Cautare

969 de rezultate pentru "accident in batoti" (4.78 secunde)
Astazi, in timp ce se intoarcea catre Capitala, Giulia a trecut prin cele mai cumplite clipe din viata ei. In urma cu doar o jumatate de ora, vedeta a fost implicata intr-un accident rutier.
Regizorul si scenaristul Michael Gottlieb, cunoscut pentru realizarea unor comedii precum "O dadaca musculoasa" (1993), a decedat sambata, in California, intr-un accident de motocicleta, informeaza contactmusic.com.
FARCAS) In episoadele trecute am relatat cazul lui DB, care nu doar ca a avut, in Maramures, repetate intalniri cu "fata padurii" si "copiii ei", dar leaga aceste intalniri si de o rapire OZN. ... Azi DB presupune ca in acel loc aterizase atunci o nava nepamanteana.
Nu orice femeie poate utiliza contraceptive orale deoarece in prezenta anumitor afectiuni ai factori de risc pot duce la efecte adverse severe.
Fibrilatia atriala, cauza majora de accident vascular cerebral (Autoare: ... Ca sa intelegem mai bine retineti ca FA creste de cinci ori riscul de accident vascular cerebral (AVC) si cu 70% riscul de mortalitate prin aceasta complicatie.
Mai usor cu sarea in bucate! ... Magda Marincovici) Organizatia Mondiala a Sanatatii limiteaza consumul de sare la 5 g zilnic, dar la ora actuala in nici o tara nu este respectata aceasta recomandare.
Magda Marincovici) In ultimii 20 de ani, a crescut numarul persoanelor cu varste intre 20 si 40 de ani care fac accident vascular cerebral O gena implicata in aparitia migrenelor si infarctului de miocard ar fi responsabila si de declansarea accidentelor vasculare cerebrale in cazul persoanelor tinere.
creste numarul tinerilor ce prezinta complicatii ale diabetului tip 1 Diabetul afecteaza un numar crescand de copii si tineri, avertizeaza Asociatia britanica a diabetului, pe baza unui studiu efectuat in Marea Britanie.
Mariustuca.ro / Diabeticii in mare pericol de accident cardiac (Autoare: Magda Marincovici) Riscul de accident cardiac este de trei ori mai mare in cazul pacientilor suferinzi de diabet si 70% dintre acestia isi pierd viata din acest motiv.
Mariustuca.ro / Curtea Europeana a Drepturilor Omului a aprobat, azi, decizia de oprire a tratamentelor si a alimentarii lui Vincent Lambert, aflat in stare vegetativa din 2008 in urma unui accident de masina (Autoare:
Mihaela Biris, de 18 ani, fiica lui Gavril Biris, fost consilier judetean PSD si om de afaceri din Simleu Silvaniei, si-a pierdut viata, azi dimineata, intr-un grav accident petrecut la ora 6.00, la intrarea in Cizer dinspre Plesca, pe DJ 108 G.
FARCAS) Art Campbell este un ufolog american care si-a facut studiile in domeniul artei in anii cincizeci in Kansas City, unde a si condus organizatii locale pentru studiul fenomenului OZN. La ora actuala, pensionar, traieste in statul Oregon.
Lavinia Bososchi, o tanara creatoare de moda, in varsta de numai 28 de ani, a murit marti, intr-un accident de masina. Accidentul a avut loc martți in localitatea Gilau din judetul Cluj.
Ca stiu, ca nu stiu, ei pot avea probleme speciale in perioadele geroase. ... - In mod special, hipertensivii au probleme in conditiile scaderii alarmante a temperaturii aerului. Care este, de fapt, mecanismul care se declanseaza la aceste persoane, in perioadele geroase?
Un accident grav a avut loc ieri pe soseaua Chitilei din Capitala. Doi batrani care se intorceau de la un parastas au murit dupa ce, masina in care se aflau a fost lovita in plin de o duba. Traficul in zona a fost blocat.
oamenii sunt sunati sa li se ceara bani pentru interventia unui elicopter SMURD, spunandu-li-se ca o ruda a suferit un accident. Oficialii DSU le atrag atentia oamenilor asupra unei noi metode de inselaciune, una in care este implicat numele SMURD.
Orbirea totala a aparut in anul 2000, in urma unui accident de munca. De cealalta parte, prietenul sau Wenqi si-a pierdut bratele la trei ani, tot intr-un accident, potrivit Daily Mail si preluat de obiectiv.info.
Ca stiu, ca nu stiu, ei pot avea probleme speciale in perioadele geroase. ... - In mod special, hipertensivii au probleme in conditiile scaderii alarmante a temperaturii aerului. Care este, de fapt, mecanismul care se declanseaza la aceste persoane, in perioadele geroase?
Hipertensiunea arteriala (HTA), una dintre cele mai frecvente afectiuni cardiovasculare, reprezinta o importanta problema de sanatate, cu o prevalenta in continua crestere. Importanța diagnosticarii si tratarii acestei patologii rezida in preventia complicatiilor severe ce deriva din aceasta boala (accident vascular cerebral, infarct miocardic, insuficienta cardiaca, aritmii etc).
Accident feroviar grav in Barcelona. Zeci de oameni au fost raniti, dupa ce un tren nu a reusit sa opreasca la timp, intrand cu viteza in tampoanele de la capatul liniei, relateaza BBC News. Accidentul a avut loc in statia Francia, la o ora de varf.
google-analytics.com