Cautare

3970 de rezultate pentru "accident rutier 07 01 2011 victoriei" (4.45 secunde)
Fascismul civic si succesul SRI in Piata Victoriei - cauze si efecte.
Marcel Hoara a fost atacat cu pietre si fugarit de cateva zeci de participanti la mitingul din Piata Victoriei, talibanul de frunte al PD-L fiind salvat si scos din multime de politistii comunitari si dus sub escorta in Muzeul Taranului, mort de spaima, de unde a fost scos cu o duba a Politiei Comunitare.
Ziua Victoriei - 70 de ani de la victoria impotriva nazismului. ... Diferenta de fus orar este explicatia pentru faptul ca Ziua Victoriei se comemoreaza in Europa Occidentala si Centrala pe 8 mai, iar in Europa de Est si Rusia pe 9 mai.
Calea Victoriei intra "in renovare". Cat vor costa lucrarile care incep din iulie Pe Calea Victoriei se va renunta la o artera de banda de circulatie, care va fi impartita in mod egal pentru trotuare.
Odata cu deschiderea bulevardului Buzesti-Berzei-Uranus, care este alternativa la Calea Victoriei si care preia o parte importanta din traficul de la Nord la Sud, a devenit posibila extinderea trotuarelor de pe Calea Victoriei. ... Vorbim despre lucrari de reabilitare si modernizare a acestei artere, intre Piata Victoriei si Calea Grivitei.
Halelor, Splaiul Independentei pe ambele maluri ale Dambovitei intre pod Eroilor/Stirbei Voda si Piata Unirii, Calea Victoriei intre Splaiul Independentei si str. ... Dacia, intre Calea Victoriei si str. ... Stirbei Voda, intre Calea Victoriei si str. ... Stirbei Voda si Calea Victoriei, bd.
In weekend-ul Saptamanii Mari, bucurestenii si turistii aflati in Capitala sunt asteptati la o plimbare pe Calea Victoriei, unde vor fi intampinati cu manifestari artistice de strada.
Un pusti de 17 ani, baut, fiul unui consilier PDL din Tulcea, a facut prapad pe Calea Victoriei la volanul unei masini de lux Un adolescent de 17 ani, baut, la volanul masinii de lux a celui mai bun prieten a facut prapad, marti noapte, pe Calea Victoriei unde a fost la un pas sa omoare oameni nevinovati lovind trei masini parcate in fata unui hotel.
Lasitatea autoritatilor romane a atins in noaptea de sambata apogeul penibilului, cu prilejul tragicului accident rutier a carui victima i-a cazut marele muzician Teo Peter.
Potrivit Cancan.ro, cantaretul Catalin Crisan si sozia sa au suferit rani minore in urma unui accident rutier. ... Va pot spune ca din accident nu au rezultat victime", a precizat Daniel Radu, purtator de cuvant IPJ Prahova.
Jurnalistul Marius Dobrescu, accident violent. BMW-ul a fugit dupa impact Omul de televiziune Marius Dobrescu a fost victima unui accident rutier violent, in Capitala, pe strada Batistei de langa Intercontinental.
La data de 18.12.2011, in jurul orei 01.00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Sos.
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit.
Potrivit actului normativ, pentru pagubele materiale produse intr-un accident, indiferent de numarul persoanelor prejudiciate, limita de despagubire s-a stabilit pentru anul 2008 la un nivel de cel putin 150.000 de euro, echivalent in lei la cursul de schimb al pietei valutare la data producerii accidentului, comunicat de Banca Nationala a Romaniei.
Si asta cumva in tromba, in tromba masinii ministrului de la Transporturi, implicat intr-un accident rutier cu parasirea locului in care acesta s-a produs.
Trei persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 65 in urma unui accident de circulatie. Evenimentul rutier s-a produs dupa ce un autoturism a patruns pe sensul opus si a intrat in coliziune cu un autotractor.
Doua persoane au ajuns ieri la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina in urma producerii unui accident de circulatie. Evenimentul rutier a avut loc dupa ce unul dintre soferi nu a adaptat viteza la carosabilul umed si a intrat pe contrasens, lovind un autoturism care circula regulamentar.
Premierul Boc anunta, potrivit Mediafax, ca salariile bugetarilor taiate cu 25% vor creste cu 10% in 2011. ... Presedintele Basescu a criticat graba de a anunta cresterea salariilor cu 10% in 2011.
Romania se confrunta cu masuri severe de austeritate, care ar putea provoca instabilitate politica, iar economia va scadea cu 1,2% anul acesta, dar va reveni pe crestere in 2011, potrivit estimarilor Economist Intelligence Unit (EIU).
In orice parte te-ai uita pare ca in 2011 vom avea parte numai de scumpiri. ... In 2011, este asteptat ca pretul acestuia sa scada pana la 39 de dolari.
google-analytics.com