Cautare

5810 de rezultate pentru "zona" (3.56 secunde)
Alia Apartments (zona Arcul de Triumf), Nordia Residence (malul lacului Grivita), City Point (zona Baneasa Aviatiei), Aerogarii Rezidential (zona Baneasa - Aerogarii), Avrig3 (zona Obor-Avrig), Amfiteatru Residence (Parcul Tineretului), Saphir Stein (Grozavesti-Carrefour Orhideea), Metropolis Residence (zona 1Mai - Grivita), Cosmopolis (zona de Nord-Pipera Tunari), North24 (zona rond Pipera), Rose Garden (sos.
Astfel, pe malul lacului se doreste amenajarea unei promenade de circa 2 km, pornind din zona Crangasi pana in dreptul insulei, ce va cuprinde o pista de alergare si un cinema in aer liber.
In zona centrala, taxa pentru parcare a fost majorata la 10 lei pe ora.
Lipsa terenurilor din zona centrala si scumpirea lor ii determina pe tot mai multi craioveni dornici de locuinte de lux sa se orienteze catre marginea Craiovei. Potrivit reprezentantilor agentiilor imobiliare din Craiova, cel mai extins cartier de lux este, cu siguranta, cel creat in zona Daewoo - Selgros.
Intentia edilului de a distruge parculetul din spatele Teatrului National "Marin Sorescu" pentru construirea unui mall a fost primita cu reticenta de specialistii in arhitectura, lucru normal de altfel, atata timp cat terenul se afla in zona de protectie a monumentelor istorice.
- Subiectul pe care il abordez astazi este, cu siguranta, unul de interes national, nu doar local, chiar daca, in calitatea mea de senator de Calarasi as putea indrepta interesele proiectului, in primul rand catre aceasta zona.
Zona Oradea - coordonator Claudiu Pop • Zona Alesd - coordonator Chirila Bujor • Zona Beius - coordonator Bogdan Gheorghe • Zona Cefa - coordonator Roman Ioan Sorin • Zona Marghita - coordonator Lupau Gheorghita • Zona Popesti - coordonator Cozma Felix • Zona Sacuieni - coordonator Bogdan Florin • Zona Salonta - coordonator Boit Nicolae • Zona Stei - coordonator Miara Horia • Zona Tinca - coordonator Vid Gheorghe La randul ei, zona Oradea a fost impartita in trei subzone coordonate de Sonia Draghici, Costa Traian si Ianceu Ioan.
Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI) a facut ieri publice, la solicitarea GdS, preturile estimative oferite ca despagubiri proprietarilor de terenuri din zona podului Vidin-Calafat, care vor fi expropriati pentru construirea infrastructurii feroviare si rutiere care va face legatura cu Bulgaria.
Primarul Sorin Oprescu prefera varianta cea mai spectaculoasa a inelului median pentru zona de nord a Capitalei.
Cuza, zona Teatrului Național: ... - Zona Colegiilor Nationale "Carol I" ... - Zona Autogara Nord - piața gara: ... - Zona Spitalului "Filantropia": ... - Zona Schmidt: ... - Zona Colegiului National "Stefan Velovan" ... - Zona Simplon, cartier Brazda lui Novac: ... - Zona Complex Vechi, cartier Brazda lui Novac:
• terenurile multisport - realizat in proportie de 95% • skatepark-ul este realizat in proportie de 85% • zona de fitness pentru adulti - 97% • pavilionul sahistilor - 97% • sistemul de irigatii este in curs de montare • aleile pietonale sunt in proces de finisare.
Durerea epigastrica Cauzele cele mai frecvente cauze de dureri in aceasta zona sunt:
Acneea in zona fruntii Fruntea este direct legata de sistemul digestiv. Daca ai probleme cu acneea in aceasta zona, afla ca acesta este un semn ca organismul se lupta cu toxinele rezultate in urma alimentatiei nasanatoase.
Purtatorul de cuvant al PNL Bihor, Cristian Bodea, ne-a declarat ca stabilirea candidatilor si a rezervelor pentru fiecare zona s-a incheiat luni seara, cand au avut loc alegerile pentru zona Stei. ... in zona Beius a fost ales titular Traian Bulzan, iar ca rezerva este Claudia Vlas;
Cauzele sunt legate de dezinteresul manifestat de autoritatile locale de-a lungul timpului pentru zona centrala a orasului, astfel mai multe edificii de patrimoniul cultural ajungand in situatia efectiva de a se prabusi, singurele "vestigii" ramase in urma lor fiind scheletele structurilor de rezistenta ale fostelor case (de exemplu ceea ce a fost odata casa Florentina), sau chiar simple gropi pe locul fostelor locuinte.
Vizita prezidentiala nu a rezolvat nicicum gravele probleme economice din zona. ... stramutarea imediata a familiilor din zona de risc sau, in ultima instanta, renuntarea la exploatarea sarii, varianta care ar pune in pericol functionarea platformei industriale unde lucreaza cateva mii de oameni.
"Am purtat deja primele negocieri cu cei 15 proprietari din zona. ... "Am avut un hectar de teren în zona. ... Nu stiu cât costa terenul în zona. ... Eu chiar de la primar stiu ca în zona unde avem noi este 30 de euro/mp", a spus acesta.
Nu ma intereseaza acest aspect, dar este pacat ca nu poti sa ai o coloana vertebrala in politica romaneasca si sa te mai dai cel mai iubit si cel mai frumos primar din aceasta zona, dar de fapt tu sa vezi numai interesul tau privat si sa uiti de cetatenii simpli din oras.
Sefi de stat si ministri de externe din tarile riverane Marii Negre se intalnesc pentru intarirea colaborarii economice si rezolvarea conflictelor din zona.
Cele mai cautate zone pentru constructii de case in Zalau sunt zona Meses, zona Aghires, Gradina Poporului si strada Morii.
google-analytics.com