Cautare

61849 de rezultate pentru "accident rurier din 12 08 2010 sector 4 cu victime in zona luica" (6.87 secunde)
SITUATIA APELURILOR PE 112 IN PERIOADA 31.12.2010, ORA 20.00- 03.01.2011, ORA 08.00 Nr.crt. Fapte sesizate 31.12.2010/01.01.201120.00-08.00 01.01.2011 02.01.2011 Obs.
Doua persoane au ajuns ieri la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina in urma producerii unui accident de circulatie. ... Doi barbati au fost raniti ieri intr-un accident de circulatie produs pe Drumul National 65, pe raza comunei Valea Mare, in jurul orei 4.30.
Accidentul produs, ieri, la santierul de pe strada Dimitrie Pompeiu, soldat cu moartea a patru persoane si ranirea altor doua, este cel mai grav care a avut loc in ultimii zece ani in Capitala, din cauza numarului mare de victime, a declarat directorul adjunct al Inspectiei Muncii, Nicolae Bratu.
Ponderea platilor pentru vatamari corporale depaseste cu putin 1% in totalul despagubirilor platite de asiguratorii romani pentru politele de raspundere civila auto obligatorie (RCA), comparativ cu peste 50% in cazul companiilor de profil din Europa.
Incepand de ieri, soferii implicati in accidente de circulatie usoare vor putea sa anunte producerea acestora direct la asigurator. In prima zi de cand a intrat in vigoare constatarea amiabila, unii dintre soferii implicati in tamponari au mers tot la Biroul Politiei Rutiere, pentru ca nu cunosteau noile reglementari.
Senatorul Ioan Mang publica pe blog Raportul asupra activitatii Consiliului Judetean al PSD Bihor (iulie 2010 - iulie 2011), din care puteti citi in continuare prima parte. Raportul pe care l-am prezentat ieri (21 iulie 2011) in cadrul sedintei Consiliului Judetean al PSD Bihor.
Lipsa terenurilor din zona centrala si scumpirea lor ii determina pe tot mai multi craioveni dornici de locuinte de lux sa se orienteze catre marginea Craiovei. Potrivit reprezentantilor agentiilor imobiliare din Craiova, cel mai extins cartier de lux este, cu siguranta, cel creat in zona Daewoo - Selgros.
Liderul PSD Victor Ponta a declarat luni ca USL va propune infiintarea a doua comisii de ancheta la Senat, una urmand sa se ocupe de distribuirea preferentiala a fondurilor guvernamentale catre teritoriu si o alta care sa analizeze felul in care sunt "destructurate" MAI si ANAF Ce-a de-a doua comisie se va ocupa de modul in care MAI si ANAF sunt distruse in aceasta perioada de catre conducerea PDL.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Investigarea ochilor pentru a vedea atacul cerebral Suferinzii de hipertensiune arteriala sunt mai expusi riscului de accident vascular cerebral Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt mai expuse comparativ ca alte persoane riscului de a face un accident vascular cerebral.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Una dintre problemele majore din tara noastra o reprezinta nesiguranta traficului rutier. In mod surprinzator, una dintre cauzele deceselor de pe soselele romanesti este incapacitatea trecatorilor de a acorda primul ajutor.
Furia mareste riscul de infarct si atac cerebral Mai expuse acestui pericol sunt persoanele cu suferinte cardiovasculare In primele doua ore dupa o criza de furie, riscul de infarct miocardic se multiplica de cinci ori si riscul de ruptura a unui anevrism cerebral de sase ori.
Vrei loc de parcare in fata blocului? Afla ce DOCUMENTE sunt necesare si cat te costa Primariile de sector din Capitala au inceput deja sa reinnoiasca contractele de inchiriere a locurilor de parcare de resedinta.
La data de 3 martie 2011, in jurul orelor 19.00, C. MIHAI de 35 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Volkswagen pe bd. ... Luica. Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr.
La data de 20 octombrie 2010, ora 16.30, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 16 Politie l-au depistat pe D. VIOREL de 26 de ani din jud.
1.893 de morti pe soselele din Romania intr-un an:
Tot mai multe persoane cad victime fraudelor prin SMS, care, naive fiind, dau de bunavoie anumite date personale infractorilor. ... Odata ce au pus mana pe numarul vostru de cont, sunteti in pericol sa ramaneti fara bani.
Toti cei patru membri ai echipajului au murit (Con tinuare) - ORA 17.40 Cristian Ciortan, iubitul uneia dintre victimele care nu a fost inca gasita de echipajele de cautare, a declarat pentru Adevarul ca doar cu 10 minute inainte de tragedie, primise un SMS de la Gabriela Camelia Harton, logodnica sa, care ii confirmase ca este insarcinata.
Victime ale Revolutiei Romane de la 1989: 1.166 de oameni au murit pentru libertate, in 18 orase declarate martir Aceasta lista enumera persoanele participante la Revolutia Romana din 1989, persoane care au decedat sau au fost ranite in timpul evenimentelor.
google-analytics.com