Cautare

61849 de rezultate pentru "accident rurier din 12 08 2010 sector 4 cu victime in zona luica" (6.35 secunde)
In lipsa oricarei opozitii, sedinta ordinara de ieri a Consiliului Judetean (CJ) Dolj, cu 15 puncte pe ordinea de zi, s-a terminat in 30 de minute. Primul punct a fost proiectul de hotarare prin care democrat-liberalul Dorel Luica a fost propus sa ia locul lui Constantin Iancu in consiliu.
La data de 5 ianuarie 2011, in jurul orei 12:45, Sectia 9 Politie a fost sesizata de administratorul unei societati comerciale cu sediul in bd.
La data de 21 septembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 9 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, extinzand cercetarile privind pe P.
Un accident s-a produs in cartierul bucurestean Rahova, miercuri, doua tramvaie fiind implicate. Accidentul a avut loc in zona intersectiei Calea Rahova cu strada Sebastian, a declarat purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Ioana Stancu. ... "Niciuna dintre victime nu este in stare grava.
La data de 17 septembrie 2010, in jurul orei 09.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 18 Politie l-au depistat pe str. Petre Ispirescu, sector 5, pe B. MIHAI de 23 de ani din Bucuresti, care avea asupra sa doi acumulatori auto.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
- aceasta este intrebarea la care incearca sa-si raspunda cei care au fost de-a lungul timpului victime ale metodelor creative ale infractorilor care nu intentionau altceva decat sa fure sau sa insele. Politia Romana s-a confruntat cu unele dintre cele mai ingenioase metode folosite de infractori.
Plaja artificiala, pista de alergare si cinema in aer liber (Autoare: ... Astfel, pe malul lacului se doreste amenajarea unei promenade de circa 2 km, pornind din zona Crangasi pana in dreptul insulei, ce va cuprinde o pista de alergare si un cinema in aer liber.
Victime ale violentei domestice. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Ieri, am sarbatorit cu totii ziua femeii. Vreau sa cred ca toate doamnele din aceasta tara au primit un gand bun, o vorba spusa din suflet o floare si poate chiar o mica atentie.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetări Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 23.12.2010, pe sos. Oltenitei la intersectie cu str.
Dementa vasculara este una din cele mai des intalnite forme de dementa, ocupand locul doi dupa boala Alzheimer. Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
Moartea lui Razvan Ciobanu tine prima pagina a presei cu titluri incendiare in genul: Accident, crima sau sinucidere. ... Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord? Vestea ca celebrul creator de moda s-a stins din viata a lasat in soc toata Romania.
La data de 16 septembrie 2009, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 20 Politie, in urma cercetarilor efectuate, au probat activitatea infractionala a lui F. ... doua infractiuni de talharie, constand in aceea ca:
I-ai ciuruit, fiinta extraordinara!", pe care il puteti citi in continuare.
Presa romana titra in aceasta dimineata "Cristian Tabara, cercetat de procurori pentru viol". Pe numele sau ar exista un dosar penal, bazat pe plangerea depusa de o fetita de 12 ani, fiica uneia dintre fostele lui iubite.
Cum trebuie sa procedati in caz de constatare amiabila Anul 2014 a fost un an cu o frecventa a incidentelor auto de 57% din totalul de polite active.
ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL (AVC) Dupa declansarea accidentului vascular cerebral, fiecare minut conteaza! ... (rapid, din limba engleza) pentru a identifica semnele de alarma ale AVC si suna de urgenta la 112!
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
Potrivit unei statistici intocmite de Inspectoratul General al Politiei Romane, in primele opt luni ale acestui an, aproape 1.400 de persoane si-au pierdut viata pe drumurile din Romania, iar peste 5.000 au fost ranite grav.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: Anul Reflatiei" realizat de Saxo Bank, banca specializata in investitii si tranzactionari online.
google-analytics.com