Cautare

4284 de rezultate pentru "accident rutier 15 10 2010 autobuz" (3.74 secunde)
Angioplastie si defibrilatoare pentru cardiaci Ministerul Sanatatii va finanta medicamentele trombolitice prescrise pacientilor cu accident vascular 60% dintre pacientii cu infarct miocardic acut beneficiaza de proceduri de angioplastie, prin Programul de tratament interventional al infarctului miocardic acut si, in curand, Ministerul Sanatatii va finanta tratamentul trombolitic si interventiile de neuro-radiologie interventionala in cazul pacientilor cu accident vascular cerebral.
Daca in primele opt luni din 2009 in judetul Dolj au fost inregistrate 152 de accidente rutiere, soldate cu 63 de morti, 110 raniti grav si 37 de persoane ranite usor, in 2010 s-au produs 148 de accidente grave, in urma carora 38 de persoane au murit, 135 au fost ranite grav si 59 usor.
"Plastic vorbind, am cumparat un autobuz si ma uit siderat cum fostul sofer (dat deja afara) incearca sa fuga cu tot cu autobuz, cu pasageri cu tot si cu bagajele tuturor si cu banii incasati pe bilete, fara sa inteleaga ca mai devreme decat intelege el urmeaza un final dezastruos!".
Costul unui bilet este de 0.80 eurocenti doar pentru o persoana, daca il iei din autobuz platesti 0.90 eurocenti. ... Daca doriti sa mergeti catre Halkidiki, luati acelasi autobuz 31, coborati in Kalamaria si de-acolo autobuzul 36 (pe panou scrie K.
Rosu, stralucitor si silentios, langa linia de tramvai opreste un autobuz Bucharest City Tour. ... Inapoi in Piata Presei, cativa calatori raman in continuare in autobuz. Unii urca pentru a incepe un nou tur in 15 minute, altii coboara zambind.
Cinci linii de autobuz din Capitala circula in noaptea de Inviere la catolici Cinci linii de autobuz din Capitala circula in noaptea sambata spre duminica, cu ocazia Pastelui Catolic, pentru preluarea credinciosilor care participa la slujba de Inviere.
desi in statia respectiva nu trece, de 10 ani, decat o singura linie, astazi, un alt autobuz a fost nevoit s-o ia pe acolo pentru ca pe traseul lui era inundat. Deci, esti intr-un alt autobuz care se indeparteaza, agale, de serviciul tau.
Sindicatele cer limitarea numarului de calatori in metrou, tramvai si autobuz
Ati fost vreodata intr-un autobuz cind s-a dat stirea asta la radio si n-a inceput imediat o discutie generala despre jecmaneala legiferata la care este supus romanul o data la 2-3 luni?
Rindurile care urmeaza se adreseaza in egala masura oamenilor care fileaza scaunele din autobuz, salariatilor bugetari care isi pazesc scaunele caldute, slujbasilor la patron care inteleg cel mai bine diferenta dintre scaunul de lemn, cel tapitat si cel ergonomic, dar si vizionarilor natiei care rup, zgirie sau mizgalesc cu pixul scaunele din cinematografe, restaurante sau trenuri.
Am coborat din autobuz, curios sa urmaresc de la distanta care va intra primul in Palat. ... Dar pe mine au pus ochii pazitorii Palatului, asa ca trebuie sa fac pasi spre statia de autobuz.
La data de 10 februarie 2011, in jurul orei 12:30, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 3, l-au prins in flagrant intr-un autobuz oprit in statia R.A.T.B.
In afara acestor obiective generale, care vizeaza toate statele din estul Uniunii Europene, delegatia Romaniei a solicitat Comisiei ca la elaborarea stategiei sa tina cont de cel mai important proiect de infrastructura regionala, care vizeaza direct Romania, respectiv proiectul "Via Carpatia" La 22 octombrie 2010 a fost semnat la Lancut (Polonia) Declaratia "Via Carpatia" privind extinderea celei mai scurte rude de transport rutier de-a lungul axei nord-sud care conecteaza Lituania, Polonia, Slovacia, Ungaria, Romania, Bulgaria si Grecia.
In noaptea de 9-10 iulie a inceput una dintre cele mai importante operatiuni din timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial.
intr-un autobuz marca Mercedes Benz, condus de M. ... Din accident a rezultat ranirea conducatorului motocicletei, care a ramas internat la spital si avarierea celor trei vehicule. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a urmatoarelor persoane:
Mariustuca.ro / Ibuprofenul luat in cantitati mari zilnic mareste riscul de infarct si accident vascular cerebral (Autoare: Magda Marincovici) Ibuprofenul, administrat in doze foarte mari, mareste in mod considerabil riscul de infarct sau de accident vascular cerebral (AVC). ... http://www.mariustuca.ro/sanatate/ibuprofen-infarct-accident-vascular-cerebral-4074.html
"Nu este cel mai grav accident colectiv de munca din Romania, insa cu siguranta este cel mai grav din ultimii zece ani in Capitala", a spus directorul.
Varujan Vosganian, vicepresedinte al PNL, a considera ca presedintele Traian Basescu este "un accident al politicii. "Presedintele nostru (Traian Basescu - n.r.) nu este o expresie a politicii, este un accident al politicii.
Presedintele UDMR, Marko Bela, spera ca intelegerea PDL-PRM sa fie "un accident si nu o apropiere pe termen lung", sustinand ca intr-o viitoare formula de guvernare, care sa includa UDMR, ar putea intra reprezentantii PDL dupa clarificarea unor aspecte, dar nu si ai PRM.
"Cei mai multi lucreaza in constructii, un domeniu foarte periculos si care nu ofera nici un fel de pro-tectie in cazul unui accident daca angajatul nu are carte de munca.
google-analytics.com