Cautare

4306 de rezultate pentru "accident rutier 15 10 2010 deva" (2.64 secunde)
Daca in primele opt luni din 2009 in judetul Dolj au fost inregistrate 152 de accidente rutiere, soldate cu 63 de morti, 110 raniti grav si 37 de persoane ranite usor, in 2010 s-au produs 148 de accidente grave, in urma carora 38 de persoane au murit, 135 au fost ranite grav si 59 usor.
In afara acestor obiective generale, care vizeaza toate statele din estul Uniunii Europene, delegatia Romaniei a solicitat Comisiei ca la elaborarea stategiei sa tina cont de cel mai important proiect de infrastructura regionala, care vizeaza direct Romania, respectiv proiectul "Via Carpatia" La 22 octombrie 2010 a fost semnat la Lancut (Polonia) Declaratia "Via Carpatia" privind extinderea celei mai scurte rude de transport rutier de-a lungul axei nord-sud care conecteaza Lituania, Polonia, Slovacia, Ungaria, Romania, Bulgaria si Grecia.
PRESUT Jilt a vindut in aceeasi zi cele doua locomotive firmei SUTAX din Matasari, insa cu 10,2 miliarde, respectiv 5,5 miliarde de lei. ... Fostul deputat Scarlat Iriza este asociat sau actionar la peste 15 firme si deruleaza afaceri importante cu spatii in Tirgu Jiu.
In legatura cu licitatia pentru reabilitarea DN 76 Oradea-Deva care trebuia sa aiba loc in data de 4 mai 2006, Filip a sustinut ca licitatia a fost amanata din nou, din cauza unor probleme la caietul de sarcini.
Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a criticat Guvernul, duminica, la Deva, spunand ca este liberal "doar cu numele" si ca "a fost dat in franciza de Ion Iliescu" premierului Calin Popescu Tariceanu.
Muresul Deva - Ariesul Turda 0-0 Un meci sarac pentru ambele combatante. ... Poate ca cei de la Corvinul pot fi multumiti cu un egal pentru ca nu au avut la dispozitie decat un lot de 15 jucatori pentru aceasta deplasare! ... FC Targoviste - Muresul Deva;
Elocvent este, in acest sens, cazul primarului Municipiului Deva, Mircia Muntean. Dupa ce a fost exclus din PNL, in mai anul acesta, acesta s-a inscris in UNPR si, potrivit sondajelor efectuate de PSD, ar avea prima sansa in cursa pentru Primaria Deva.
Dupa acest troc, ce a starnit supararea liderului PSD Buzau, Constantin Boscodeala, social-democratii vor putea desemna candidati la sefia celor 15 Consilii judetene pe care le detin in prezent, plus alte 7:
Au cerut control la Consiliul Judetean Suceava, Consiliul Judetean Dambovita, Primaria Deva, Primaria Craiova, Primaria Ploiesti si Primaria Hateg‘‘, a adaugat Radu Berceanu.
Iar minele si carierele care vor fi conservate sau inchise definitiv se afla in patrimoniul CN Remin Baia Mare, CN Minvest Deva, SC Minbucovina Vatra Dornei, SC Moldomin Moldova Noua, CN Uraniului Bucuresti, CN Huilei Petrosani, SN Lignitului Oltenia Targu Jiu, SN Carbunelui Ploiesti, SC Miniera Banat Anina, SC Radioactiv Mineral Magurele, SC Dobromin Constanta, SC Cuart Baia Mare, SC Geolex Miercurea-Ciuc, SC Transgex Oradea, SC Geomold Campulung Moldovenesc si SC Minexfor Deva.
In timp ce cotatiile metalului galben ating preturi-record la bursele internationale, filiala Bradmin a companiei Mininvest Deva a ramas cu 2.000 de tone de concentrate aurifere si trei kilograme de aur pe stoc, dupa ce exploatarea miniera din Brad a fost inchisa acum cateva zile.
Asta pentru ca in momentul de fata abia se discuta trecerea CET, alaturi de alte doua societati similare din Deva si Bucuresti, in proprietatea Ministerului Administratiei si Internelor (MAI).
Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Hunedoara organizeaza în premiera, la Deva si Petrosani, un târg de joburi la care a invitat agenti economici ce vor sa angajeze elevi sau studenti pe perioada vacantelor.
Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Hunedoara organizeaza în premiera, la Deva si Petrosani, un târg de joburi la care a invitat agenti economici ce vor sa angajeze elevi sau studenti pe perioada vacantelor.
Compania are patru sucursale (Sucursala Electrocentrale Borzesti, SE Braila, SE Doicesti si SE Paroseni) si 15 filiale (Termoservurile Bucuresti, Braila, Borzesti, Constanta, Craiova, Deva, Doicesti, Galati, Mures, Paroseni, Rovinari si Turceni, Electrocentrale Bucuresti, Electrocentrale Galati si Electrocentrale Deva).
CNADNR a anuntat pe 12 aprilie castigatorii licitatiilor pentru mai multe loturi din tronsoanele de autostrada Nadlac-Arad, Timisoara-Lugoj, Lugoj-Deva, Orastie-Sibiu.
"20 de tone trebuie sa ajunga gratis in rezerve, 20% vin de la Cupru Deva si prin negociere am putea ajunge la ceva mai mult", a mai spus Basescu.
Cum arata cele mai importante 10 santiere de autostrazi dupa lunile de iarna: ... Spre comparatie, in doar doua luni, septembrie si octombrie, cele zece santiere monitorizate de ZF inregistrasera un avans mediu de aproape 10% al stadiului de constructie.
Castiga tona de combustibil!' s-a desfasurat in perioada 1 octombrie - 10 noiembrie, in 17 Galerii Real din tara.
Grupul de firme romano-german Auto Schunn reprezinta a treia entitate Mercedes-Benz din Romania din punctul de vedere al volumului de vanzari si are reprezentante auto in Germania la Westendorf si in Romania la Arad, Deva, Suceava si Sibiu.
google-analytics.com