Cautare

1109 de rezultate pentru "accident mortal la isalnita" (2.92 secunde)
Cum putem recunoaste un accident vascular cerebral? Generalitati Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
La Isalnita se construieste de zor deasupra conductei de alimentare cu apa a Craiovei, desi acest lucru este interzis prin lege.
La Isalnita se construieste de zor deasupra conductei de alimentare cu apa a Craiovei, desi acest lucru este interzis prin lege.
Legile retrocedarii se aplica in functie de interesul celor aflati la carma judetului. ... Balanta se inclina in functie de interesul baietilor destepti din imobiliare conectati la varful Comisiei Judetene de Aplicare a Legilor Fondului Funciar si al Prefecturii Dolj.
Termocentrala ar urma sa devina a doua ca marime din Romania, dupa cea de la Turceni. Investitia s-ar ridica la cel putin 650 de milioane de euro, spun unele studii.
Isalnita - Sc. ... Ostroveni - Isalnita 0-0, Sc. ... Isalnita - Sc. ... 39 - Isalnita 3-0; Grupa B: etapa I: Sc.
Politistii de la Rutiera au fost solicitati sambata seara, in numai patru ore, la trei accidente produse in Craiova, soldate cu patru masini avariate si doi raniti usor.
Nici amenzile ce pot desfiinta o societate mai mica nu ii sperie pe "bravii" patroni valceni, ce continua sa angajeze "la negru" intr-o veselie.
Guvernul a aprobat in sedinta de la sfarsitul saptamanii trecute infiintarea statiunii de cercetare si productie legumicola Isalnita, care va functiona in subordinea Academiei de Stiinte Agricole si Silvice "Gheorghe Ionescu-Sisesti".
Potrivit unui proiect de directiva elaborat recent de Comisia Europeana, terenurile care vor fi vandute in urmatorii ani si pe care se desfasoara activitati poluatoare sau potential poluatoare va trebui insotite de un raport referitor la starea solului, indiferent daca este vorba despre terenuri intra sau extravilane.
Termocentralele Turceni, Rovinari si Craiova trebuie sa faca in urmatorii ani investitii de mediu de aproape 1,7 miliarde de euro pentru a se ridica la standardele UE.
Investitia s-ar ridica la peste 650 de milioane de euro, iar puterea instalata a acesteia ar fi de 500 MWh la Isalnita si de 150 MWh la Simnicu de Jos.
Patru competitori se lupta pentru un contract in valoare de 64 de milioane de euro pus la bataie de Complexul Energetic (CE) Craiova, pentru realizarea instalatiei de desulfurare, investitie asumata conform angajamentelor europene pentru ameliorarea conditiilor de mediu.
Un barbat de 65 de ani, din Craiova, a fost ranit grav ieri, pe DE 70, in localitatea doljeana Isalnita, dupa ce soferul unui camion a acrosat bicicleta pe care acesta circula.
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL (AVC) Dupa declansarea accidentului vascular cerebral, fiecare minut conteaza! ... (rapid, din limba engleza) pentru a identifica semnele de alarma ale AVC si suna de urgenta la 112!
In plus, formularul de constatare amiabila trebuie completat si semnat de catre ambii soferi implicati in accident.
Accident, crima sau sinucidere. ... Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord? ... Acesta a murit intr-un cumplit accident rutier. ... Accident, crima, sinucidere, atac vascular cerebral sau atac de cord Ipoteze socante in cazul accidentului ce i-a adus moartea cunoscutului designer Razvan Ciobanu.
Un accident mortal s-a petrecut, joi, in jurul orei 18.00, pe Bulevardul Magheru, din Capitala. In urma accidentului, doua persoane au murit, iar alte doua au fost grav ranite.
google-analytics.com