care s-a aprobat o hotarare privind acordarea titlurilor de Cetatean de onoare al municipiului Calarasi.
SCUFUNDAREA CARGOULUI CALARASI - 13 IUNIE 1997 (Autor: Albu Danut) 1997, 13 iunie - cargoul Calarasi (pavilion:
Primarul Calarasiului, Daniel Stefan Dragulin, i-a trimis o scrisoare lui Ponta In atentia domnului Victor PONTA - Prim-Ministru al Romaniei Stimate domnule Prim-Ministru, In numele meu, al Primariei municipiului Calarasi, al Consiliului Local Calarasi, cat si in numele tuturor calarasenilor, va rog, in contextul analizei care se face la acest moment cu privire la stabilirea amplasamentului noului pod peste Fluviul Dunarea, intre Romania si Bulgaria, sa intreprindeti toate demersurile cu privire la excluderea oricaror argumente subiective in formularea alegerii privind locatia celui de-al treilea pod intre cele doua tari.
Calarasi.
cele doua de la Cernavoda (cel construit de Anghel Saligny si alaturi podul nou), Podul Prieteniei, de la Giurgiu-Ruse, podul Calafat-Vidin si podul rutier de la Vadu Oii. ... Cat timp liberalii vor fi la putere in Calarasi, podul Calarasi-Silistra ramane un vis prea indepartat. ... Un esec al mandatului 2012-2016:
Florian Popa Micsan, un publicist originar din Calarasi, a publicat pe facebook un Apel catre parlamentarii PSD si PNL de Calarasi pentru a sprijini proiectul inginerului Titus Cristescu, de a finaliza proiectul machetei si dioramelor cu orasul Calarasi de acum 100 de ani.
Un jurnalist din Calarasi - Pirloaga Marian - semneaza un articol bizar in publicatia online Atitudinea din Calarasi, intitulat: ... Turnul de apa din Calarasi, aflat in conservare, deschide ochii pentru afaceri de reabilitare, Primariei Calarasi. ... Primaria Municipiului Calarasi doreste sa amenajeze Turnul de apa.
Actualitatea de Calarasi informeaza: Concursul de filme, organizat de Primaria Calarasi, are un castigator La concursul de filme de prezentare organizat de catre Primaria Municipiului Calarasi prin Muzeul Municipal Calarasi s-au incheiat primele doua etape: ... 5 filme au fost inscrise la concursul Calarasi/Acasa:
www.argumentpress.ro - saptamanal de informatie, analiza si afaceri din Calarasi - informeaza: ... Sapte primari si 100 de persoane din Judetul Calarasi vor fi in Basarabia cu prilejul omagierii.
Conform Barometrului INSCOP â€" Adevarul, clasamentul increderii in institutiile politice interne este condus de Presedintie cu 46,3% incredere multa si foarte multa (fata de 48,9% in iulie 2015), urmata de Primarie cu 36,3% incredere multa si foarte multa (35,4% in luna iulie 2015), se arata intr-un comunicat transmis marti Pe pozitia a treia se afla Curtea Constitutionala, care se bucura de aprecierea a 35,1% dintre romani (38,2% in iulie 2015).
Observator de Calarasi: ... Ioana Calin) Trei zile de proiectii de film cu intrare libera sunt programate la Calarasi, intre 3 si 5 iulie, cand are loc cea de-a saptea editie a festivalului Tenaris CineLatino.
Pe Facebook a aparut un text despre alegerile din Calarasi, pe care il reproducem in continuare. ... Daniela Mariana Mihalache comenteaza astfel rezultatul alegerilor pentru primaria Calarasi: - Incontestabil PNL a castigat alegerile in judetul Calarasi, un rezultat oricum asteptat.
Observator de Calarasi informeaza: Dunarea Calarasi - Bilant 2017 In anul care recent s-a incheiat, Dunarea Calarasi a disputat efectiv 33 de jocuri in campionatul Ligii a 2-a. ... Dupa doua egaluri, Dunarea Calarasi a reusit doua victorii consecutive:
Observator de Calarasi inforeaza:
Meteorologii estimeaza, pentru urmatoarele doua saptamani, un regim termic normal pentru aceasta perioada, cu temperaturi maxime ce vor ajunge la 33 de grade Celsius, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie, valabila in intervalul 7-20 iulie 2014.
Principalele banci comerciale nu vor rupe total legatura cu clientii lor, cu toate ca zilele de 30 iunie si 1 iulie au fost declarate nebancare, prin decizie a BNR, in contextul trecerii la leul nou.
Oana Mizil agita apele in USL Calarasi Scandal in USL Calarasi. Presedintele PSD Calarasi, Oana Mizil, sustine ca Uniunea Social Liberala (USL) nu mai functioneaza corespunzator in judet din cauza liderilor locali ai PNL, care ii "hartuiesc" primarii social-democrati.
Procurorii DNA - Serviciul Teritorial Bucuresti au trimis in judecata doi functionari de la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Calarasi, pentru conflict de interese, cei doi find acuzati ca incasau valoarea lucrarilor cadastrale efectuate printr-o firma pe care o detineau.
Primaria Municipiului Calarasi organizeaza sambata 01.07.2017, intre orele 07.00-15.00, o serie de activitati prilejuite de sarbatorirea ZILEI DUNARII - editia 2017. Evenimentul se va desfasura in Parcul Central al Municipiului Calarasi. ... concurs de pescuit organizat in parteneriat cu AJVPS Calarasi;
(Sesizarea a venit la CCR pe 4 iunie, pronuntarea a avut loc pe 26 iunie, iar publicarea motivarii in Monitorul Oficial, pe 5 iulie). ... - Decizia 736/24 iulie 2012 (privind Legea referendumului*) - Sesizare PDL: 19 iulie 2012 - Sedinta/pronuntare: 24 iulie 2012 - Publicare Monitorul Oficial:
google-analytics.com