Cautare

4391 de rezultate pentru "accident in bihor 29 09 2010" (3.00 secunde)
Proiectul de lege privind modificarea Codului fiscal, care trebuie adoptat pana la finele acestei luni, cuprinde masuri legislative care contrariaza atat persoanele fizice, cat mai ales persoanele juridice bihorene, intrucat acestea aduc un nou sistem de impozitare total armonizat cu legislatia europeana, masurile urmand sa intre in vigoare la 1 ianuarie 2007.
Producatorii de usi metalice autohtoni au inaintat comisarilor Garzii Financiare Bihor o sesizare impotriva unor asa-zisi confrati de-ai lor, care vin cu dubitele direct la sediile firmelor sau la anumiti clienti si cauta sa-si vanda marfa la pret de dumping, sfidand orice logica a costurilor de productie si a altor cheltuieli pe care producatorii care platesc impozite si taxe le au cu producerea acestora.
Programul a fost lansat pe 14 august si finanteaza proiecte care vizeaza atat intarirea infrastructurii in domeniul transportului, potectiei mediului si prevenirii inundatiilor, precum si promovarea initiativelor care faciliteaza integrarea mediului economic, pentru zona Bihor, Arad, Satu Mare si Timis.
In ultima perioada tot mai multe SRL-uri renunta la statutul lor si cer radierea la Oficiul Registrului Comertului Bihor, pentru ca, apoi, cei care le-au detinut sa se inregistreze ca persoane fizice autorizate.
Camera de Comert si Industrie Bihor aduce la cunostinta agentilor economici bihoreni, si nu numai, ca a fost cooptat pentru cooperare Consiliul de Export si pentru managementul Strategiei Nationale de Export (SNE) din cadrul Ministerului Economiei si Comertului.
Excelenta Sa Doamna Ambasador al Canadei la Bucuresti Marta Moszczenska s-a intalnit, ieri, cu ocazia unei vizite de lucru in Oradea, care se desfasoara in perioada 13- 14 martie, cu o mana de oameni de afaceri bihoreni.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) va infiinta in marile centre comerciale birouri unde consumatorii pot depune reclamatii.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au depistat ca, in ultima perioada, majoritatea bauturilor alcoolice netimbrate sau cu timbre false provin din judetele Maramures si Satu Mare.
Camera de Comert si Industrie Bihor a organizat, in perioada 7-10 mai, o misiune economica la Osijek, in Croatia. Evenimentul a avut loc in baza protocolului de colaborare dintre CCI Bihor si CCI Osijek, pentru promovarea mediului de afaceri din cele doua judete.
Judetul Bihor se confrunta, in ultima perioada, cu o situatie pe cat de ciudata, pe atat de eficienta pentru micii intreprinzatori. ... Bihorul este in pericol de a deveni un judet de Persoane Fizice (PF) sau Asociatii Familiale (AF), mai ales in zonele rurale.
Urmeaza a fi prezentat cel "din colectia" primavara-vara, iar, in cazul in care alegerile ar urma sa se desfasoare la sfarsitul anului, PSD Bihor ar trebui sa mai scoata din joben un candidat pentru sezonul toamna-iarna 2008-2009.
Federatia Patronilor Bihor organizeaza, vineri, in sala "Traian Mosoiu" din Primaria Oradea, cea de a II-a editie a Conferintei economice "Cum si cu ce construim la nivel european in Romania". ... Invitati vor fi Horia Irimia, secretar de stat in cadrul Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor;
Cutivatorii de cartofi bihoreni s-au plans in fata reprezentantilor Ministerului Agriculturii, prezenti cu ocazia cele de-a doua editii a Conferintei pentru Agricultura, organizata de Federatia Patronilor Bihor la Oradea, ca nu-si mai pot vinde productia intrucat, de la inceputul anului, piata autohtona a fost invadata de cartofi bolnavi, adusi din Polonia de tot felul de speculanti care vor sa se imbogateasca peste noapte.
Federatia Patronilor Bihor, impreuna cu Universitatea din Oradea (Facultatea de Stiinte Socio-Umane) si Fundatia Ruhama, a desfasurat, in perioada martie-aprilie, o cercetare in cadrul proiectului "Cariere. Centru de orientare, mediere si formare profesionala pentru tinerii din judetul Bihor", Proiect PHARE 2005/017-553.04.02.01.01.601.
Pretul de pornire a fost fixat la 1.886.448 de lei In baza Ordonantei Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedura fiscala, Directia Generala a Finantelor Bihor face cunoscut ca pe 8 august, la ora 10:00, in Oradea, la sediul DGFP Bihor - str.
Facand abstractie de Bucuresti, numai in patru judete din tara se inregistreaza un salariu mediu mai mare decat cel la nivel national. Intre primul si ultimul loc in topul salariilor pe judete diferenta este de aproape 100%.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au efectuat, luna trecuta, verificari la 556 de agenti economici, gasind cu abateri 154. Cea mai importanta actiune pentru GF Bihor, in colaborare cu Fiscul bihorean si alte organe de control, a fost si va ramane impulsionarea companiilor debitoare sa-si plateasca la timp obligatiile fiscale.
Nu de putine ori, sindicalistii s-au plans si se plang de nivelul scazut al salariilor, de munca deosebita pe care o depun si de pericolul la care sunt supusi atunci cand merg in control la diferite firme ale unor oameni de afaceri potenti.
La standul Monicai Chise din Bihor din cadrul targului "Traditii si flori de sarbatori" organizat in Parcul Cismigiu puteti gasi diverse sortimente de palinca. ... I-am oferit o sticluta cu palinca de gutui pe care a zis ca o va bea acasa, pentru ca era racit in acea zi!
Ministrul desemnat al Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, marti, la audierile din comisiile parlamentare, ca in 2010 ar putea fi receptionati 101 kilometri de autostrada, daca va exista finantare.
google-analytics.com