Cautare

1488 de rezultate pentru "accident mortal rutier la harman" (4.90 secunde)
Un barbat a fost impuscat mortal intr-un cinematograf, pentru ca manca prea zgomotos popcorn.
Un barbat din Sinesti, judetul Iasi a fost pus sub acuzare dupa ce a accidentat mortal un vacar. Accidentul in care a fost implicat Petru Cristian Carp (36 de ani) s-a petrecut la sfarsitul lunii noiembrie 2009.
Un politist din cadrul Politiei municipiului Oradea si-a impuscat mortal parintii, miercuri noapte, dupa care s-a sinucis in masina proprietate personala, in fata blocului in care se presupune ca locuieste, au declarat surse judiciare.
Actrita Monica Odagiu a transmis un mesaj, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce in cursul zilei de duminica a lovit mortal cu masina un pieton.
Caz socant, la Galati! Un barbat si-a injunghiat mortal cumnatul, iar apoi a sunat la politie si i-a asteptat pe anchetatori in fata blocului ca sa se predea.
18, nu a adaptat viteza la conditiile de drum si trafic, a pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat in coliziune cu un stalp de iluminat public.
La data de 02 septembrie 2010, in jurul orei 09.30, C. ... Cand a ajuns la intersectia cu aleea de legatura intre str. ... Vasile, care a fost transportat la sediul Institutului National de Medicina Legala.
La data de 5 februarie 2011, in jurul orei 02:00, B.
Dupa ce in 2001 a lovit mortal o femeie si a scapat basma curata, sambata noapte a ignorat complet sanctiunea agentilor rutieri si si-a continuat drumul la volan, baut si cu permisul suspendat, punand in pericol atat viata lui, cat si a eventualilor pietoni.
este unul dintre cei mai cunoscuti artisti de la noi. ... Conform Libertatea, fratele artistului s-a stins din viata la 25 de ani, intr-un teribil accident rutier provocat de prietenul lui cel mai bun.
Magda Marincovici (Jurnalul National) - Premiera chirurgicala la Cluj Napoca:
In urma cu doar o jumatate de ora, vedeta a fost implicata intr-un accident rutier. In timp ce se deplasa pe sensul de mers catre Bucuresti, un TIR care circula pe sens invers i-a aruncat o piatra direct in parbriz, care s-a facut praf.
Circulatia a fost intrerupta duminica in Pasajul Unirii din Capitala timp de aproape o ora, in urma unui accident rutier.
Un deputat PDL a fost implicat intr-un accident rutier, la Orastie. ... Victima e acum internata la spital. ... Deputatul Iosif Blaga a lovit femeia, care a cazut si s-a lovit la cap.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeazaa ca in aceasta dimineata, in jurul orei 11.00, un grav accident rutier a avut loc pe DN2, la kilometrul 129+400 de metri, in zona localitatii buzoiene Zarnesti.
Stefan Banica Junior a fost implicat intr-un usor accident rutier, in Capitala, potrivit Libertatea.ro. ... Ma iertati ca nu pot sta mai mult de vorba, dar sunt la petrecerea pentru ziua fetitei noastre, pe care o cheama si Ana", a declarat Stefan Banica jr.
Andreea Mantea a fost implicata, duminica seara, intr-un accident rutier in zona Brancoveanu din Capitala. Bruneta se afla la volanul automobilului ei, un BMW impreuna cu colegii de la emisiunea "Nunta cu surprize".
Severin, pe Calea Targu-Jiului, la un accident rutier. ... Pompierii au actionat pentru iluminarea zonei si deconectarea bornelor de la acumulator, pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu la acel autoturism.
Accident rutier in Cluj Napoca! O masina a Politiei Locale s-a lovit cu un autobuz si un cap tractor
Cei doi nu au apucat sa se bucure de Craciun pentru ca au fost implicati intr-un accident rutier in vacanta, in Thailanda.
google-analytics.com