Cautare

1109 de rezultate pentru "accident mortal la isalnita" (2.64 secunde)
Un barbat din Sinesti, judetul Iasi a fost pus sub acuzare dupa ce a accidentat mortal un vacar. Accidentul in care a fost implicat Petru Cristian Carp (36 de ani) s-a petrecut la sfarsitul lunii noiembrie 2009.
Un politist din cadrul Politiei municipiului Oradea si-a impuscat mortal parintii, miercuri noapte, dupa care s-a sinucis in masina proprietate personala, in fata blocului in care se presupune ca locuieste, au declarat surse judiciare.
Actrita Monica Odagiu a transmis un mesaj, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce in cursul zilei de duminica a lovit mortal cu masina un pieton.
Caz socant, la Galati! Un barbat si-a injunghiat mortal cumnatul, iar apoi a sunat la politie si i-a asteptat pe anchetatori in fata blocului ca sa se predea.
Am angajat firma Irka, un consultant de renume, care se focalizeaza pe stabilirea cauzelor care conduc la acest comportament. Ei au impartit cei 15.000 de angajati in grupuri care participa la instructaje.
Avea doar 19 ani O tanara din Brazilia a murit intr-un accident auto dupa ce nu a fost atenta la drum deoarece posta fotografii pe internet. Astfel, la doar cateva momente dupa ce a fotografiat kilometrajul, fata a intrat cu masina intr-un viaduct.
Doi frati de 16 si 17 ani dintr-o localitate din Vaslui au furat masina familiei si au plecat cu ea. Cursa lor teribilista s-a incheiat cu un accident in care, din primele informatii, unul dintre ei si-a pierdut viata.
Accident mortal, aseara, pe autostrada Timisoara - Arad, in care au fost implicate un autoturism, un microbuz de marfa si o cisterna. ... Impactul dintre cele trei masini a fost atat de puternic, unul dintre motoarele autovehiculelor fiind proiectat la zeci de metri distanta de locul accidentului.
La data de 8 septembrie 2010, in jurul orei 22.30, P. ... Cand a ajuns la intersectie cu str. Liviu Rebreanu, nu a acordat prioritate la efectuarea virajului la stanga ocazie cu care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Audi A6, condus de Z.
La data de 1 ianuarie 2011, in jurul orei 04:20, A.
La data de 19 ianuarie 2011, in jurul orelor 17.20, M. ... De asemenea, in accident, au fost ranite grav doua pasagere aflate in autoturismul VW Passat.
Un craiovean a decedat astazi, in jurul pranzului, dupa ce a fost victima unui accident rutier. ... Politistii de la Rutiera au intocmit in acest caz dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa.
Un accident extrem de grav a avut loc, astazi dupa-amiaza, in judetul Caras-Severin.
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit. ... Daca te hotarasti sa ajuti la continuare emisiunii, cum o vezi?
Mariustuca.ro / Ibuprofenul luat in cantitati mari zilnic mareste riscul de infarct si accident vascular cerebral (Autoare: Magda Marincovici) Ibuprofenul, administrat in doze foarte mari, mareste in mod considerabil riscul de infarct sau de accident vascular cerebral (AVC).
Accidentul produs, ieri, la santierul de pe strada Dimitrie Pompeiu, soldat cu moartea a patru persoane si ranirea altor doua, este cel mai grav care a avut loc in ultimii zece ani in Capitala, din cauza numarului mare de victime, a declarat directorul adjunct al Inspectiei Muncii, Nicolae Bratu.
Varujan Vosganian, vicepresedinte al PNL, a considera ca presedintele Traian Basescu este "un accident al politicii. "Presedintele nostru (Traian Basescu - n.r.) nu este o expresie a politicii, este un accident al politicii.
Presedintele UDMR, Marko Bela, spera ca intelegerea PDL-PRM sa fie "un accident si nu o apropiere pe termen lung", sustinand ca intr-o viitoare formula de guvernare, care sa includa UDMR, ar putea intra reprezentantii PDL dupa clarificarea unor aspecte, dar nu si ai PRM.
"Datele statistice arata ca despagubirile totale medii acordate de asiguratorii romani in caz de deces pentru o persoana in 2008 se situeaza sub 4.000 de euro, in timp ce limita de despagubire pentru politele RCA se ridica la 750.000 euro", a declarat Zorin Puscasu, membru in comitetul director al Uniunii Nationale a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania (UNSICAR).
Secretarul de stat Gigel Stirbu a iesit din vizorul politistilor slatineni în cazul accidentului de la Curtisoara, petrecut în luna iunie si în care a fost implicat autoturismul demnitarului.
google-analytics.com