Cautare

3970 de rezultate pentru "accident rutier 07 01 2011 victoriei" (5.02 secunde)
Doi tineri au fost la un pas sa isi piarda viata dupa un grav accident rutier. In aceasta seara, politistii orasului Pantelimon au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Teiului, din comuna Dobroesti s-a produs un accident rutier, intre un autoturism si trei motociclete.
O tanara de 25 de ani din Capitala a intrat, vineri noaptea, cu motocicleta intr-o masina, a ranit o fata care mergea pe trotuar, apoi "a plonjat" in vitrina unui magazin de pe Calea Victoriei.
Bilantul anului 2011 - perspectiva asupra puterii 2011 nu a fost un an deloc linistit. ... O privire retrospectiva asupra celor mai importante evenimente si evolutii din anul 2011 ne dezvaluie un tablou extrem de complex, care poate fi analizat din unghiuri diferite.
Gradele acordate lui Kovesi, Turcescu si Kelemen au fost retrase la cererea acestora Ministerul Apararii Nationale a revocat ordinele de acordare de grade Codrutei Kovesi, lui Robert Turcescu si lui Kelemen Hunor, la solicitarea acestora, si anuntat ca a dispus revocarea ordinelor de avansare sau acordare a gradelor din anii 2011 si 2012 pentru care s-au constatat nereguli, pe listele publicate din august de minister aparand o serie de personalitati publice, de la Mugur Isarescu la Gheorghe Hagi.
Pe trimestrul I al anului 2012, firmele doljene au declarat la Fisc impozite si contributii totale de 478,71 milioane de lei, in crestere cu 15,82% fata de aceeasi perioada a anului 2011, cand societatile locale declarasera la Finante 413,32 milioane de lei.
Pana in 2016 vor exista aproape 18,9 miliarde de conexiuni in retea - aproape 2,5 conexiuni pentru fiecare locuitor al planetei, fata de 10,3 miliarde in 2011.
Doua masini din alaiul de nunta au fost implicate intr-un grav accident rutier. Doua masini dintr-un alai de nunta care se indreptau spre starea civila din Braila au fost implicate intr-un accident grav, soldat cu trei morti: ... Politia crede insa ca soferul mai in varsta este responsabil pentru accident.
Primul accident a fost inregistrat in jurul orei 18.00, pe strada Caracal din Craiova, unde un mecanic auto, angajat al unui service din localitate, a facut praf masina unui client, pe care o conducea pentru a o testa.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
8,5% la finele anului, 6% in iunie 2011 Au existat si voci care estimau pentru finele anului o inflatie de 7,5%, dar si analisti care estimau o inflatie de 11% (in functie de efectul final al inundatiilor si de masurile fiscale care ar putea fi adoptate).
Traficul rutier va fi restrictionat sambata, intre orele 06:30 si 14:30 pe traseul intre Piata Constitutiei (platou parcare) - Bd. ... Duminica, intre orele 06:30 - 17:00, se va inchide traficul rutier pe strazile din jurul Palatului Parlamentului, pe traseul: ... Lascar Catargiu - Piata Victoriei;
Una dintre problemele majore din tara noastra o reprezinta nesiguranta traficului rutier.
Astfel, o data cu aceasta lucrare, se va finaliza circa 80% din Diametrala Buzesti Berzei Uranus, portiunea cuprinsa intre Piata Victoriei si Vasile Parvan. ... Drumul va face legatura intre Piata Victoriei si Gara Progresul, reprezentand o alternativa la Calea Victoriei si bd. ... - Piata Victoriei - Vasile Parvan;
Bolizi facuti praf pe Calea Victoriei. Un sofer si o femeie au ajuns la spital Doua autorisme au fost implicate intr-un accident in aceasta dimineata pe Calea Victoriei.
Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident" vor intra in vigoare incepand cu data de maine, 1 iulie a. ... 2008 al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, incepand de miercuri intra in vigoare Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident". ... din accident au rezultat numai pagube materiale;
Metoda FAST pentru depistarea accidentului vascular, explicata de un medic Cunoscutul medic Tudor Ciuhodaru a atras atentia pe pagina sa de Facebook asupra simptomelor pe care le da un accident vascular cerebral.
Trei microbuze si un autocar cu romani au fost implicate intr-un accident, in Ungaria. ... Potrivit politiei ungare locale, din informatiile preliminare referitoare la accident, a rezultat ca un autobuz care avea in spatele sau alte trei microbuze romanesti a franat brusc.
Moartea lui Paul Walker, starul din "the fast and the furious", a venit, in mod ironic, la numai o zi dupa ce pe retelele de socializare a circulat o gluma macabra care anunta ca acesta a murit intr-un accident rutier, petrecut in Southern California.
S-a inaugurat un nou tronson din Bulevardul Uranus Un nou tronson din Bulevardul Uranus a fost deschis pe 21 decembrie 2011.
Codul Rutier mentioneaza strict situatiile in care oamenii legii pot sa incalce regulile de circulatie:
google-analytics.com